Objektbild

Granbacken, Vrigstad

Bostadsrätter i radhusform i Vrigstad!

Pris:

1 945 000 kr

Fast pris

Månadsavgift 3 906 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Vrigstad

Projekt Granbacken
Gå till projektet

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Byggår: 2022

Boarea: 88 m2

Nyproducerade lägenheter i radhusform med bra läge i Vrigstad vid Vrigstadån. Ett bekvämt boende om 88 kvm fördelat på 3 rok – och med möjlighet att göra 4 rok. Här bor du i lättillgängliga, välplanerade och moderna radhus med generösa sällskapsytor, noga utvalda materialval och två uteplatser. Bilen ställer du bekvämt i anslutning till bostaden. Hög standard som bas och med möjlighet att göra egna tillval och skräddarsy sin bostadsrätt. Läget är centralt med både staden och naturen runt hörnet. Kontakta Mia Harbrecht för mer information och bokning 0703266099 mia.harbrecht@lansfast.se

Läs mer

Pris

1 945 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Mikael Fritzell

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0706-722233

  mikael.fritzell@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Mia Harbrecht

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-26 60 99

  mia.harbrecht@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Lägenheten

   Trivsamma lägenheter med 3 rok, möjlighet att göra tillval till 4 rok. Samtliga rum med målade väggar och parkettgolv, klinkers och kakel i badrum. Längre fram i processen finns möjlighet att göra tillval på såväl ytskikt som köks- och badrumsinredning. Lägenheterna byggs med betongplatta på mark, trästomme och utanpåliggande stående Linax-panel, 3-glasfönster med utsida i aluminium, sedumtak och FTX-ventilation. Två uteplatser, parkeringsplats och förråd i anslutning till lägenheten och det finns även en tillhörande bilplats i garagelänga. Tomt i anslutning till lägenhet kommer att ingå i bostadsrätten.

   Hur går det till?

   När du bestämt dig för en viss bostad kan du från säljstarten teckna ett bokningsavtal och du betalar samtidigt en bokningsavgift på 15.000 kr. Nu är bostaden reserverad för dig. Om du väljer att inte gå vidare och teckna förhandsavtal återbetalas du bokningsavgiften med avdrag för en administrationsavgift på 7.000 kr. Bostaden kan då bokas av en annan köpare. När vi bokat 11 av 13 bostadsrätter kan vi gå vidare med förhandsavtalet. Förhandsavtalet är juridiskt bindande och motsvarigheten till ett överlåtelseavtal på andrahandsmarknaden. Nu är köpet gällande och du kan inte längre frånträda, vilket även gäller för bostadsrättsföreningen. I samband med att du tecknar förhandsavtal betalar du in ett förskott om 50 000 kr, med avdrag för de 15 000 kr som du tidigare betalat i bokningsavgift. Bostaden är i grundutförande utrustad enligt en rumsbeskrivning. Det ingår i priset om du inte väljer att göra några tillval. För att sätta personlig prägel erbjuds ett antal möjliga tillval. Beställning av personliga tillval måste göras inom den tid som anges i projektet och enligt de rutiner vi erbjuder. Detta är för att allt ska kunna göras i tid innan inflyttning. Kostnaden för personliga tillval faktureras och regleras i ett särskilt avtal mellan dig och byggherren. Byggherren lämnar garantier på både material och utfört arbete i din bostad. Därför kan du inte själv bidra med material eller utföra arbete i din blivande bostad under byggtiden. Insatser och avgifter framgår av prislistan eller den ekonomiska planen. Upplåtelseavtalet tecknas när det närmar sig inflytt. I samband med detta ska 10 % av insatsen betalas in (kan jämföras med sedvanlig handpenning), med avdrag för tidigare betalda 50 000 kr. Senast tre månader före tillträdet får du besked om ett definitivt tillträdesdatum. På tillträdesdagen ska du ha betalat resterande delen av insatsen. När du visar kvitto på detta får du dina nycklar. Övrigt: Innan tillträde kommer byggnaden med dess bostadsrätter slutbesiktigas. Efter två år görs en garantibesiktning av din lägenhet. Då kontrolleras om några fel uppkommit under tiden mellan slut- och garantibesiktningen. Övriga villkor framgår av upplåtelseavtalet och bostadsrättsföreningens stadgar som du får i samband med att du tecknar upplåtelseavtalet.

   Uteplats/Balkong

   Två uteplatser

   Bostad

   Boarea

   88m2

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   I

   Andel i föreningen

   7,6923%

   Andel av årsavgift

   7,6923%

   Övriga utrymmen

   Garagelängor. Sophantering i Molok.

   Byggnad

   Byggår

   2022

   Byggnadstyp

   1-plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   FTX-ventilation

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Granbacken

   Föreningens organisationsnummer

   769634-6993

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Granbacken, Vrigstad

   Kommun: Vetlanda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 945 000 kr
   fast pris

   Månadsavgift: 3 906 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Elkostnad: 1 100 kr/månad

   Vatten & avlopp: 300 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Sävsjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Välkommen till din lokala mäklare i Sävsjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Sävsjö

   Hitta din mäklare i Sävsjö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder