Budgivning pågår

Torsgatan 1A, Aneby

320 000 kr

Högsta bud 340 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Torsgatan 1A - Aneby

  Kommun

  Aneby

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  57m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Aneby

  Avgift

  3 230 kr/mån

  inkl. vatten, avlopp och renhållning.

  Utgångspris

  320 000 kr

  5 614 kr/m2

  Två rum och kök

  Trevlig lägenhet om 57 kvm fördelat på 2 rum och kök samt inglasad balkong. Lägenheten ligger praktiskt på första våningen och tillhör en välorganiserad förening.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Anna Sköld

  Blivande fastighetsmäklare

  0720-92 05 55

  anna.skold@lansfast.se Läs mer om Anna

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör beskrivning

  Entré med gott om förvaringsutrymme och garderober. Modernt kök med hel kyl och frys. Här finns spishäll, fläkt och diskmaskin samt ugn och mikro i ergonomisk höjd. Köket är ljust och inrymmer också plats för matbord. Lägenhetens vardagsrum erbjuder bra ljusinsläpp och ansluter till inglasad balkong. Duschrummet är delvis kaklat med våtrumsmatta och inrymmer wc, handfat och dusch. (tvättmaskinen ingår ej) Ljust och rymligt sovrum med garderober.

  Övriga utrymmen

  Förråd i källaren Gemensam tvättstuga

  Bilplats

  Parkering finns längs Konserthusgatan och Torsgatan Garage: separat kö. Parkerin: separat kö.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Aneby är känt för sin natur med många höga kullar, bergdalar, skog och ängar. Genom samhället rinner Svartån, vilket bildar Stalpets vattenfall, södra Sveriges högsta, med en fallhöjd på 20 meter. Med sitt geografiska läge på Småländska höglandet och med bra kommunikationer är det lätt att ta sig fram över både korta och långa avstånd med både tåg och buss. På omkring 35 minuter når du de omkringliggande städerna så som Jönköping, Eksjö, Tranås och Nässjö. Aneby erbjuder en fantastisk service, med bra skolor och förskolor. Anebys näringsliv har många spännande företag i olika storlekar, ett sprudlande kultur- och föreningsliv och förstås massor att se och göra.

  Kommunikation

  Aneby resecentrum har tåg och busskommunikation till närliggande orter, så som: Jönköping, Nässjö, Eksjö, Tranås.

  Tjänster i området

  Aneby centrum. Bank, post, vårdcentral, skola, apotek, butiker, restauranger och livsmedelsaffär etc. Rika möjligheter till idrott och friluftsliv.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  190 kr/månad

  Elkostnad:

  190 kr/månad

  Total driftkostnad:

  190 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,11167%

  Andel av årsavgift:

  1,11167%

  Reparationsfond:

  906 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Blåsippan i Aneby

  Antal lägenheter:

  87

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor