Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Krondikesvägen 72 A, ÖSTERSUND

Ljus lägenhet i omtyckta Marielund

Pris:

1 575 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 033 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ÖSTERSUND

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 89,5 m2

Välplanerad och genomgående renoverad fyra på 89 m² med bra läge högst upp i huset i populära och välskötta Brf Marielund. Här erbjuds du en bra planlösning med stort vardagsrum, tre sovrum, kök med matplats vid fönster, badrum med kakel/väv och klinker. Insynsskyddat läge med solig balkong. Låg avgift där bredband ingår! Många fina extrautrymmen i föreningen som övernattningsrum, samlingslokal, bakstuga, pingisrum, relaxrum med bastu m.m. Stora gårdar med lekplatser och närhet till lummig omgivning med fina promenadvägen i området och busshållplatser i kvarteret. Gångavstånd till centrum och närhet till Tegelplan med mataffär, restaurang m.m.

Läs mer

Pris

1 575 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Christina Marktin

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-972 40 47

  christina.marktin@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Caroline Falk

  Mäklarassistent

  Mobil: 063-51 78 30

  caroline.falk@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Stor rymlig hall med ljust laminatgolv och tapetserade väggar. Gott om förvaring i totalt nio garderober med överskåp. Eklaminatgolv.

   Kök

   Det ljusa köket totalrenoverades 2011. Vita luckor och bänkskivor i massiv ek. Stor matplats vid fönstret kan samla stor familj och många vänner. Här finns kyl, frys, inbyggnadsugn, mikro, spishäll och fläkt. Golv av eklaminat och pärlspont på väggen.

   Vardagsrum

   Rymligt vardagsrum med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Utgång till den ombonade balkongen. Ekparkett och ljusa väggar.

   Sovrum 1 och 2

   Eklaminat på golven vita väggar med mönstrade fondtapeter.

   Sovrum 3

   Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng. Fem garderober ger bra förvaring. Eklaminat, vita väggar med fondtapet på en av väggarna.

   Badrum

   Direkt till vänster i hallen ligger det stora, ljusa badrummet som renoverats av föreningen med klinker och kakel. Wc, tvättställ med underskåp, duschplats, väggskåp och tvättmaskin.

   Bostad

   Boarea

   89,5m2

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   4,811%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bredband via ComHem ingår i månadsavgiften, 250/50 Mbit/s samt fast telefoni. TELE2 har installerat fiberoptik i samtliga lägenheter, väljs det alternativet betalas det av den boende direkt till Bredbandsbolaget.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Marielund

   Föreningens organisationsnummer

   793200-0743

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   249 st

   Antal lokaler

   28 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Mycket trivsam, populär och välskött förening som kan erbjuda sina medlemmar ett stort utbud av fina gemensamhetslokaler i gott skick. I föreningen finns bla 3 st uthyrningsrum, motionsrum med pingisrum, bastu med relax, samlingslokal, solarium, grovtvättstuga och bakstuga. Föreningen har även en släpvagn som hyrs ut till medlemmarnas förfogande. Föreningen är aktiv och ordnar flera tillställningar, bla musikcaféer, surströmmingsfester, julbord, gemensamma städdagar mm som återkommer årligen. Föreningen har egen förvaltning och maskinpark. För ytterligare info, se http://www.brfmarielund.nu/index.html

   Föreningens ekonomi

   Välskött förening med stabil och bra ekonomi.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tilläggsisolering med ekofiber 1993, fönsterbyte (lågenergiglas) 1994-96. Badrumsrenovering och byte av avloppsstammar i kök samt stående avloppsrör 1997-2000. Förvaltningsbyggnad med kontor, samlingslokal, bakstuga, bordtennisrum, grovtvättstuga, relax/bastu och solarium 2001-2002. Helt nytt fläktsystem 2008-2009. Ny ytterbelysning 2009. Ny trapphus- och källarbelysning 2010. Ombyggnad av samtliga garagelängor har genomförts under 2016-2017. Garageplatserna har breddats, blivit djupare och högre och fått fjärrstyrd motorport installerade. Ombyggnad av hela fjärrvärmesystemet. 2019 byttes dörrar och lås till alla lägenheter samt entrépartier till trapphusen med nytt låssystem.

   Gemensamma utrymmen

   Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd.

   Gårdsplats

   Gårdar med gemensamma utemöbler och grillplatser.

   Parkering

   I dagsläget finns det lediga p-platser med stolpe för 170 kr / mån, enbart p-plats för 50 kr/mån. Ledig eller kort kö. Garage kostar 300 kr/mån. Kortare kö till garage.

   Försäkring

   Bostadsrättstillägg ingår och betalas av föreningen via fastighetsförsäkringen.

   Föreningens hemsida

   http://www.brfmarielund.nu/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Krondikesvägen 72 A, ÖSTERSUND

   Kommun: Östersund

   Område: Marielund

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 575 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 033 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 250 kr

   Överlåtelseavgift: 800 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Vid finansiering genom lån via Länsförsäkringar bank ingår hela första årets försäkringspremie.

   Länkar

   3D

   Karta & område

   Östersund

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 3C i Östersund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Östersund!

   Läs mer

   Bobutiken i Östersund

   Hitta din mäklare i Östersund

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder