Lärlingsgatan 4B, Jönköping

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lärlingsgatan 4B - Jönköping

  Kommun

  Jönköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Torpa

  Avgift

  2 115 kr/mån

  Inklusive värme, vatten och kabel-tv.

  / utgångspris

  2 195 000 kr

  36 583 kr/m2

  Tvåa med låg månadsavgift och söderläge på Torpa!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Fantastisk tvåa belägen på högsta våningen i mycket attraktiv och trevlig förening, i hjärtat av Torpa. Lägenheten är i genomgående fint skick och har charmiga detaljer så som högre takhöjd, höga golvlister samt takrosetter i sovrum och vardagsrum. Bostaden har en bra planlösning och fördelar som ett modernt kök, helkaklat och stamrenoverat badrum från 2007, rymligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong belägen i söderläge med både förmiddags- och eftermiddagssol. I källaren finns det bland annat gemensam relaxavdelning med bastu, dusch, pingisrum och hobbyrum. Lägenheten är belägen på ett toppenläge med ett stenkast från busshållplats och mataffär. I närheten finns även trevliga Friaredalen, mysiga caféer, affärer och promenadstråk. Missa inte denna inflyttningsklara och trevliga tvåa på Torpa! Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Christina Wictoran

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 10

  christina.wictoran@lansfast.se Läs mer om Christina

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  HALL

  Ljus och välkomnande hall med ljusa väggar och mörkt laminatgolv. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob och praktisk klädkammare i anslutning.

  KÖK

  Modernt och fint kök med mörkgrått laminatgolv och ljusa väggar. Köksluckorna är målade i behaglig grå färg och köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Vitvarorna är från ca 2006.

  VARDAGSRUM

  Härligt vardagsrum med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Här är det utgång till trevlig balkong i söderläge. I vardagsrummet finns det charmiga detaljer som lamprosett, höga golvlister och snygga taklister.

  SOVRUM

  Rymligt sovrum med laminatgolv och ljusa väggar samt en snygg fondvägg i med träpanel. Här är det lamprosett, höga lister och två inbyggda överskåp.

  BADRUM

  Renoverat, fräscht och stamrenoverat badrum från 2007. Badrummet är helkaklat med naturfärgat klinkergolv och vitt kakel. Här är det dusch med duschvägg i glas, spotlights med dimmer, handfat, badrumsskåp, wc-stol, handdukstork och fönster.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten följer ett mindre källarförråd och ett vindsförråd.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns det relaxavdelning med bastu, pingisrum, hobbyrum, tvättstuga och torkrum. Det finns också cykelförråd, vindsförråd samt källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1945

  Takbyte 90-tal Fönsterbyte utfört 2007/2008 Maskinpark i tvättstuga bytt 2009 Stamrenoverat 2010 Renovering av balkonger 2012

  Uteplats/Balkong

  Härlig och möblerbar balkong belägen i skönt söderläge.

  Bilplats

  Föreningen har 16 parkeringsplatser varav 14 med el-stolpe. P-plats kostar 150 kr/ mån. Till dessa är det separat kö.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  Observera att detta är säljarens faktiska driftskostnad och kan komma att ändras beroende på antal personer i hushållet, avtal m.m.

  Andel i föreningen:

  3,03%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 200 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Lärljungen 11

  Lägenhetsnummer:

  7

  Antal lägenheter:

  33

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Lärljungen 11. Föreningen omfattar 33 bostadsrättslägenheter och 16 parkeringsplatser. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningens fastighet är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar.  Gjorda renoveringar:

  Fönsterbyte utfört 2008. Maskinpark i tvättstuga bytt 2009 Stamrenoverat 2010  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  121 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2009-05-26

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor