Lunnagårdsvägen, Eksjö

1 755 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Lunnagårdsvägen - Eksjö

Kommun

Eksjö

Typ

1-plansradhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

107m2

Våning

1 av 1 (1-plans radhus.) , Hiss finns inte

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Orrhaga

Avgift

4 872 kr/mån

Pris

1 755 000 kr

16 402 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  16 nyproducerade radhus i Kvarteret Krabban. Bostadsrätter med villakänsla!

  Redan vid ritbordet utgick arkitekten från idén att skapa "radhus med villakänsla". Här ska du kunna njuta av gräsmatta och och grönska men samtidigt ha fördel av ett nyproducerat hem i bostadsrättsform. Kanske vill du satsa din tid i lekparken, på entusiastbilen, motorcykeln, golfen, promenaderna eller kanske bara luta dig tillbaka med bok. Här får du chans till att få just lite mer tid över till annat. Området består av 5 stycken 3:or (94 kvm) och 11 stycken 4:or (107 kvm). Etapp 1, 12 av 12 lägenheter är nu utsålt. Nu släpper vi 4 stycken ytterligare bostadsrätter i Etapp 2.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Mia Harbrecht

  Blivande fastighetsmäklare

  0703-26 60 99

  mia.harbrecht@lansfast.se Läs mer om Mia

  Alla bilder

  Planritning

  Hustyp B

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HÖG KVALITET SOM STANDARD

  Hög kvalitet som standard. All inredning är nogrant utvald med tanke på funktion och design. Om du vill sätta en egen prägel på din nya bostad har du möjlighet att göra ett antal tillval. Husen byggs modernt med underisolerad betongplatta och ingjuten vattenburen golvvärme. Vallsjöhus är leverantör av husstomme och allt byggnadsmaterial kommer från kända leverantörer till träfasad och 3-glasfönster och trästomme. I innerväggarna används byggskivor vilket underlättar när du ska hänga upp tavlor och annat på väggarna. Med genomgående vitmålade väggar och golv i ekparkett skapas en bra grund när du ska inreda ditt nya hem. Köket från Ballingslöv kommer som standard med vitmålad slät lucka och samtliga vitvaror (i rostfritt utförande som standard) från Miele med tex häll, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar och downlights i taket som standard. Det ingår även duschväggar i glas och tvättmaskin och torktumlare (även detta från Miele). Som om inte badrummet är nog ingår även tvättstuga och en extra toalett. Färdig trädgård med gräs och marksten/asfalt samt fasadbelysning på huset. Utanför varje bostad finns en carport och två bilplatser på garageuppfarten.

  TILLVAL

  Om du vill sätta egen prägel på din bostad så finns ett antal möjliga tillval enligt färdiga förslag från oss. Du kommer till exempel kunna välja andra köksluckor, golv och markiser med mera.

  KVARTERET KRABBAN

  Området kommer att bestå av 16 nyproducerade bostadsrätter. För alla gavlar gäller 50.000 kr i pristillägg på priset. 301 Gavel (Såld) 302 (Såld) 303 (Såld) 304 (Såld) 305 Gavel (Såld) 401 Gavel (Såld) 402 (Såld) 403 (Såld) 404 Gavel (Såld) 405 Gavel (Såld) 406 (Såld) 407 Gavel (Såld) 408 Gavel (Bokad) 409 (Ledig) 410 (Bokad) 411 Gavel (Bokad) För ytterligare information om projektet eller för att boka en bostad. Kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling: Henric Lagerquist på e-post henric.lagerquist@lansfast.se

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Nyproduktion!

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  TV & bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Uteplats

  Bilplats

  16 carportplatser (en vid varje radhus), ingår i månadsavgiften/hyran. Carportplats är obligatorisk. 32 parkeringsplatser (2 vid varje radhus).

  Vägbeskrivning

  Kör Stockholmsvägen från Eksjö centrum. Vid rondellen vid Eksjö garnison fortsätter du rakt fram in på Lunnagårdsvägen. Kvarteret Krabban kommer att uppföras på tomten till höger som inramas av Lunnagårdsvägen, Ripgatan och Lärkgatan.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 387 kr/månad

  Övrigt:

  1 387 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 387 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  Driftskostnaden med värme, vatten och hushållsström är endast uppskattad och beror på hushållets förbrukning.

  Andel i föreningen:

  6,497%

  Andel av årsavgift:

  6,497%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Renoveringar:

  Nyproduktion!

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Krabban

  Antal lägenheter:

  16

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  Nyproduktion 2018/2019  TV/Internet:

  Fiber  Parkering:

  1 carport, och 2 parkeringsplatser vid varje radhus.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor