Kyrkogatan 5, Vetlanda

2 193 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kyrkogatan 5 - Vetlanda

  Kommun

  Vetlanda

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  86m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 (Låst entré från både Kyrkogatan och innegården.) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Vetlanda

  Avgift

  4 196 kr/mån

  I avgiften ingår värme och vatten. Kostnad för hushållsel och bredband/TV tillkommer.

  Utgångspris

  2 193 000 kr

  25 500 kr/m2

  Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Simon Claesson

  Blivande Fastighetsmäklare

  0708-425220

  simon.claesson@lansfast.se Läs mer om Simon

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Lägenhet om fyra rum och kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om social yta. Kök från HTH med vit inredning och vita kakelplattor med en mörkare bänkskiva till. Hel kyl och frys, induktionshäll med ugn undertill, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin, allt från Miele. Från bostadens vardagsrum nås den inglasade balkongen. Badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Vikbara duschväggar. Tvättställ utrustad med kommod och spegelskåp med belysning över. Torktumlare och tvättmaskin från Miele (här finns möjlighet för överskåp över). Hall med klinkergolv och garderober. Lägenheten har tre sovrum. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form att skjutdörrsgarderober. Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Till lägenheten hör ett förråd.

  Gemensam Lägenhet

  I föreningen finns en gemensam lägenhet. Den finns här för dig som medlem i föreningen att låna när du har övernattande gäster eller ska ha kalas. I lägenheten finns ett fullt utrustat kök, badrum, sovrum med fyra sängar och ett vardagsrum med gott om sittplatser.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uteplats/Balkong

  Större inglasad balkong.

  Bilplats

  P-plats finns på föreningens mark på Spinnaregränd samt garageplats i intilliggande fastighet (gamla Åhlensgaraget).

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,4503%

  Andel av årsavgift:

  2,4503%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  3101

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor