Krondikesvägen 32A, Östersund

1 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Krondikesvägen 32A - Östersund

  Kommun

  Östersund

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958

  Boarea

  57m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Blomängen

  Avgift

  3 104 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud via Comhem. El mäts individuellt och debiteras per kvartal efter förbrukning.

  Som utgångspris

  1 095 000 kr

  19 211 kr/m2

  Fräsch gaveltvåa på Krondikesvägen 32A!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Här bor du i ett populärt område i en trevlig gaveltvåa om 57m²! Lägenheten omfattas av ett snyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, rymligt sovrum och badrum som renoverats 2016. Balkong mot innergård i sydvästligt läge. Här bor du med närhet till kommunikationer, livsmedelsbutik, café och gångavstånd till centrum bland annat. Visningar planerade till augusti men välkommen att höra av dig för mer info eller intresseanmälan!

  Ansvarig mäklare

  Bodil Gisslén Sundelin

  Fastighetsmäklare

  070-653 97 17

  bodil.gisslen@lansfast.se Läs mer om Bodil

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Kök & Vardagsrum

  I öppen planlösning ligger kök och vardagsrum med gott om ljusinsläpp tack vare gavelläget med många fönster. Köket är utrustat med spis, köksfläkt, integrerad ugn och mikro, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Laminatgolv och vitt kakel. Från vardagsrummet nås balkongen. Trägolv och ljusa väggar.

  Sovrum

  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och kompletterande förvaring. Platsbyggd garderob, plastmatta och ljusa tapeter.

  Hall

  I hallen finns plats för klädavhängning och här finns även en stor garderob med skjutdörrar. Likadant laminatgolv som i kök.

  Badrum

  Fräscht helkaklat badrum som renoverats under 2016. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork, golvvärme och dusch med duschvägg.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör källarförråd. I föreningen finns extraförråd som kan hyras för 100kr/mån. Till dessa är det separat kö.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1956

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  TV och bredband via Com-Hem eller fiber.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i sydvästligt läge mot innergård.

  Bilplats

  Föreningen har p-platser som kostar 175 kr/ mån. Till p-platserna är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  217 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  117 kr/månad

  Total driftkostnad:

  217 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,8908%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  6 586 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-09

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stormhatten

  Lägenhetsnummer:

  D4

  Antal lägenheter:

  115

  Byggår:

  1958

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Bredband/fiber finns draget till föreningen, varje bostadsrättshavare ansvarar själv för anslutning och abonnemang. Föreningen har samlingslokal och snickarrum och bastu. Föreningen har tecknat gemensamhetsavtal med Jämtkraft och lägenhetsinnehavaren betalar endast för den faktiska elförbrukningen, inga fasta avgifter tillkommer. Kostnaden för den rörliga elen debiteras var tredje månad genom bostadsrättsföreningen.  Föreningens ekonomi:

  Förening med bra ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  Badrummen renoverades 1994 och då kontrollerades stammarna. Samma år byttes till 3-glasfönster. Ny el med automatsäkringar. Relining av avloppsstammarna, i november 2011. Renovering av fasader och balkonger 2015-2016.  TV/Internet:

  TV och bredband via Com-Hem eller fiber.  Parkering:

  Föreningen har p-platser som kostar 175 kr/ mån. Till p-platserna är det separat kö.  Gårdsplan:

  Gemensamma gårdar med gräsytor, grillplatser och utemöbler.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen finns tvättstuga, förråd, matkällare, föreningslokal, hobbylokal och träningsrum med pingisbord.  Annat:

  För vidare information gå gärna in på föreningens hemsida www.stormhatten.se.


  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-12-17

  Primärenergital:

  183 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor