Varning! Just nu förekommer bedrägeriförsök där personer som utger sig för att vara mäklare kontaktar bostadssäljare och ber dem legitimera sig via BankID. Var uppmärksam! Läs mer Jag förstår


Kungsgatan 25, Jönköping

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsgatan 25 - Jönköping

  Kommun

  Jönköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1961

  Boarea

  88m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 6 (Våningsplan 6 av 6. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Jönköping Torpa

  Avgift

  3 924 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

  Utgångspris

  2 695 000 kr

  30 625 kr/m2

  Fin fyra med toppläge och låg avgift mitt i stan! Stor balkong i söderläge högst upp i huset.

  Fin fyra med toppläge mitt i stan! Stor balkong i söderläge högst upp i huset. Härligt utsiktsläge och stor och fin innergård för trevliga kvällar med umgänge och grill. Bostaden har en praktisk planlösning med badrum och extra WC. Lägenheten är belägen i den attraktiva förening Brf Kronan 10 med låga månadsavgifter och stabil ekonomi. Välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Michael Nygren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 00

  michael.nygren@lansfast.se Läs mer om Michael

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall / Gästwc

  Välkomnande hall med plastmatta och plats för klädavhängning. Precis vid entrén ligger gästwc med stengolv, målad väv på väggar och tvättställ.

  Sovrum 1

  En mindre passage med förvaringsmöjligheter leder in till sovrum med plastmatta och fin utsikt mot Stadsparken.

  Badrum

  Äldre men fräscht badrum med stengolv, halvkaklade väggar, wc, tvättställ och badkar.

  Kök med angränsande matrum

  Kök med plastmatta, charmiga ljusa skjutdörrsluckor, kyl/frys, spis, fläkt, frysbox och kakel. I direkt anslutning ligger matrummet med plastmatta. Här är det utsikt mot Vättern och stadsparken.

  Vardagsrum / Balkong

  Vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till stor skyddad balkong i söderläge.

  Sovrum 2

  Sovrum med plastmatta, även här är det utsikt mot Stadsparken.

  Sovrum 3

  Sovrum med plastmatta och ligger mot innergården

  Övriga utrymmen

  Det finns källarförråd och kyld matkällare. Nyrenoverad tvättstuga i källaren på Kungsgatan 27.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Com Hem

  Bredband

  Com Hem

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söderläge

  Bilplats

  Det finns 23 garageplatser och 35 P-platser. Till dessa är det kö.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  1,15097%

  Andel av årsavgift:

  1,15097%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Byggår:

  1961

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Kronan 10

  Lägenhetsnummer:

  08-2021-1-46-3

  Antal lägenheter:

  125

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  På fastigheten finns 3 st bostadshus med 4 uppgångar med adresserna Kungsgatan 25, 27, 29 och Junelundsgatan 3.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inte tagit några beslut om att höja månadsavgiften (kontrollerats med föreningen 2017-09-20).  Gjorda renoveringar:

  Gjorda renoveringar// - Stamrenovering 2006. - Byte av lägenhetsdörrar - Renovering tvättstugor samt iordningställande av ny tvättstuga. - Byte av stamventiler och termostater 2012. - Nytt belysningssystem i trapphuset 2013. - Nya fönster 2017. - Nya fläktar för frånluften i varje lägenhet 2017.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  72 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor