Budgivning pågår

Porfyrvägen 12, Kungsbacka

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Porfyrvägen 12 - Kungsbacka

  Kommun

  Kungsbacka

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  88,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Markplan) , Hiss finns inte

  Rum

  3,5 rok varav 2 sovrum

  Område

  Kolla Parkstad

  Avgift

  5 157 kr/mån

  Inkl. värme, kallvatten, internet, tv och telefoni

  Utgångspris

  3 495 000 kr

  39 492 kr/m2

  Smakfull och rymlig 3.5/4,5-rummare i moderna Kolla Parkstad

  Varmt välkomna till Porfyrvägen 12, en smakfull och rymlig 3.5-rummare i moderna Kolla Parkstad. Nu har du möjlighet att flytta in i en attraktiv lägenhet där ingenting annat än möblering behövs. Denna 3.5-rummare var ursprungligen en planerad 4.5-rummare där det ena sovrummet idag valt att ersättas med ett större och rymligare vardagsrum vilket ger gott om plats för umgänge med familj och vänner. Här bor du med Kungsbackaån precis runt hörnet, innerstaden en kort promenad bort och Kungsbackaskogen endast en cykeltur iväg. Här finns dessutom skolor, förskolor, vackra promenadstråk, fina grönområden, bra kommunikationer, vårdcentral och folktandvård. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Kolla Parkstad! Välkommen på visning i ett mycket centralt och familjevänligt område!

  Ansvarig mäklare

  Philipp Bisping

  Reg. Fastighetsmäklare

  0769-42 24 54

  philipp.bisping@lansfast.se Läs mer om Philipp

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall och kontor

  Välkomna in på Porfyrvägen 12! Genom den mörkgrå ytterdörren nås hallen som ger plats till förvaring av ytterkläder och skor. I hallen ligger en smakfull ljus ekparkett som är genomgående i hela bostadsrätten. Direkt till vänster nås ett mindre rum med en inbyggd garderob. Idag inreds ytan med en härlig schäslong. Rummet kan även användas som ett mindre kontor.

  Sovrum 1

  Bostadsrättens största sovrum nås direkt ifrån hallen. Här erbjuds två inbyggda garderober och rymliga kvadrat. Idag är rummet inrett för den yngre tonåringen med skrivbord, säng och tv-möblemang. Rummet ger dock utrymme för dubbelsäng om så önskas.

  Badrum och toalett

  Längre ner i hallen nås en mindre toalett och ett större badrum, båda helkaklade med vita väggar och ljusgrå golv. Den mindre toaletten är utrustad med WC, spegelskåp med förvaring samt handfat med kommod. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande avlastningsbänk samt vägghängt förvaringsskåp. Det större badrummet är istället utrustat med WC, spegelskåp med förvaring, handfat med kommod samt badkar (ingår ej vid försäljning).

  Kök och vardagsrum

  Med en öppen planlösning och fint ljusinsläpp ger kök och vardagsrum en inbjudande atmosfär med plats för umgänge med familj och vänner. Köket går i ljusa toner och är utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. Intill köksdelen finns även en naturlig plats för en större matgrupp. Vidare nås den ombonade vardagsrumsdelen som idag inreds med bland annat soffa och tv-möblemang.

  Sovrum 2

  Det mindre sovrummet inreds idag med en härlig dubbelsäng.

  Övriga utrymmen

  Förråd på balkongen samt våning 2.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016/17

  Bostadsrätten förvärvades med 4,5 rok. Därefter har det ena sovrummet tagits bort för att skapa ett större vardagsrum, varvid bostadsrätten idag utgörs av 3,5 rok. I övrigt har viss målning utförts. En innerdörr har även bytts ut mot en skjutdörr (originaldörren finns kvar om den önskas användas).

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Telia triple play - ingår i avgiften

  Bredband

  Telia triple play - ingår i avgiften

  TV & bredband

  Uteplats/Balkong

  En stor träaltan med tak om ca 16,5 kvm. Utanför trädäcket finns en inhägnad gräsmatta som lämpar sig perfekt för barn eller husdjur. På gräsmattan har ni sol på morgon och kväll.

  Bilplats

  Egen parkeringsplats erbjuds på föreningens innergård, ca 300 kr/mån. Gatuparkering finns runt varje kvarter för en kostnad om 200kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 050 kr/månad

  Försäkring:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  600 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  50 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 050 kr/månad

  Personer i hushållet:

  3 st

  Kommentar:

  Kostnaden för VA om 50 kr/månaden avser varmvatten.

  Andel i föreningen:

  3,1263%

  Andel av årsavgift:

  3,09%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-16

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Bostadsrätten förvärvades med 4,5 rok. Därefter har det ena sovrummet tagits bort för att skapa ett större vardagsrum, varvid bostadsrätten idag utgörs av 3,5 rok. I övrigt har viss målning utförts. En innerdörr har även bytts ut mot en skjutdörr (originaldörren finns kvar om den önskas användas).

  Övrigt:

  Vid försäljning ingår inte badkaret i det större badrummet. Badkaret kan köpas loss om så önskas.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bryggan

  Lägenhetsnummer:

  12-1001

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor