Objektbild

Ribstonvägen 4A, Varberg

2a på 46 kvm med inglasad balkong i markplan

Pris:

2 100 000 kr

Månadsavgift 2 507 kr/mån Hushållsel tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Varberg

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 7 , hiss finns

Byggår: 2021

Boarea: 46 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

På Göingegården erbjuds nu denna välplanerade tvårumslägenhet på markplan med egen inglasad balkong med byggår 2021, alltså helt ny! Bostaden rymmer kök & vardagsrum i ett och med fönster mot skogen och skogsslingan. Från vardagsrummet når du det inglasade uterummet som du kan öppna upp om så önskas. Här kan man njuta av solens strålar på förmiddagen. Fina materialval som ljust ekparkettgolv och Marbodalkök. Brf Paradisäpplet är en förening om totalt 48 bostadsrätter i olika storlekar. Föreningen består av två flerbostadshus som byggs i trä med en fasad av tegel. FTX- ventilationssystem. Parkeringsplats finns i garaget eller på innergården. En låg månadsavgift om 2 507 kr där vatten, värme och varmförråd ingår. Det finns inget krav om att man ska bo permanent. På Göingegården bor du både med närhet till centrum och naturnära i lantlig miljö. Här hittar du fantastiska promenadsslingor! På vintern erbjuds pulkabackar och skridskobana i Hammers kulle. Nära tillhands hittar du även service och barnomsorg som förskola, skola och närbutik. Cykelavstånd till såväl centrum som till havet. Bra busskommunikationer in till centrum.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Marie Fallan Emanuelsen

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0730-866 019

  marie.fallan@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Vardagsrum & kök

   Köket som är i vitt och kombinerat med vit kakel på stänkytorna och grå bänkskiva, ger en stilren känsla. Köket är från Marbodal. Vitvarorna är från Siemens och består av en inbyggd mikro och ung, kyl/frys, spishäll fläkt och diskmaskin. Det blir ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Kök och vardagsrum sitter ihop och här får du plats för en soffgrupp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med förmiddagssol. Ljust ekparkettgolv och vita väggar.

   Badrum

   Badrummet är helkaklat och utrustat med WC, dusch, handfat med kommod och kombinerad tvätt/torktumlare.

   Sovrum

   Från entrén och badrummet når du sovrummet. Ett rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober, ljust ekparkettgolv och vita väggar.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong.

   Bostad

   Boarea

   46m2

   Våning

   1 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   A1001

   Andel i föreningen

   1,4887%

   Andel av årsavgift

   1,49%

   TV och internet

   Fiber via Varberg Energi.

   Övriga utrymmen

   Förråd på ca 2 kvm i källaren.

   Byggnad

   Byggår

   2021

   Byggnadstyp

   Höghus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glasfönster

   Ventilation

   FTX-aggregat

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Paradisäpplet

   Föreningens organisationsnummer

   769634-5805

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Uppvärmning via fjärrvärme. Ventilation FTX-system Ett förråd till varje lägenhet finns i källaren. Stadgar finns att läsa och skriva ut på vår hemsida www.lansfast.se/varberg eller kan fås av mäklaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen om det är något som är av särskild vikt för den enskilda.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   48 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020/2021

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheten som är bebyggd med två flerbostadshus i trä med en fasad av tegel och liggande trä. Merparten av lägenheterna är 2:or på 46-60 m² med det finns också 3:or och 4:or på 75-96 m². Alla lägenheterna har inglasade balkonger och de största lägenheterna hittar man högst upp i huset, på sjätte och sjunde våning, får en stor terrass. Lägenheterna i markplan har egen liten täppa och uteplats.

   Gemensamma utrymmen

   Gemensamt miljöhus.

   Gårdsplats

   Utvändigt kommer det finnas en gemensam gårdsyta med en grillplats och lekytor.

   Parkering

   Under husen kommer det finnas ett garage med ett 40-tal parkeringsplatser samt cykelparkering och förråd.

   Göingegården

   Allmänt om området

   På gamla äppleodlingen har Göingegården vuxit fram och håller fortfarande på att växa. Bostäderna består av bostadsrätter, villor och hyresrätter. Cykelavstånd till både centrum och havet, där Getterön är närmast.

   Kommunikation

   Täta bussförbindelser in till Varbergs centrum och stationen. Från stationen tar man lätt tåget mot både Göteborg och Malmö/Köpenhamn. E6:an når man med en bilfärd på knappt 5 minuter vilket gör det lätt att pendla både norr- och söderut.

   Tjänster i området

   I grannområdet Lugnet finns Ica Norr Matboden. I samma byggnad finns även en pizzeria. Förskola i området och även i närbelägna områdena Trönninge och Lugnet. Nybyggbda Trönninge skola är en F-9 skola med idrottscentrum.

   Övrigt om området

   Omgivningen är naturskön och ett skogsparti finns alldeles intill bostäderna. Här kan man motionera i Göingeslingan eller njuta av den porlande Himleån.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Ribstonvägen 4A, Varberg

   Kommun: Varberg

   Område: Göingegården

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 100 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 507 kr/mån Hushållsel tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Månadskostnad för hushållsel tillkommer och beräknas uppgå till 300-500 kr.

   Karta & område

   Varberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Varberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Varberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Varberg

   Hitta din mäklare i Varberg

   Liknande bostäder