Objektbild

Basunvägen 72, Kungsbacka

Ljus och öppen tvårumslägenhet med attraktivt och ostört läge

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 960 kr/mån I avgiften ingår TV-basutbud via Comhem (fiber), internet via Comhem (fiber), IP-telefoni, parkeringsplats (vissa bostadsrätter i carport och andra i garage).

Bostadsrättslägenhet - Kungsbacka

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 2  (Bottenplan) , hiss finns inte

Byggår: 1989

Boarea: 54 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

På första våningen på Basunvägen 72 står denna tvårummare snart till försäljning - en bostad med fint ljusinsläpp, behagliga färgval och en mycket välplanerad planlösning. Det första som möter oss är en inbjudande och praktisk hall som välkomnar boende och gäster. Vidare finns ett nyrenoverat kök, lättmöblerat vardagsrum, badrum med tvättutrustning och ett harmoniskt och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Därutöver erbjuds en underbar altan med sol under hela dagen, vilket verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor du på ett lugnt, familjevänligt och naturnära läge med närhet till centrala Kungsbacka och dess utbud av restauranger och köpcentrum. Ett fåtal minuter från bostaden finns även goda bussförbindelser till bland annat Kungsbacka station, vilket gör det enkelt och smidigt att ta sig vidare med anslutande kollektivtrafik. För barnfamiljen ligger förskolan Basunen endast ett stenkast bort.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Olin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-07 05 15

  emma.olin@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och ljust golv. Här erbjuds hatthylla och gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det nyrenoverade och stilrena köket har ljus väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, ugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bänkskiva i ek, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och stora fönster för härligt ljusinsläpp.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett lättmöblerat, socialt och härligt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och trevliga umgängesytor.

   Sovrum

   Sovrummet är harmoniskt och har plats för en dubbelsäng med intillstående sängbord samt garderob eller annan förvaringsmöbel.

   Badrum

   Stort, fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, kommod, handfat och tvättmaskin. Här ligger en mörkt våtrumsmatta som går fint ihop med rummets vita väggar.

   Klädkammare/sovrum

   I bostaden finns idag ett ytterligare rum som idag nyttjas som sovrum/barnrum. Tidigare ägare använde rummet till förråd/klädkammare.

   Altan

   Stor altan i vinkel som nås från vardagsrummet och hallen. Här erbjuds sol hela dagen och lättmöblerade ytor för både bord- och loungeavdelning.

   Renoveringar

   Renoveringar gjorda från 2017: Gjort om klädkammaren till ett sovrum/barnrum, lagt golv, målat om samt satt upp förvaringsmöjligheter i rummet. Förlängt köksbänk till barbord.

   Uteplats/Balkong

   Härlig uteplats i vinkel och sydvästligt läge. Här kan ni njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll. Altanen är lättmöblerad och här får ni plats med större matsalsbord samt loungemöbel.

   Bostad

   Boarea

   54m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 2  (Bottenplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   9

   Andel i föreningen

   0,90857%

   Andel av årsavgift

   1,0619%

   TV och internet

   Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem där ett basutbud på TV-kanaler, bredband (100/10) och fast IP-telefoni ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   Ventilation

   Frånluft med värmeåtervinning

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Basunen i Kungsbacka

   Föreningens organisationsnummer

   769616-2101

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   78 st , varav hyresrätter: 4 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1989

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Basunen är en äkta förening som bildades 2007. Föreningen består av 70 lägenheter, varav 4 av dessa upplåts som hyresrätt. I föreningen finns också en samlingslokal och bastu samt två gemensamma tvättstugor. Adresserna som hör till föreningen är Basunvägen 56-166 och 168-214. Föreningen har två städdagar per år, en på våren och en på hösten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av säljaren och en pantsättningsavgift av köparen, se kostnad längre ner i annonsen. Det tillkommer också en medlemsavgift till HSB om 825 kr för köparen. Är man två köpare betalar den ena 825 kr och den andra 525 kr. För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfbasunen.se

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019: Byttes gamla lampor ut till LED. 2018: Målades takhuvar och plåtdetaljer på samtliga hus. Service på samtliga värmepumpar och en OVK-besiktning gjordes även under året. 2017: Byttes vattenmätare i samtliga lägenheter, burspråk reparerades och vissa gavlar renoverades. 2015: Renoverades bastun, service på värmepannorna gjordes och en gavelrenovering utfördes. Under året förnyades också områdets två stora gårdar och en radonmätning gjordes. 2014: Utfördes utvändig ommålning av samtliga fönster och altandörrar. 2013: Gavlarna på suturänghusen kläddes in i trä och två gavlar renoverades. 2012: Målades vindsskivor, stuprör och hängrännor samt all utvändigt trä förutom fönsterbågar. Vattbrädor byttes ut mot plåt och dåliga vindskivor ersattes med nya. Under året gjordes även en OVK. 2011: Installerades nya maskiner till tvättstugorna. 2010: Installerades nya värmepannor i alla lägenheter förutom fem. Föreningen utför underhåll enligt underhållsplanen. I övrigt överväger föreningen ett byte av vissa värmepannor.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns en kvartersgård, belägen på Basunvägen 214, med festlokal samt bastu och kan hyras till en kostnad om 300 kr av föreningens medlemmar.

   Parkering

   Föreningen förfogar över 74 stycken carports och 4 garage.

   Försäkring

   Föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring hos Moderna Försäkringar Sak AB, som ett tillägg till den vanliga hemförsäkringen.

   Föreningens hemsida

   http://brfbasunen.se/

   Övrigt

   I förvärvandet av bostadsrätten ingår taklampa i kök och utanför toaletten samt hatthylla.

   Fors

   Allmänt om området

   Fors är ett lugnt och stillsamt område i Kungsbacka med blandad bebyggelse av villor och bostadsrätter. Området är mycket familjevänligt då både skolor och förskolor finns inom gångavstånd liksom Kungsbackas innerstad. Här bor du med skogen inpå husknuten som erbjuder en härlig motionsslinga samt utegym och några minuters bort har du Fors Golfklubb. Med en kort promenad eller cykeltur tar ni er enkelt in till Kungsbacka centrum som erbjuder ett rikt nöjes- och kulturliv som shopping. Det går också bra att ta bussen som på knappa 15 minuter når Kungsbacka station. I Fors finns det något för alla! Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt perfekta läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden till en mycket barnvänlig idyll. Från Kungsbacka har ni aldrig långt till svalkande bad, oavsett om ni föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeln er in till Göteborg på endast 25 minuter.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Basunvägen 72, Kungsbacka

   Kommun: Kungsbacka

   Område: Fors

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 960 kr/mån I avgiften ingår TV-basutbud via Comhem (fiber), internet via Comhem (fiber), IP-telefoni, parkeringsplats (vissa bostadsrätter i carport och andra i garage).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 1 941 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 1 400 kr/månad

   Vatten & avlopp: 433 kr/månad

   Försäkring: 108 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I bostaden bor två vuxna och ett barn. I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållselen. Månadsavgiften fördelas enligt följande: Grundavgift: 2 650 kr/månad. Obligatoriskt tillägg: 310 kr/månad för carport.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Kungsbacka

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 8 i Kungsbacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungsbacka

   Hitta din mäklare i Kungsbacka

   Liknande bostäder