Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Forslunds Väg 4E, Duved

Pris:

3 700 000 kr

Månadsavgift 4 775 kr/mån I månadsavgiften ingår kostnader för värme, vatten och renhållning.

Bostadsrättslägenhet - Duved

Rum: 5 rok

Boarea: 128 m2

Nyproducerat bostadsrättsradhus i två plan från Arvesundshus med ett centralt och idylliskt läge i Duved. Här bor man på bekvämt promenadavstånd till matbutik, dagis och skola. Vill man ta sig en tur i skidspåren så ligger Duveds elljusspår en knapp kilometer bort och för den som vill åka i backen så ligger byliften endast 300 meter från husen. Husen byggs med permanentstandard med gedigen trästomme, fasad med bred limfogspanel i grå lasyr, fina materialval och bra planlösning. Varmisolerad garagelänga med elektrisk rullport och totalt sex parkeringsplatser. I garaget är det förberett för ladduttag till elbil och i bakkant finns låsbart förråd till varje bostad. På fastigheten kommer det även finnas ytterligare sex parkeringsplatser. På entréplan finns entréhall, kök, badrum och vardagsrum. På övre plan finns fyra sovrum, badrum, separat toalett och gott om förvaring i två klädkammare. Bastu går att få som tillval i klädkammaren som ligger mellan sovrum och badrum. Nära till skola (F-9), förskola, idrottshall, byliften, kommunikationer ja allt man behöver. Dessutom fantastisk utsikt mot Duveds kyrka i förgrunden och Åreskutan i fonden. Läs mer under fliken Fakta & Dokument samt på BRF Duved Legdan´s hemsida som nås vi fliken Projekthemsida. Allt bildmateriel är illustrationer av hur det är tänkt att se ut. Observera att mindre avvikelser kan förekomma. Vill du köpa lägenhet i Brf Duved Legda, gör så här: Kontakta ansvarig mäklare för att teckna Förhandsavtal vilket kan tecknas när ekonomisk plan är godkänd. Förskott om 10% av köpeskilling erläggs. Innan tillträdet tecknas Upplåtelseavtal. Slutlikvid erläggs vid tillträde. Eventuella tillval faktureras separat.

Läs mer

Pris

3 700 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jimmy Blomgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-258365

  jimmy.blomgren@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   LGH 4E

   Under Fakta & Dokument finns materialbeskrivning, bofaktablad m.m för denna lägenhet. Under rubriken Projekthemsida kommer till du Brf Duved Legda's hemsida med ytterligare information om bostäderna.

   Bostad

   Boarea

   128m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   4E

   Andel i föreningen

   16,67%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övrigt

   Duved är ett samhälle som Åre kommun och andra aktörer satsar på inför framtiden Duved framtid är ett samlat grepp för att skapa en hållbar och innovativ samhällsutveckling i Duved i Åredalen i Jämtland. Mer information om detta finns på projekthemsidan samt duvedframtid.se

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Duved Legda

   Föreningens organisationsnummer

   769636-6579

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   6 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Gemensamma utrymmen

   Garage/förråd

   Parkering

   1 parkering per lägenhet

   Vägbeskrivning

   Från Åre kör E14 mot Duved. Tag av E14 till vänster i Duved in mot Duved centrum, tag vänster vid Hotell Renen och därefter första höger in på Forslunds väg och du är framme.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Forslunds Väg 4E, Duved

   Kommun: Åre

   Område: Duved

   Församling: Åre Församling

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 700 000 kr

   Månadsavgift: 4 775 kr/mån I månadsavgiften ingår kostnader för värme, vatten och renhållning.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 767 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 650 kr/månad

   Försäkring: 117 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Kostnaden för hushållsel och försäkring är uppskattad.

   Karta & område

   Åre

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Årevägen 127 i Åre, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om aktiviteter och utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Åre!

   Läs mer

   Bobutiken i Åre

   Hitta din mäklare i Åre

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder