Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Snöstorpsvägen 20, Halmstad

Ljus 1:a med närhet till både Högskolan och centrum

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 717 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Halmstad

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1931

Boarea: 52 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

I en av Halmstads äldsta bostadsrättföreningar erbjuds nu en rymlig 1:a på andra våningen om hela 52 m² med en låg månadsavgift om 2 717 kr. I avgiften ingår värme, vatten, tv och även internet. Här bor ni ljust och fint med tidstypisk 30-tals charm som stora fönster, högt i tak och gedigna materialval. Planlösningen är välplanerad med rymligt vardagsrum, rejält separat kök med plats för matbord samt helkaklat badrum. Listan kan göras lång men med sin strategiska placering med närhet till Högskolan och centrum är detta ett optimalt boende för de flesta. Varmt välkomna på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Kacper Czerniewski

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0700-906476

  kacper.czerniewski@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Välkommen hem! Vi möts av en trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. På golvet ligger ett elegant klickgolv i trä som nuvarande ägare har lagt 2019.

   Badrum

   Till vänster om entrén finner vi det helkaklade badrummet. Vitt klinkergolv och vitt kakel med mosaikvägg i duschen. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod samt dusch med glasväggar.

   Kök

   Några steg in finner vi bostadens rymliga och ljusa kök. Här möts vi av skåpsluckor i vitt med matchande tapetserade väggar samt en ljusgrå bänkskiva med vitt stänkkakel ovan. Köket är utrustat med spis, kyl/frys, spisfläkt och diskmaskin. Här finns gott om förvaringsutrymme och plats för ett rymligt matbord. På golvet ser vi nylagt vinylgolv och väggarna är nyligen tapetserade.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum som med enkla medel byggs om för att få en helt separat sovdel. Idag finner vi en praktisk hylla som skiljer soffgrupp och sovdel. Gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck samt utrymme för förvaring i form av garderober. Från vardagsrummet når vi en rymlig och praktisk klädkammare. Vardagsrummet är inrett med nytt klickgolv i trä samt vitmålade väggar.

   Sovdel

   Sovdelen har ett härligt ljusinsläpp tack vare stort och fint fönster intill. Här finns plats för en rymlig dubbelsäng.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   204451001-4

   Andel i föreningen

   3,87814%

   Andel av årsavgift

   3,96362%

   TV och internet

   Det ingår ett grundutbud av tv-kanaler i avgiften. Fiber finns.

   Byggnad

   Byggår

   1931

   Byggnadstyp

   3-vånings flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-04-07

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   Isolerglasfönster

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Hjärpen

   Föreningens organisationsnummer

   749200-1578

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   25 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1931

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens fastighet heter Krigaren 2 i Halmstad och är uppförd under 1931. På fastigheten 1 bostadshus med 3 trappuppgångar med adresserna: Snöstorpsvägen 20, Snöstorpsvägen 20 A, Snöstorpsvägen 20 B. I föreningen finns 25 lägenheter och 1 lokal. Bostadsrättstillägget är kollektivt tecknat av föreningen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga beslutade avgifthöjningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1996 Stambyte samt renovering av badrum, fönster och fasad av föreningen 1996-1997 Byte av element i varje lägenhet 2010 Byte av tak 2015 Entrédörrar byttes till säkerhetsdörrar 2015 Rengöring av ventilation i hela fastigheten 2016-2017 Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) 2016 Fiber har dragits in i fastigheten 2019 Besiktning av tak (utan anmärkningar) 2019 Nytt aluminiumparti till lokalen 2019 Ny torktumlare till tvättstugan 2019 Armaturbyte av ytterbelysning 2019 Renovering av entrédörrar och skärmtak 2019 Ny elcentral 2019 Byte av rökdetektorer 2019 Nya elcentraler 2020 Fjärrvärmepump utbytt Föreningen bekostar fönsterputsning två gånger om året

   Parkering

   Det finns gratis parkering i området. Vill man hyra garage från grannföreningen skall detta vara möjligt i mån av plats.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Snöstorpsvägen 20, Halmstad

   Kommun: Halmstad

   Område: Nyatorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 717 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-12-18

   Driftkostnad: 323 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 1 356 kWh/år

   Elkostnad: 237 kr/månad

   Försäkring: 86 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Halmstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brogatan 20 i Halmstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Halmstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Halmstad

   Hitta din mäklare i Halmstad

   Liknande bostäder