Lech Walesas Gata 47F, Kalmar

895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Lör 23 Feb 13:00 - 13:30

   Välkommen - Öppen visning, men föranmäl dig gärna här!

   Anmäl till visning

   Adress

   Lech Walesas Gata 47F - Kalmar

   Kommun

   Kalmar

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   2011

   Boarea

   52m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 2 (Våningsplan 2 av 2 (1 trappa). ) , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Ljusstaden

   Avgift

   3 202 kr/mån

   I uppgiven månadsavgift ingår värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för parkeringsplats (200 kr/mån) och bredband (133 kr/mån).

   Utgångspris

   895 000 kr

   17 212 kr/m2

   Med ett härligt läge mot skogsparti ligger denna smakfulla 2:a på andra våning. Som köpare får du bl.a. en modern planlösning, stor balkong med el-driven markis, vilken ligger i sydostläge. Vid sovrummet finns en större klädkammare som också skulle kunna fylla funktion som kontor eller litet "barn-sovrum". Lekplats, mataffär, golfbana, bad och naturen ligger i på behagligt avstånd. Här är det bara att flytta in!

   Ansvarig mäklare

   Magnus Johansson

   Reg. Fastighetsmäklare

   070-547 42 00

   magnus.johansson@lansfast.se Läs mer om Magnus

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Visning

   Visning 1

   2019-02-23 13:00:00 2019-02-23 13:30:00 40 Bostadsvisning Lech Walesas Gata 47F, Kalmar 56,703695283161, 16,3335895537259 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   HALL: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, förvaring i garderob. Träfanérgolv i ek och väggar i rosa. BADRUM: Rymligt badrum med tvättmöjligheter. Plastmatta i grå nyans på golvet och vitkaklade väggar. Utrustning: Wc, handfat med överskåp, handdukshängare, dusch och tvättmaskin. KÖK: Modernt kök med snygga luckor i vitt, vitt kakel ovan diskbänk i rostfritt. Kökets utrustning: Induktionshäll, ugn, fläkt, kyl & frys allt i rostfritt. Träfanérgolv i ek och väggar i vitt. VARDAGSRUM: Härligt kombinerat kök/vardagsrum. Här finns gott om plats för både köks - och soffmöblemang. Väl tilltagen balkong med plats för möblemang (ca 7 kvm) i sydostläge med rogivande utsikt över grönskande skogsparti.Träfanérgolv och fondvägg med fototapet i övrigt vita väggar. SOVRUM: Vidare in i lägenheten ligger sovrummet med plats för dubbelsäng. Träfanérgolv och väggar i beige färg. Klädkammare: Stor och rymlig klädkammare med gott om hyllor och hängare.

   Hall

   När du kommer upp för trappan kliver du fram till ytterdörren och sedan in i hallen, där avstängning sker till höger på antingen hatthylla eller i garderoben.

   Duschrum

   In till vänster ligger ett rymligt duschrum, vilket har kaklade väggar samt våtrumsmatta på golv. Det finns toalett, handfat med tillhörande badrumsskåp samt en kommod, dusch samt tvättmaskin.

   Kök

   Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita köksluckor och god skåpförvaring. Maskinell utrustning i rostfritt i form av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet ger plats för sittgrupp och bokhyllor samt finns utgång till den mysiga balkongen i sydostläge. Över balkongen skuggar en el-driven markis vilket uppskattats mycket av säljaren varma och soliga sommardagar.

   Sovrum

   Sovrummet är i bra storlek och med fönster i två väderstreck. En dubbelsäng är det inga problem för att få plats med.

   Klädkammare

   Den stora klädkammaren används idag även som kontor. Det finns ett litet fönster här inne, samt gott om hyllor och hängare. Kanske köparen vill använda detta som ett litet "barn-sovrum"!?

   Övriga utrymmen

   Uteförråd, ca 8 kvm, finns med ingång från gården.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 2011

   Uteplats/Balkong

   Balkong, läge sydost. Ca 7 kvm.

   Bilplats

   1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

   Övrigt

   Snabbt tillträde går att ordna om köparen så önskar (efter beviljat medlemskap i föreningen).

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   500 kr/månad

   Försäkring:

   200 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   500 kr/månad

   Andel i föreningen:

   3,0445%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-01-17

   Förening

   Föreningens namn:

   Bostadsrättsföreningen BoKlok Ljusstaden i Kalmar

   Lägenhetsnummer:

   20

   Antal lägenheter:

   24

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen består av 24 lägenheter fördelade på två-, tre-, och fyrarumslägenheter.   Föreningens ekonomi:

   Den ekonomiska förvaltningen sköts av Skörtselbolaget   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor