Kungsgatan 8A, Varberg

1 875 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsgatan 8A - Varberg

  Kommun

  Varberg

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958-59

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Varberg Centrum

  Avgift

  2 014 kr/mån

  Inkl värme, vatten, bredband, tv samt förråd.

  Utgångspris

  1 875 000 kr

  43 605 kr/m2

  Trevlig tvåa med mycket centralt läge och låg avgift

  Perfekt studentboende med mycket låg avgift! Hjärligt välkommen till denna centrala tvårummare om 43 kvadratmeter i populära och trivsamma Brf Verkstaden. Bostaden är en välplanerad, attraktiv och ljus lägenhet med ett superfint, nyrenoverat badrum (-19) och bra förvaringsmöjligheter. Därutöver erbjuder detta boende bra sociala ytor och väldigt låga driftskostnader. Läget på Kungsgatan är underbart – här bor du med stationen alldeles runt hörnet, Campus Varberg endast en kort promenad bort och du når enkelt restauranger, butiker, bibliotek, caféer och strand. Föreningen Brf Verkstaden är välskött och stabil med låga avgifter och god ekonomi. I avgiften om 2014 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd. Här får du dessutom tillgång till övernattningslägenhet, tvättstuga, välskött innergård och cykelrum. Föreningen har även garageplatser och parkeringar med separat kö. Detta boende är perfekt för dig som vill bo centralt men inte behöver så stort! Kontakta mäklaren för visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Marie Fallan Emanuelsen

  Fastighetsmäklare

  0730-866 019

  marie.fallan@lansfast.se Läs mer om Marie

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är rymligt och ljust med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Trevlig utsikt mot teatern och plats för både soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar, en fondvägg och vackert golv.

  Sovrum

  Från vardagsrummet når du detta sovrum som är harmoniskt med klädkammare och fint ljusinsläpp. Sovrummet har vita väggar och en häftig fondtapet.

  Badrum

  Helrenoverat, påkostat och fint badrum med stilrent klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummet färdigställdes 2019 och har inredning i form av toalett, dusch, handfat, tvättmaskin, dimbara spotlights, golvvärme och handdukstork.

  Kök

  Mindre kök i äldre stil med kyl/frys, spis och ugn. Köket är ljust med klassiskt klinkergolv och förhållandevis bra arbetsytor.

  Entré

  I denna lägenhet möts man av en liten och praktisk hall med hatthylla och bra förvaringsmöjligheter i den rejäla garderobsväggen.

  Övriga utrymmen

  Föreningen har även övernattningsrum, tvättstuga, cykelförråd samt sopsorteringshus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958-59

  Under senare år har lägenhetsdörrar bytts ut, trappuppgångar och tvättstuga målats om, innergården har fått nya rabatter och sittplatser och miljöhuset helrenoverats.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Fransk balkong

  Bilplats

  Föreningen har 30 garageplatser och 33 p-platser, till dessa är det separat kö.

  Övrigt

  Möjlighet till snabbt tillträde!

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  225 kr/månad

  Försäkring:

  65 kr/månad

  Elkostnad:

  160 kr/månad

  Total driftkostnad:

  225 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Andel i föreningen:

  0,94629%

  Andel av årsavgift:

  0,94629%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-02-04

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 162 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1958-59

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Under senare år har lägenhetsdörrar bytts ut, trappuppgångar och tvättstuga målats om, innergården har fått nya rabatter och sittplatser och miljöhuset helrenoverats.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Verkstaden

  Lägenhetsnummer:

  51

  Antal lägenheter:

  78

  Byggår:

  1958-59

  Antal lokaler:

  17

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Verkstaden byggde 1958-1959 på fastigheten på Verkstaden 12. På fastigheten finns 3st bostadshus med 5 uppgångar med adresserna Engelbrektsgatan 1 och 3, Västra Vallgatan 19 och Kungsgatatan 8A-8B. I föreningen finns 78 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen tecknar bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  157 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-02-20

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor