Lovisagatan 33 B, Jönköping

1 575 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 28 Apr 14:00 - 14:30

    Öppen visning - Välkommen !

    Mån 29 Apr 16:30 - 17:00

    Öppen visning - Välkommen !

    Anmäl till visning

    Adress

    Lovisagatan 33 B - Jönköping

    Kommun

    Jönköping

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    Boarea

    54,5m2

    Våning

    3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

    Rum

    2 rok varav 1 sovrum

    Område

    Gräshagen

    Avgift

    3 249 kr/mån

    Utgångspris

    1 575 000 kr

    28 899 kr/m2

    Längst upp

    Från tredje våningen får man en härlig frihetkänsla och utsikt över nejden. Fräsch bostad med stor balkong. bara att flytta in. Ljus färgsättning och badrum med klinkers och kakel. Solid förening.

    Ansvarig mäklare

    Gunnar Svenson

    Reg. Fastighetsmäklare

    0734-13 11 02

    gunnar.svenson@lansfast.se Läs mer om Gunnar

    Alla bilder

    Visning

    Visning 1

    2019-04-28 14:00:00 2019-04-28 14:30:00 40 Bostadsvisning Lovisagatan 33 B, Jönköping 57,7621588033005, 14,1353440305548 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-04-29 16:30:00 2019-04-29 17:00:00 40 Bostadsvisning Lovisagatan 33 B, Jönköping 57,7621588033005, 14,1353440305548 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Hall

    Hall med klinkers/trägolv samt ingång till klädkammare.

    Dusch/WC

    Dusch/WC med klinkers på golvet, helkaklade vägagr samt träpanel i taket. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ och fönster i badrum.

    Kök

    Kök med laminatgolv, träpaneli taket, mörka bänkskivor samt vita skåpsluckor. Utrustning: spishäll (Electrolux), fläkt (Franke), kyl-fullhöjd (Samsung), frys-fullhöjd (Samsung), diskmaskin (Electrolux).

    Vardagsrum

    Vardagsrum med ekparkettgolv samt utgång tillrymlig balkong

    Sovrum

    Sovrum med textilmatta på golvet. OBS skjutdörrsgarderoberna ingår ej.

    Övriga utrymmen

    Det finns cykelförråd, källarförråd,vindsförråd, hobbyrum, tvättstuga i angränsande fastighet och övernattningsrum.

    Uteplats/Balkong

    Balkong, läge söder.

    Bilplats

    P-plats 1: 74 parkeringsplatser. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: 7 mc-parkeringsplatser. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    400 kr/månad

    Försäkring:

    100 kr/månad

    Elkostnad:

    300 kr/månad

    Total driftkostnad:

    400 kr/månad

    Personer i hushållet:

    2 st

    Kommentar:

    Driftskostnaden kan variera beroende på tecknade avtal och antal personer i hushållet. Ovanstående är baserat på nuvarande hushåll om 2 personer.

    Andel i föreningen:

    0,981%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Reparationsfond:

    10 456 kr

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-02

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Näktergalen Nr 4

    Lägenhetsnummer:

    115-115-081

    Antal lägenheter:

    90

    Antal lokaler:

    0

    Energideklaration

    Energiklass:

    C

    Energiprestanda:

    148 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor