Nygatan 6B, Kungsbacka

1 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Lör 04 Maj 15:15 - 15:45

    Bokad visning

    Tis 07 Maj 17:00 - 17:30

    Bokad visning

    Anmäl till visning

    Adress

    Nygatan 6B - Kungsbacka

    Kommun

    Kungsbacka

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1986

    Boarea

    37m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 3 , Hiss finns

    Rum

    1 rok varav 1 sovrum

    Område

    Kungsbacka Centrum

    Avgift

    3 001 kr/mån

    Utgångspris

    1 850 000 kr

    50 000 kr/m2

    Stilren och välplanerad etta i hjärtat av kungsbacka

    Varmt välkommen till Nygatan 6B och denna välplanerade etta! Här bor man med ett ytterst centralt läge i Kungsbackas innerstad ett stenkast ifrån butiker,caféer och skolor. I närområde finns fina grönområden och mysiga promenadstråk och kort gångavstånd till stationen som smidigt tar en in mot Göteborg. Lägenheten har ett minst sagt bra läge och uteplatsen har ett soligt läge där man kan avnjuta kvällssolen och utsikt mot charmiga skansen. Föreningen har även en mysig och lummig innergård som höjer tillvaron. Bostaden som nyligen renoverats har ett stilrent nytt kök, smakfullt inrett badrum och underbara förvaringsmöjligheter. Kort och gott, detta är en bostad att trivas i! Välkommen på visning av denna lägenhet och läge som är svårslaget!

    Ansvarig mäklare

    Axel Nilsson

    Reg. Fastighetsmäklare

    0735-21 52 23

    axel.nilsson@lansfast.se Läs mer om Axel

    Extra kontaktperson

    Tomas Johansson

    Reg. Fastighetsmäklare

    0769-422 455

    tomas.johansson@lansfast.se Läs mer om Tomas

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-05-04 15:15:00 2019-05-04 15:45:00 40 Bostadsvisning Nygatan 6B, Kungsbacka 57,48575415, 12,07544112 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-05-07 17:00:00 2019-05-07 17:30:00 40 Bostadsvisning Nygatan 6B, Kungsbacka 57,48575415, 12,07544112 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Luftig och ljus hall med praktisk avhängning samt förvaring direkt vid sidan.

    Vardagsrum

    Välplanerat rum som kan inredas efter preferens och behov. Plats för stor säng, soffmöbel, matbord och tv. Även här en luftig och ljus känsla med vita väggar och ekparkett. Rikligt ljusinsläpp från de fönsterpartier och altandörr som vetter mot väster.

    Kök

    Smakfullt och väldisponerat kök från 2014 i ljusa toner samt kakel i turkos som skapar en behaglig känsla. Perfekt balans mellan förvaring och arbetsyta.

    Badrum

    Helkaklat badrum med vitt kakel och gråsvart klinkers. välplanerat med wc, dusch med klarglasdörrar, handfat med undersittande kommod och ovan spegelskåp. Lyxig känsla även med handdukstork.

    Övriga utrymmen

    Förråd i källarplan tillhörande lägenhet.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1986

    Fasadrenovering 2012

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    TV

    Fiber

    Uteplats/Balkong

    Altan i soligt västerläge

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    385 kr/månad

    Försäkring:

    135 kr/månad

    Elkostnad:

    250 kr/månad

    Total driftkostnad:

    385 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    3,2212%

    Andel av årsavgift:

    3,2212%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-16

    Byggnad

    Byggår:

    1986

    Fönster:

    Isolerfönster

    Ventilation:

    Mekanisk till- & frånluft

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Renoveringar:

    Fasadrenovering 2012

    Övrigt:

    Kök renoverat 2014 Badrumsinredning 2012

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Rättvisan

    Lägenhetsnummer:

    6

    Antal lägenheter:

    24

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Föreningen äger fastigheten Rättvisan 3 i kungsbacka kommun. Byggnaderna är uppförda 1986. Fastighetens adress är Nygatan 6 och Storgatan 2 i Kungsbacka.    Föreningens ekonomi:

    Under år 2012 utförde föreningen en stor fasadrenovering. Detta bekostade föreningen kontant utan upptagande av nya lån.    Gjorda renoveringar:

    Fasadrenovering 2012    Energideklaration

    Energiprestanda:

    126 kWh/m2 år

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor