Hemmansvägen 35, Halmstad

1 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hemmansvägen 35 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Typ

  320 - Flerbostadshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  67,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Öster

  Avgift

  3 977 kr/mån

  inklusive värme, vatten & TV

  Som utgångspris

  1 275 000 kr

  18 889 kr/m2

  Släpps i augusti!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Genomgående och generös 2:a om ca 67,5 kvm med närhet till Halmstad Högskola. Här bor ni bekvämt en halvtrappa upp med inglasad balkong i soligt läge och helkaklat badrum med möjlighet till att installera tvättmaskin. Lägenheten erbjuder populär planlösning som inte bara ger det traditionella sov- och vardagsrummet utan även ett rejält matrum som passar perfekt för bjudningar. Allt detta i välskött och aktiv Riksbyggenförening som gjort alla de stora arbetena som till exempel stammar, tak mm. Dessutom så installerades bergvärme nyligen vilket borgar för fortsatt låga avgifter. Möjlighet finns till snabbt tillträde för den som önskar!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Ericsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-435095

  andreas.ericsson@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/hall

  Hall med plastmatta och möjligheter till att förvara ytterkläder direkt till höger i den platsmonterande garderoben (som går att riva för att öppna upp mot matrummet). Här finns även ytterligare klädförvaring i en klädkammare som nås från både hall och sovrum.

  Badrum

  Badrummet är placerat rakt över entrén. Rummet är helkaklat med klinkergolv och innehåller: wc, tvättställ, handdukstork och duschkabin. Möjlighet finns till att installera tvättmaskin.

  Kök och matrum

  Köket är u-format och ligger öppet mot det generösa matrummet. Här ligger samma plastmatta som i hallen. En rymlig klädkammare finns i anslutning till matrummet. Köket är av äldre modell med ljusa luckor och innehåller: spis, kyl, frys, rostfri diskbänk och kakel ovanför bänkskivor. Från matrummet nås även den inglasade balkongen som vetter mot innergården och erbjuder sol från lunch till ca 17:00.

  Vardagsrum

  Ljust vardagsrum med parkettgolv. De dubbla fönsterna mot norr och dubbeldörrar med glas mot matrummet gör att ljuset kan flöda fritt egen lägenheten.

  Sovrum

  Sovrummet nås från vardagsrummet eller från hallen via klädkammaren. Här ligger parkettgolv och rummet är stort nog för dubbelsäng.

  Övriga utrymmen

  Förråd och tvättstuga finns i källaren.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Generös och inglasad balkong. Välskött innegård med möjlighet till att grilla i den gemensamma grillen.

  Bilplats

  Föreningen har 30 garage för uthyrning med separat kö. I övrigt är det fri parkering i området.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  175 kr/månad

  Elkostnad:

  175 kr/månad

  Total driftkostnad:

  175 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,97982%

  Andel av årsavgift:

  0,97982%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster isoler

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Halmstadshus Nr 2

  Lägenhetsnummer:

  28

  Antal lägenheter:

  96

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen innehåller 96 st bostadslägenheter av varierande storlek, 30 st garage samt 4 st lokaler för uthyrning. Till garageplats är det separat kö. Ett flertal fria parkeringsplatser finns att tillgå i området. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg gemensamt för medlemmarna därför behöver bostadsrättshavaren endast teckna hemförsäkring. Det finns en relaxavdelning med bastu som föreningens medlemmar kan nyttja. Det finns ett övernattningsrum med 4 bäddar att hyra samt en föreningslokal.  Gjorda renoveringar:

  Gjorda renoveringar: Ca 1997 - fönster utbytta till 2-glas isoler. 1999-2000: - VA: Byte av avloppsledningar, kallvattenledningar, varmvattenledningar, varmvattencirkulationsledningar. Nya tappventiler och väggutkastare i källaren. Nya blandare i städ och städutrymmen. - Badrum: Nya tätskikt, vägghängd wc-stol, förberett för tvättmaskin samt jordfelsbrytare. - Kök: Nya ledningar till avlopp, varmvatten och kallvatten. - El: Ny el-central i lägenheten med automatsäkring och jordfelsbrytare för badrum. Vissa stigarledningar bytta. Allmän översyn av elsäkerheten. - Värmesystem: Nya avstängnings och injusteringsventiler. - Tak: Renoverat med ny papp, läkt och Zandatakpannor. Nya hängrännor, stuprör mm. - Större renovering av innergården. 2002 - Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna monterade samt brevlådor uppsatta i entrén. 2012/2013 -Balkongerna byggdes ut och glasades in, entréer och fasader sågs över. 2017 - Bytt tvättmaskiner i tvättstugan. - Installerat bergvärme.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  132 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor