Oxelgatan 21, Jönköping

1 275 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Oxelgatan 21 - Jönköping

  Kommun

  Jönköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1967/70

  Boarea

  61m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 (Våningsplan 1 av 7. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 457 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

  / utgångspris

  1 275 000 kr

  20 902 kr/m2

  Tvåa på populära Ekhagen

  Varmt välkomna till Oxelgatan 21 på Ekhagen. Nu står denna tvåa redo för en ny ägare med lysande planlösning. Ljust kök med goda arbetsytor och utgång till balkongen i sydväst läge. Helkaklat badrum med en klädkammare strax intill. Stort vardagsrum och sovrum med garderob. Attraktivt läge med närhet till bl.a. mataffärer, restauranger, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Varmt välkomna att boka er till visningen!

  Ansvarig mäklare

  Robert Csiki

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 05

  robert.csiki@lansfast.se Läs mer om Robert

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga, övernattnings lägenhet och vindsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1967/70

  2007 - Renovering badrum i samband med stambyte.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät.

  Bredband

  Fiber. Leverantör: Wetternet.

  Uteplats/Balkong

  Balkong, läge sydväst.

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  290 kr/månad

  Försäkring:

  70 kr/månad

  Elkostnad:

  220 kr/månad

  Total driftkostnad:

  290 kr/månad

  Kommentar:

  Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och tecknade avtal. Ovanstående är baserat på nuvarande hushåll bestående av en person.

  Andel i föreningen:

  0,2258%

  Andel av årsavgift:

  0,22383%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1967/70

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2007 - Renovering badrum i samband med stambyte.

  Förening

  Föreningens namn:

  Jönköpingshus nr 10

  Lägenhetsnummer:

  196

  Antal lägenheter:

  333

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Vattendelaren 6-8 och 10-11 i Jönköpings kommun med därpå uppförda 2 st byggnader med 333 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1967-1970. Fastighetens adress är Bokgatan 4-14 och Oxelgatan 1-35 i Jönköping. Det finns tvätthall för bil med kall och varmvatten samt dammsugare och även tillgång till grovtvättmaskin. Nyrenoverade tvättstugor 2010 belägna på Bokgatan 8, Oxelgatan 7,19 och 27 med nytt elektroniskt bokningssystem och genomgående nya maskiner. Det finns också en samlingslokal/ festlokal som går att hyra om man är medlem i bostadsrättsföreningen.  Gjorda renoveringar:

  Gjorda renoveringar// 2007/2008 Stambyte 2009/2010 Tvättstugor/övernattningslägenhet För fler renoveringar se senaste årsredovisningen.  Gårdsplan:

  Trevlig innergård med lekplats och ett flertal sittplatser.  Annat:

  Besök föreningens hemsida för mer information, www.hastskon.com


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor