Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fredsgatan 13, Varberg

Trea på markplan med byggår 2018. Centralt läge i en ombonad och lugn miljö!

Pris:

2 750 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 201 kr/mån inkl. värme, VA

Bostadsrättslägenhet - Varberg

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2018

Boarea: 71,5 m2

Välkommen till denna underbara trerumslägenhet på 71,5 kvm med generösa fönsterytor i två väderstreck! Bostaden erbjuder exklusiva materialval i form av stenbänkskiva och samma för fönsterbrädorna, fina parkettgolv och kaklat badrum med torktumlare och tvättmaskin. Precis utanför entrédörren når du den välskötta och trivsamma innergården. Här finns pergola med grillplats och sandlåda för de små. Här kan du njuta av dagarna! Garageplatser finns att hyra i föreningen och gratis parkering finns i området. Till lägenheten tillhör förråd. På Fredsgatan bor du endast en kort promenad från torget, hamnen, fästningen och fina badplatser. Kort sagt, närhet till allt vad Varbergs stad har att erbjuda! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 750 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marie Fallan Emanuelsen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-86 60 19

  marie.fallan@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Redan i entrén möts man av den fina standarden på lägenheten. Förvaring i två platsbyggda garderober med överskåp. Ljusa väggar och grå klinker på golv.

   Kök

   Ett grått HTH-kök med marmorerad bänkskiva. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl samt frys och integrerad diskmaskin. Här finns en öppning med fransk balkong. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet. Beige färg på vägg och parkettgolv.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet har en öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffgrupp. Väggar målade i grå/beige nyans och parkettgolv.

   Badrum

   Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och vacker Beige-grå klinkers på golv/vägg. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Golvvärmen ger en behaglig värme!

   Sovrum 1

   Ett rymligt sovrum med flera fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för både en dubbelsäng samt garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkettgolv.

   Sovrum 2

   Barnrum, gästrum eller arbetsrum. Allt efter ditt behov! Väggarna är vitmålade med en fondvägg och parkettgolv.

   Bostad

   Boarea

   71,5m2 (Enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   B1002

   Andel i föreningen

   2,5291%

   Andel av årsavgift

   2,53%

   TV och internet

   Fiber från Varberg Energi är indraget till varje lägenhet. Tjänster köps till separat.

   Övriga utrymmen

   Förråd: Till lägenheten hör ett källarförråd om på cirka 4 kvm.

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Byggnadstyp

   Flervåningshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Krukmakaren

   Föreningens organisationsnummer

   769634-0491

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   40 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018-2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Krukmakaren äger fastigheten Varberg Krukmakaren 13 / Getakärr 3:120 med adresserna Malmgatan 3 & 5 och Fredsgatan 13 och omfattar 40 st bostadsrätter fördelade i tre flerbostadshus: Hus A (5 plan), Hus B (6 plan) och Hus C (5 plan). Storlekarna är fördelade på 1-4 rok.

   Föreningens ekonomi

   En överlåtelseavgift tas ut om 1 183 kr (2,5% av gällande prisbasbelopp för 2020) som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 473 kr/pant (1% av gällande prisbasbelopp för 2020).

   Gemensamma utrymmen

   Cykelförvaring finns i källaren och på innegården. Barnvagnar och rullstolar förvaras i eget utrymme i källaren, nås med hiss från trapphuset. Förråd finns för varje lägenhet och nås enkelt med hiss från trapphuset.

   Gårdsplats

   Fint anlagd innergård med belysning, gräsmattor, stensättning, buskar, sandlåda och ytor att umgås. Hushållsavfall sorteras och slängs i moloker på gården.

   Parkering

   27 st parkeringsplatser i garage som man når via hiss eller trappa. Till några av platserna finns laddstolpe för elbil. Separat kö till parkeringsplatserna. Kostnad 700 kr/månad.

   Föreningens hemsida

   www.brfkrukmakaren.se

   Centrum

   Allmänt om området

   Varbergs centrums läge är relativt unikt med havet som närmaste granne! Här finns flera härliga badplatser - både sandstränder, klippor och inte minst Fästningsbadet. Varbergs strandpromenad sträcker sig längs havet från Apelviken, förbi Varbergs Fästning och in till stan.

   Kommunikation

   Järnvägsstationen är placerad mitt i centrala Varberg och härifrån är det goda tågförbindelser till Göteborg, Malmö och Köpenhamn samt till Borås. Bussförbindelser både inom stan och alla närområden. Stort utbud av gång- och cykelvägar i hela Varberg vilket gör att man lätt kan ta cykeln oavsett om man ska inom stan eller lite längre bort.

   Tjänster i området

   I centrum finns gott om affärer, restauranger och pubar. Här finns också banker, apotek, bio, teater, varm- och kallbadhus och flera SPA-anläggningar. Torghandel två dagar i veckan året runt. Dessutom finns här flera vårdcentraler och Hallands Sjukhus i Varberg. Arena Varberg som ordnar olika evenemang, kongresser, mässor m.m. Sociétetsparken där det finns minigolfbanor och olika underhållning under sommarhalvåret.

   Övrigt

   I de centrala delarna finns flera förskolor och skolor bl.a. Hagaskolan, Mariedalsskolan, Almers skola och gymnasieskolan Peder skrivare som erbjuder ett rikt utbud av inriktningar. Vill man vara aktiv så finns det flera upplysta motionsspår, många gym och motionsanläggningar, idrottsföreningar m.m.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fredsgatan 13, Varberg

   Kommun: Varberg

   Område: Centrum

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 750 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 201 kr/mån inkl. värme, VA

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-11

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 320 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 320 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Varberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Varberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Varberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Varberg

   Hitta din mäklare i Varberg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder