Objektbild

Tegefjäll Bäcksidevägen, lgh 321, Åre

Pris:

1 975 000 kr

Månadsavgift 3 650 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Åre

Projekt BRF Bäcksidan 2
Gå till projektet

Rum: 4 rok

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Boarea: 75 m2

Nu släpper vi ytterligare fyra lägenheter i populära Bäcksidan 2. Det är ett modernt boende med fint läge intill barnliften i Tegefjäll och passar både för permanentboende och för fritidsboende. 16 st moderna bostadsrätter från 2 - 4 rum & kök. Här erbjuds du ett bekvämt och väldesignat hem där det är lätt att trivas. Trevliga och öppna planlösningar i ljusa färgskalor tillsammans med modern byggteknik lägger grunden för dessa trevliga hus. Den ljusa och renodlade inredningen ger dig en stor frihet att sätta din egen personliga prägel på lägenheten. Det är fondväggar med träpanel som ger en ombonad känsla, braskamin finns som tillval. Köket har grå luckor och är utrustat med högkvalitativa köksmaskiner såsom induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, inbyggd ugn samt kyl och frys. Allt i stilrent rostfritt utförande. Badrum med kakel och klinker med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare ingår i alla lägenheter. Utvändigt förråd i anslutning till entrén. Inflyttning planeras till december 2020. Denna lägenhet kommer ligga i det vitmarkerade huset nedanför vägen. Se markering på översiktsbild Allt bildmateriel är illustrationer av hur det är tänkt att se ut. Observera att mindre avvikelser kan förekomma. Vill du köpa lägenhet i Brf Bäcksidan 2, gör så här: Kontakta ansvarig mäklare för att teckna reservationsavtal. Reservationsavgift om SEK 25 000 erlägges. När kostnadskalkylen är godkänd tecknas bindande Förhandsavtal. Förskott om 10% av köpeskilling minus reservationskostnaden 25 000 kr erläggs. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde. Eventuella tillval faktureras separat.

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Jimmy Blomgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-258365

  jimmy.blomgren@lansfast.se

  Planritning LGH 211 &221

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Lgh 321

  Fyra på gaveln om 75 m², högst upp med balkong. Lägenheten har i standardutförande två klädkammare, en i anslutning till hallen och den andra i anslutning till ett av sovrummen. Det är möjligt att göra tillval och ändra planlösningen och då finns följande tre varianter utöver standardutförande. Klädkammare + bastu Gäst-wc + bastu. Gäst-wc + klädkammare.

  Hall

  Hall med plats för klädavhängning på hatthylla. I hallen finns också ett torkskåp och ett städskåp. Svart klinkergolv, självklart med golvvärme. Väggarna är vitmålade samt har en fondvägg med mellangrå liggande träpanel. Utomhus finns ett förråd vid entrén.

  Allrum/kök

  Ljust och luftigt allrum i öppen planlösning med kök. Stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp samt utgång till balkong. (Möjlighet till inglasning finns). Det finns även ett högt sittande fönster på gaveln för ytterligare ljusinsläpp. På golvet med värme ligger ett snyggt trälamellgolv av god kvalitet och väggarna är vitmålade samt har en fondvägg med mellangrå liggande träpanel. Det finns möjlighet att få en braskamin som tillval. Köket har gott om arbetsytor och mycket förvaring. Köket är utrustat med vägg och bänkskåp med grå släta luckor, bänkskiva i mörkgrå laminat, diskho, separat kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och köksfläkt. Vitvaror i rostfritt.

  Sovrum

  Tre sovrum. Ett masterbedroom, med plats för dubbelsäng, detta rum har fem garderober. Det andra sovrummet är mindre och rymmer enkelsäng. Det tredje sovrummet har ett mindre långsmalt fönster och rymmer bredare enkelsäng/våningssäng. Samtliga sovrum har likadana golv som i vardagsrummet samt målade väggar.

  Badrum

  Fräscht, rymligt badrum med vitt kakel och svart klinker med golvvärme. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva (mörkgrå laminat) och överskåp med vita luckor, dusch, handfat och WC.

  Bostad

  Boarea

  75m2

  Våning

  2 av 2 , hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  321

  Andel i föreningen

  6,26%

  Byggnad

  Energideklaration

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  BRF Bäcksidan 2 (under bildande)

  Föreningens organisationsnummer

  559209-7835

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  16 st

  Antal lokaler

  0 st

  Byggår

  2020

  Äger föreningen marken

  Ej angiven

  Vägbeskrivning

  Från Åre kör längs "gamla vägen " Karolinervägen mot Duved. Strax innan avfarten mot Tegefjäll ligger detta området på höger sida, precis intill barnliften.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Tegefjäll Bäcksidevägen, lgh 321, Åre

  Kommun: Åre

  Område: Tegefjäll

  Församling: Åre Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 1 975 000 kr
  Pris

  Månadsavgift: 3 650 kr/mån

  Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Dokument

  Lgh 321

  Karta & område

  Bobutiken i Åre

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder