Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rudavägen 11, HALMSTAD

Nyproducerad bostadsrätt på populära Fyllinge!

Pris:

1 950 000 kr

Som ACCEPTPRIS

Månadsavgift 4 520 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - HALMSTAD

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 2020

Boarea: 72 m2

Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a på nya Fyllinge i BRF Grönskan i ett projekt som länge varit slutsålt. Du blir dessutom den första som flyttar in och erbjuds en ljus bostad på andra våning med balkong i söderläge. Lägenheten bjuder på en spännande planlösning där kök och vardagsrum samspelar i öppen planlösning, två rejäla sovrum varav det ena med en hel garderobsvägg samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Brf Grönskan blir en liten och trygg förening med bästa läget vid Fyllinges nya park som breder ut sig mot norr och väster. Det finns hiss i huset samt gott om parkering för cykel och bil. Dessutom ligger det stora köpcentret Hallarna en kort promenad bort och på cykel tar du dig snabbt till den populära långgrunda Östra Stranden. Lagom till inflyttning färdigställs en ny gång- och cykelväg som gör vägen från Fyllinge till havet både enkel och bilfri. Centrum ligger ca 5 km bort och även hit finns cykelbana hela vägen men lokalbussarna duggar även tätt.

Läs mer

Pris

1 950 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Aronsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-437781

  emma.aronsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entré

   Välkommen hem! I hallen finns plats att hänga av ytterkläderna i den tillhörande garderoben. Väggarna är målade och på golvet ligger ekparkett som är genomgående i lägenheten.

   Badrum

   Rakt fram från hallen nås badrummet som är utrustad med wc, kommod, spegelskåp och en duschhörna med takdusch och infällbara dörrar med delvis frostat glas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en laminatbänkskiva ovan samt ett förvaringsskåp. Badrummet är helkaklat med vitt, matt kakel med ljusgrå fog på väggarna och klinkers på golvet i antracitgrått med mörkgrå fog.

   Sovrum 1

   Till vänster om hallen nås det första sovrummet med fönster åt norr.

   Kök/vardagsrum

   Köket är från Vedum, går i vinkel och delas av mot vardagsrummet med fristående kyl och frys. Köket har stilrena och tidlösa tillval, så som vita, släta luckor som bryts av med grå bänkskiva i laminat och rostfria kapitalvaror. Köket innehåller: induktionshäll, spisfläkt, kyl, frys, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Stänkskydd ovan diskbänk är ett vitt, blankt kakel med ljusgrå fog. Det ingår också bänksbelysning som är fäst på undersidan av skåpen. Vardagsrummet är väl tilltaget om knappt 25 kvm och rymmer plats för både matplats och soffgrupp och har härligt ljusinsläpp från stora fönster i olika väderstreck.

   Sovrum 2

   Från vardagsrummet nås det andra sovrummet som rymmer plats för dubbelsäng med god marginal och här finns en hel garderobsvägg för klädförvaring.

   Allmänt

   Alla innerdörrar har en slät yta i vitkulör. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger Kährs ekparkett Como 15 mm, mattlackad 3-stav ek. Fotlist i vitt, tröskelplatta i ek, fönsterbänkar i natursten samt alla garderober har en vitmålad, slät yta och kromat handtag.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i soligt söderläge som nås från vardagsrummet.

   Bostad

   Boarea

   72m2 (Areauppgift från ekonomisk plan)

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1105

   Andel i föreningen

   3,3739%

   Andel av årsavgift

   3,3739%

   Kommentar till andelstal

   I föreningen finns två olika andelstal för årsavgiften. Andelstal 2 är lägenhetens andel av föreningens lån 1 andelstal 2 och andelstalet för denna lägenheten är 3,125%.

   Övriga utrymmen

   Gemensamt öppet cykelförråd under tak vid entrén. Vindsförråd tillhör lägenheten. Gemensam miljöstation. Gemensamt förråd för barnvagnar och rullatorer finns.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Fyllinge 20:581

   Byggår

   2020

   Byggnadstyp

   5 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme - vattenburet system via radiatorer.

   Fönster

   3-glas isolerfönster

   Ventilation

   FTX-ventilation (från- och tilluft med återvinning

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Grönskan

   Föreningens organisationsnummer

   769636-0325

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   34 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   5 våningar med totalt 34 lägenheter med följande uppdelning: 1 rok 5 st 2 rok 12 st 2,5 rok 1 st 3 rok 16 st.

   Gemensamma utrymmen

   34 st vindsförråd (hissen går hela vägen upp) samt ett fastighetsförråd och ett städutrymme. Det finns även miljöstation för sopsortering och återvinning som placeras intill bilparkeringen. Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns på entrévåningen.

   Gårdsplats

   På den långsmala innergården skapas även grillplats och utrymme för umgänge med familj och vänner.

   Parkering

   19 p-platser (varav 1 handikappanpassad) med separat kö på tomten nordost om den ena huslängan. Cyklar parkeras framför huset eller under skärmtak på gården.

   Fyllinge

   Allmänt om området

   Ca 5 km söder om Halmstads centrum ligger Fyllinge med en blandning av bostadsrätter, hyreshus och villor. Låga hus med många lekplatser och generösa grönytor mellan husen kännetecknar området och lugnet och närheten till havet är annat som gör att de flesta bor kvar länge här. Hallarnas köpcentrum finns på fem minuters cykelavstånd och erbjuder både mataffärer, systembolag, apotek, optiker, bibliotek, pizzeria blomsterhandel och flertalet klädbutiker. Fyllinge har en kyrka, Mariakyrkan, en skola, Fyllingeskolan, förskolor, fritidsgård, bibliotek samt en idrottsplats, Halmiavallen. Här finns flera idrottsföreningar inom gymnastik, innebandy och fotboll. I närheten ligger Stadsbondgården Olofstorp som är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer. Nu växer ett nytt område fram i den nordöstra delen av Fyllinge där det planeras för blandad bebyggelse av både hyresrätter, bostadsrätter, radhus samt fristående villor. Man kommer även att anlägga torg och en park.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rudavägen 11, HALMSTAD

   Kommun: Halmstad

   Område: Fyllinge

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 950 000 kr
   som ACCEPTPRIS

   Månadsavgift: 4 520 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 182 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 1 110 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 430 kr/månad

   Vatten & avlopp: 680 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är baserad på en uppskattning som gjorts i den ekonomiska planen, verkligen förbrukning kommer att debiteras bostadsrättsinnehavaren.

   Karta & område

   Halmstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brogatan 20 i Halmstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Halmstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Halmstad

   Hitta din mäklare i Halmstad

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder