Västergatan 4, Kungsbacka

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 21 Jul 11:00 - 11:30

    Välkommen att boka dig på visning!

    Mån 22 Jul 16:45 - 17:15

    Välkommen att boka dig på visning!

    Anmäl till visning

    Adress

    Västergatan 4 - Kungsbacka

    Kommun

    Kungsbacka

    Typ

    Flerfamiljhus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    Boarea

    71m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 3 (En halvtrappa upp, våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Kungsbacka Centrum

    Avgift

    3 977 kr/mån

    inkl. värme, VA och kabel-tv

    Som utgångspris

    2 095 000 kr

    29 507 kr/m2

    Rymlig tvåa lika lugnt som centralt belägen!

    Mitt i hjärtat av Kungsbacka, lika lugnt som centralt, finner du denna rymliga genomgångstvåa om hela 71 kvadratmetrar. Lägenheten kännetecknas av väl tilltagna ytor. Vardagsrummet är stort och har möjlighet till variation av möblering, det rymliga sovrummet har egen walk-in-closet och köket är lättarbetat med god plats för matbordet. Utanför dörren finns en gemensam liten trädgård med ostört läge. En perfekt liten oas där man kan grilla och umgås med familj och vänner. Med dess centrala läge har man innerstadens utbud runt knuten och promenadavstånd till flera restauranger, mataffär, apotek, flertalet gym, biograf, mysig torghandel och Kungsbacka station där pendlingsmöjligheterna är stora samt Kungsmässan med sitt stora utbud. Längre ner på gatan finns Hamntorget med sin brygga, ett perfekt solläge där den medhavda lunchen kan avnjutas. Åt andra hållet nås Badhusparken, en lummig oas mitt emellan stationen och innerstaden. På andra sidan ån ligger Kungsbackaskogens trevliga motionsslingor. Välkommen att boka dig på visning!

    Ansvarig mäklare

    Kristian Winsnes

    Reg. Fastighetsmäklare

    0709-507858

    kristian.winsnes@lansfast.se Läs mer om Kristian

    Extra kontaktperson

    Tomas Johansson

    Reg. Fastighetsmäklare

    0769-422 455

    tomas.johansson@lansfast.se Läs mer om Tomas

    Alla bilder

    Planritning

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-07-21 11:00:00 2019-07-21 11:30:00 40 Bostadsvisning Västergatan 4, Kungsbacka 57,4867472516208, 12,0745700597763 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-07-22 16:45:00 2019-07-22 17:15:00 40 Bostadsvisning Västergatan 4, Kungsbacka 57,4867472516208, 12,0745700597763 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréhall

    Stor och möblerbar hall med bra avhängningsytor för ytterkläder och skor.

    Kök

    Till vänster nås köket som har gott om arbetsyta och skåpsutrymmen. Från fönstret ser man ut till föreningens gemensamma trädgård där du kan grilla middagen soliga sommarkvällar.

    Vardagsrum

    Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för såväl matsalsbord som soffgrupp och mediamöbler.

    Sovrum

    Bostadens sovrum är bra i storlek och har utrymme för såväl dubbelsäng som sängbord. Här finns även en rymlig walk-in-closet.

    Badrum

    Via hallen nås även badrummet som är kaklat och erbjuder badkar, handfat, spegelskåp samt toalett.

    Övriga utrymmen

    Det finns källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1987

    2018 - Målat delar av köket 2017 - Nytt golv i walk-in-closet 2016 - Byggt om klädkammare till walk-in-closet, målat väggar i sovrum 2014 - Nytt laminatgolv i kök

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Uteplats/Balkong

    Gemensam trädgård med lugnt och insynsskyddat läge.

    Övrigt

    Elfa-systemet ingår

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    380 kr/månad

    Försäkring:

    80 kr/månad

    Elkostnad:

    300 kr/månad

    Total driftkostnad:

    380 kr/månad

    Personer i hushållet:

    3 st

    Andel i föreningen:

    8,08%

    Andel av årsavgift:

    8,08%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-05-16

    Pantsättningsavgift:

    443 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 108 kr

    Byggnad

    Fönster:

    3-glasfönster

    Uppvärmningssystem:

    Fjärrvärme

    Renoveringar:

    2018 - Målat delar av köket 2017 - Nytt golv i walk-in-closet 2016 - Byggt om klädkammare till walk-in-closet, målat väggar i sovrum 2014 - Nytt laminatgolv i kök

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Glädjen 2

    Lägenhetsnummer:

    3/1004

    Antal lägenheter:

    0

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt om föreningen:

    Byggnaden är uppförd 1987 och består av ett trevåningshus med en lokal, tre förråd samt tvättstuga i källaren. Totalt 12 lägenheter varav 10 bostadsrätter, 11 stycken tvåor samt 1 trea. Lägenheterna omvandlades till bostadsrätter 2014. Total bostadsyta 969 kvm samt 80 kvm förråd, tvättstuga och styrelserum.    Gjorda renoveringar:

    Föreningen följer en underhållsplan som togs fram 2014.    Energideklaration

    Energiprestanda, specifik energianvändning:

    95 kWh/m2 per år

    Status:

    Utförd

    Deklarationsdatum:

    2010-05-17

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor