Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bergängsvägen 5D, HALMSTAD

Hörnlägenhet på markplan med egen trädgård och inglasad altan

Pris:

1 150 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 495 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, TV, bredband via fiber(100/100), IP-telefoni och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättslägenhet - HALMSTAD

Rum: 3 rok varav 2-2 sovrum

Våning: 1 av 2  (Markplan) , hiss finns inte

Byggår: 1973

Boarea: 75 m2

Nu finns det äntligen en trea till salu på markplan med egen trädgård, inglasad altan och trädäck som erbjuder möjlighet till kvällssol! Hörnlägenhet med populär planlösning som innefattar två bra sovrum, väldisponerat kök med matplats som rymmer matbord av modell större, generöst badrum med tvättmöjligheter och ett väl tilltaget vardagsrum. Lägg där till det utmärkta läget i området med närheten till parkering och till den nybyggda gemensamhetsanläggningen som innehåller tvättstugor, gym, samlingslokal och övernattningslägenhet. Allt detta i aktiva och välskötta Riksbyggens Halmstadshus nummer 6.

Läs mer

Pris

1 150 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Lör 23 Januari

  Bokad visning - boka på mäklarens hemsida eller ring/maila mäklaren

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré och hall

   Hall med plastmatta och möjlighet till klädförvaring i två garderober(en infälld och en lös).

   Sovrum 1

   Lägenhetens första sovrum är placerat direkt till vänster entrédörren. Här ligger laminatgolv och rummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober.

   Badrum

   Väl tilltaget badrum som nås både från hall och matplats. Badrummet innehåller: wc, tvättställ, dusch, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

   Kök

   Väldisponerat kök med gott om skåp och beredningsytor. Här finns även matplats som rymmer bord av modell större och som vetter mot trädgården. Köket innehåller: spis, spisfläkt, kyl, frys samt rostfri diskbänk.

   Vardagsrum

   Det väl tilltagna vardagsrummet nås från både hall och kök. Rummet är tacksamt att möblera då det har gott om hela väggar. Härifrån nås även den inglasade altanen och trädgården som erbjuder möjlighet till kvällssol.

   Sovrum 2

   Lägenhetens andra sovrum nås från vardagsrummet och vetter mot den lugna framsidan av byggnaden. Likt det första sovrummet finns det utmärkta förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, en enkel och en dubbel.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad altan och trädäck samt trädgårdstäppa som omgärdas av staket.

   Bostad

   Boarea

   75m2 (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 2  (Markplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   121

   Andel i föreningen

   0,5883%

   Andel av årsavgift

   0,61692%

   TV och internet

   Både bredband(100/100 via fiber) och TV( ca 40 kanaler) levereras av Telia och ingår i avgiften. Även abonnemangskostnaden för IP-telefoni ingår.

   Övriga utrymmen

   Varmförråd finns i granntrapphuset med adress Bergängsvägen 5 D.

   Byggnad

   Byggår

   1973

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2015-03-23
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens Brf Halmstadshus nr 6

   Föreningens organisationsnummer

   749200-3913

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   177 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1973

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens totala bestånd av lägenheter är 182 st Ekonomin är stabil. För föreningens medlemmar finns följande lokaliteter att tillgå: Nybyggd tvättstuga 2019 Bastu Motionslokal Samlingslokal /Festlokal för 80 personer Gör det själv garage Biltvätt Uthyrningslägenheter till dina gäster Grillplatser Lekplatser Garageplatser Miljöstationer Besök gärna föreningens hemsida: http://www.halmstadshus6.se/

   Föreningens ekonomi

   Från och med den 1 juli 2019 införde föreningen individuell mätning och debitering av lägenhetens varmvattenförbrukning. Eftersom förbrukningen av varmvatten tidigare har ingått i månadsavgiften reducerades avgiften med ett belopp motsvarande kostnaden för normalförbrukning. Från och med den 1 april 2018 införde föreningen individuell mätning och debitering av lägenhetens elförbrukning. Eftersom elanvändningen tidigare har ingått i månadsavgiften så reducerades avgiften med ett belopp motsvarande kostnaden för normalförbrukning.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019 - Byggt ny gemensamhetsbyggnad innehållande med tvättstuga, motionslokal mm. 2017/2018 - Balkongerna har fått nya fönster. 2016 - 2019 - Bytt tak. 2016 - Installerat säkerhetsdörrar till alla lägenheter. 2015 - Fräschat upp fasaderna.

   Gemensamma utrymmen

   Gemensam tvättstuga finns i gemensamhetsbyggnad. Det finns även motionslokal, festlokal(för ca 80 personer och gästlägenhet.

   Parkering

   Ett flertal fria parkeringsplatser finns att tillgå, Några av platserna i föreningen kräver parkeringskort vilket går att erhålla från föreningen efter att ha deponerat ca 250. Garageplatser finns att hyra, dock separat kö.

   Försäkring

   Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Innehavaren får dock själv bekosta sin hemförsäkring.

   Vallås

   Allmänt om området

   Tre kilometer öster om centrala Halmstad hittar du bostadsområdet Vallås, en egen stadsdel med blandad bebyggelse, som låga flerbostadshus, villor och radhus. Här finns stora grönområden, fina promenadstråk, motionsslinga och gott om bollplaner och lekplatser. Vallås har ett eget litet centrum, med bland annat Ica Supermarket, apotek, restauranger, butiker, bibliotek och vårdcentral. Du behöver med andra ord varken ta dig in till city eller till Hallarna, som båda annars ligger på en bra cykelvägs avstånd! Boendet på Vallås passar såväl det äldre paret som barnfamiljen. Här väljer du det lättskötta boendet i bostadsrättsradhusen, det flexibla boendet i villorna eller de barnvänliga gruppvillorna.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bergängsvägen 5D, HALMSTAD

   Kommun: Halmstad

   Område: Vallås

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 150 000 kr
   utgångspris

   Månadsavgift: 4 495 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, TV, bredband via fiber(100/100), IP-telefoni och bostadsrättstillägg.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 313 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 220 kr/månad

   Försäkring: 68 kr/månad

   Övrigt: 25 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Posten övrigt avser kostnaden för säljarens varmvattenförbrukning.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Halmstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brogatan 20 i Halmstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Halmstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Halmstad

   Hitta din mäklare i Halmstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder