Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Granvägen 5, Varberg

Nyrenoverat kök, inglasad balkong åt väster och gavelläge i huset!

Pris:

1 795 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 291 kr/mån inkl. värme, VA och hushållsel

Bostadsrättslägenhet - Varberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1959

Boarea: 59 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkomna till en härlig lägenhet med nyrenoverat kök och ett mycket bra läge i huset! Bostaden erbjuder dessutom genomgående fina och enhetliga ytskikt samt helkaklat badrum. Gavelläget i huset ger fint ljusinsläpp med fönster åt tre väderstreck, utsikt över föreningens lummiga innergård samt inglasad balkong med kvällssol. Föreningen är trivsam och välskött samt med en låg månadsavgift som inkluderar både värme, VA och hushållsel. Boendet har ett utmärkt läge med närhet till det bästa Varberg har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på er boendemiljö! Natursköna Brunnsbergsskogen med motionsslingor samt Hajen Lågprismarknad ligger runt knuten. En cykeltur bort hittar man Varbergs centrum, Lassabacka handelsområde och Getteröns badvikar. Text och bilder uppdateras under hösten. Tidpunkt för försäljningsstart är ännu inte helt bestämd, välkomna med er intresseanmälan redan nu!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Niklas Knutsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0735-49 10 50

  niklas.knutsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong med trallgolv. Balkongen är belägen åt väster och i anslutning till vardagsrummet.

   Bostad

   Boarea

   59m2 (Föreningsinformation)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   204044001-0073

   Andel i föreningen

   0,71999%

   Andel av årsavgift

   0,71587%

   TV och internet

   Bostadsrättsföreningen har avtal med Varberg Energi angående anslutning till net@seaside som är Varbergs stadsnät. Det är ett öppet nät där TV, telefoni och internet samsas på en och samma gång. Du bestämmer själv om och vilken eller vilka leverantörer du vill teckna avtal med för bredband, TV respektive telefoni. Du behöver inte välja att köpa samtliga tjänster från en och samma leverantör.

   Övriga utrymmen

   Ett källarförråd och en matkällare tillhör lägenheten.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Lavetten 4

   Byggår

   1959

   Byggnadstyp

   3-våningshus med källare

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2015-10-05
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Lavetten i Varberg

   Föreningens organisationsnummer

   749600-0857

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   129 st

   Antal lokaler

   6 st

   Byggår

   1959

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten Lavetten 4. På fastigheten finns 4 st byggnader som stod färdiga mellan 1959-1960 med totalt 129 st lägenheter. Lägenhetsfördelningen är enligt följande: 9 st 1 rok, 60 st 2 rok, 36 st 3 rok samt 24 st 4 rok. Byggnadernas adresser är Tallvägen 2-10 och Granvägen 1-21. Riksbyggen sköter Lavettens ekonomiska och tekniska förvaltning.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns 4 st tvättstugor och det är fritt fram att nyttja vilken man vill. Det finns en samlingslokal där det bland annat finns ett pingisbord och det går även bra att ha exempelvis mindre släktträffar här. I källarplanet har vi gemensamma utrymmen för barnvagnar och cyklar.

   Gårdsplats

   I området finns flera lekplatser för barnen och grillplatser som får nyttjas av föreningens medlemmar.

   Parkering

   Föreningen tillhandahåller 88 st parkeringsplatser, 42 st garageplatser samt förråd för mopeder och motorcyklar. Separata köer tillämpas. Parkering kostar 80 kr/mån, garage 500 kr/mån och MC-förråd 80 kr/mån. Vid garagen finns möjlighet att tvätta bilen.

   Föreningens hemsida

   www.lavetten.se

   Brunnsberg

   Allmänt om området

   I norra delen av Varberg, ca 1 km från centrum, ligger området Brunnsberg som är ett lugnt och omtyckt område med närhet till kommunikationer, centrum, havet och naturen. Intill bebyggelsen finns Brunnsbergsskogen, ett naturskönt område med fina motionsslingor och elljusspår. Svarta havet är en omtyckt plats för den som vill njuta av naturen. Fotbollsplan samt basket- och boulebanor finns i närheten och är tillgängliga för allmänheten.

   Kommunikation

   Bra bussförbindelser inom Varbergs stad. Järnvägsstationen är placerad i centrum. Närhet till motorvägspåfart.

   Tjänster i området

   I området finns bl.a. Hajen Lågprismarknad, bensinstation och gym. För ett bredare utbud av butiker, restauranger m.m. så finns både centrum och Lassabacka handelsområde endast någon kilometer bort.

   Övrigt

   Det centrala läget ger direkt närhet till förskolor bl.a. den nybyggda förskolan Bumerangen, vilken har sex avdelningar fördelat på två plan. Fyra avdelningar för barn 3-6 år och två avdelningar med barn 1-3 år. Grundskolan som ligger närmast är Hagaskolan som är en F-9 skola.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Granvägen 5, Varberg

   Kommun: Varberg

   Område: Brunnsberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 291 kr/mån inkl. värme, VA och hushållsel

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Reparationsfond: 10 897 kr


   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Varberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Varberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Varberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Varberg

   Hitta din mäklare i Varberg

   Liknande bostäder