Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Forslunds Väg 4A, Duved

Bostadsrättradhus i 2 plan med garage och förråd centralt i Duved.

Pris:

3 850 000 kr

Månadsavgift 3 761 kr/mån I avgiften ingår v/a och sophämtning.

Bostadsrättslägenhet - Duved

Projekt BRF Fjällpanoraman i Duved
Gå till projektet

Rum: 5 rok

Boarea: 128 m2

Välkommen till Brf Fjällpanoraman i Duved! BearPeak producerar nya bostadsrättsradhus i ett samarbete med Arvesund living, mitt i Duved. Bostäderna byggs med hög kvalité och med ett gediget hantverk utfört av lokala hantverkare. Precis så som BearPeak tidigare uppfört många populära projekt i skidområdet Sadeln. Bostadsrättsradhusen beräknas preliminärt vara klara oktober 2020. Centralt läge med en vacker utsikt över Åreskutan och backarna i Duved. Här bor man med gångavstånd till allt man behöver i sitt vardagsliv så som matbutik, förskola, skola (F-9), idrottshall, tågstation och busskommunikationer. Lika nära har man till alla fritidsaktiviteter! För den som är intresserad av skidåkning och andra utomhusaktiviteter bor man här med endast 300 meter till byliften som leder upp i Duveds skidsystem. Duveds spårcentral med elljusspår ligger en knapp kilometer bort. Husen är välisolerade i 2 plan med gedigen trästomme och en fasad med bred limfogspanel i grå lasyr. Varje bostad har tillgång till gemensamt kallgarage med motorvärmare. Låsbart stort förråd i bakkant av garaget. Här finns det plats för cyklar, skidor och annan fritidsutrustning. På fastigheten kommer det även finnas ytterligare sex parkeringsplatser. På entréplan finns en rymlig entréhall, ett kök med mycket ljusinsläpp och panorama fönster som möter en vacker vy över Åreskutan, kaklat badrum och ett vardagsrum där mysfaktorn är hög med kamin som tillval. På övre plan finns fyra sovrum, ett badrum, separat toalett och gott om förvaring i två klädkammare. Bastu går att få som tillval i klädkammaren som ligger mellan sovrum och badrum. En bostad med äkta träkänsla, permanentstandard, fina materialval och en riktigt bra planlösning. Lämpar sig självklart lika bra för fritidsboende. Vill du köpa bostadsrättradhus i BRF Fjällpanoraman i Duved? Kontakta ansvarig mäklare för att teckna bindande Förhandsavtal. Förskott om 10% av köpeskilling erläggs. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde. Eventuella tillval faktureras separat. Observera att allt bildmateriel är illustrationer av hur det är tänkt att se ut varför mindre avvikelser kan förekomma.

Läs mer

Pris

3 850 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Cecilia Hemer Eliasson

  Fastighetsmäklare/Kontorschef

  Mobil: 0706-394836

  cecilia.eliasson@lansfast.se

  Planritning Forslunds väg 4 entré Forslunds väg 4 övre plan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   LGH 1

   Lägenhet 1 med adress 4A är en hörnlägenhet. Under fliken Fakta & Dokument finns bygg och rumsbeskrivning.

   Bostad

   Boarea

   128m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1

   Andel i föreningen

   16,67%

   Andel av årsavgift

   16,67%

   TV och internet

   Fiber installeras

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Hamre 2:49

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Fjällpanoraman i Duved

   Föreningens organisationsnummer

   769638-3665

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   6 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2020

   Äger föreningen marken

   Ja

   Parkering

   Varje bostad har tillgång till gemensamt kallgarage med motorvärmare. Låsbart stort förråd i bakkant av garaget. På fastigheten finns ytterligare totalt 6 gemensamma parkeringsplatser.

   Duved

   Allmänt om området

   I Duved hittar du de sköna svängarna i ett härligt tempo, här finns några av Åre skidområdes bästa pister. Duved är sammanlänkat med Tegefjälls backar och vill du ta dig till Åre tar du skidbussen som går hela dagarna. Skidbussens hållplats ligger nere vid E14. För längdåkaren har Duved en av Årefjällens spårcentraler med preparerade längdspår mellan 2,5-15 km, varav 2,5 och 5 och 7km är elbelysta. Du kan även ta på turskidor för att exempelvis ta dig på rösad led mot Lillåstugan eller från linbanans topp ta turen runt Mullfjället till Ullådalen. I Duved finns bl.a. mataffärer, hotell, restauranger samt Järnvägsstation. Sommartid bjuder området på fina vandringsleder och bra fiske i exempelvis Indalsälven.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Forslunds Väg 4A, Duved

   Kommun: Åre

   Område: Duved

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 850 000 kr

   Månadsavgift: 3 761 kr/mån I avgiften ingår v/a och sophämtning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 1 643 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 1 583 kr/månad

   Försäkring: 60 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I uppvärmning ingår även hushållsel. Driftskostnaderna är uppskattade.

   Karta & område

   Åre

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Årevägen 127 i Åre, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om aktiviteter och utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Åre!

   Läs mer

   Bobutiken i Åre

   Hitta din mäklare i Åre

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder