Centralgatan 29B, Nässjö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Centralgatan 29B - Nässjö

  Kommun

  Nässjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  89,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Åker

  Avgift

  5 501 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.

  Unik gavellägenhet med extra rymlig balkong!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Fräsch gavellägenhet om 3-Rok, Här erbjuds en extra rymlig och inglasad balkong med golvvärme i rätt solläge. Fräscht kök med generös matplats. Hela lägenhet är renoverad under senare år. Dessutom finns både förskola och skola i närheten. En lägenhet som ska upplevas på plats!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Beatrice Lövgren Björkander

  Mäklarassistent

  0380-13770

  beatrice.lovgren@lansfast.se Läs mer om Beatrice

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd, bastu, gym och tvättstuga med torkrum.

  Byggnad/Renoveringar

  Se årsredovisning! Renoveringar bostadsrätt: 2010 - Renovering av större delen av lägenheten 2010 - Spis, micro, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare 2013 - Inglasning av balkong 2015 - Renovering av gästWC och hall 2017 - Kyl och frys 2018 - Ugn

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Uteplats/Balkong

  Balkong på ca 27 kvm. Halva balkongen är inglasad och har klinker med golvvärme.

  Bilplats

  Separat kö till 14 garageplatser och 16 parkeringsplatser.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Elkostnad:

  400 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  2,81656%

  Andel av årsavgift:

  2,81656%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster isoler

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Se årsredovisning! Renoveringar bostadsrätt: 2010 - Renovering av större delen av lägenheten 2010 - Spis, micro, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare 2013 - Inglasning av balkong 2015 - Renovering av gästWC och hall 2017 - Kyl och frys 2018 - Ugn

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s brf Garvaren

  Lägenhetsnummer:

  08-2302-1-39

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har bytt vattenledningarna i huset. Fönsterbyte har utförts under 2015. 2010 renovering av avloppsledningar. 2013 Nya entrédörrar med portkod. 2016 termostater är bytta i samtliga lägenheter. Nya ytterdörrar 2017  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  173 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2012-03-15

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor