Objektbild

Rönnbärsgatan, Vimmerby

Öppen planlösning med ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum

Pris:

1 650 000 kr

Månadsavgift 3 494 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Vimmerby

Projekt Brf Kiosken
Gå till projektet

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 0 av 5 , hiss finns

Byggår: 2021/2022

Boarea: 60 m2

Bara två kvar av denna superfina tvåa med stor balkong. Du möts av en välkomnande hall med stilrena grå klinkers och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheterna har genomgående 2-stavs lamellparkett. Vidare möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är ljust, fräscht och öppet mot vardagsrummet. Här finns allt du behöver för både fest och vardag. Vår linredning kommer från genomgående från HTH och vitvaror från Miele. Badrummet är ljust och fräscht med sitt vita kakel och grå klinkers och har alla tänkbara bekvämligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Den privata delen skiljer sig beroende på vilken lägenhet du väljer. Våra tvåor har ett sovrum och våra treor har två sovrum. Gemensamt är att det finns gott om plats och generöst med förvaring. Som en förlängning på lägenheten återfinns den väl tilltagna balkongen.

Läs mer

Pris

1 650 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Susanne Gustafsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 076-510 04 91

  susanne.gustafsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostaden

   För dig som vill ha ett ljust och mysigt hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett väl tilltaget sovrum är denna lägenhet något för dig. Du välkomnas av en lagom stor hall med stilrena gråa klinkers. Badrummet har alla tänkbara behövligheter och både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har genomgående 2-stavs lamellparkett som fungerar som en fond mot de vitmålande väggarna och möblerna. Som en förlängning på lägenheten återfinns den väl tilltagna balkongen.

   Beskrivning

   All inredning är noggrant utvald med tanke på funktion och design med hög kvalitet som standard. Om du vill sätta en egen prägel på din nya bostad har du möjlighet att göra ett antal tillval senare i processen. Kök: HTH, 2-stavs Kährs parkettgolv. Vitvaror Miele. Badrum: Kakel/klinker, spegelskåp, kommod, duschväggar. Tvättmaskin & Torktumlare Miele. Tak spotlights. Handdukstork. Sovrum: 2-stavs Kährs parkettgolv, sockel i ek, vit innerdörr, vit garderob enligt ritning och fönsterbänk i natursten. Vardagsrum: 2-stavs Kährs parkettgolv, sockel i ek och fönsterbänk i natursten. Hall: Klinker i entré, 2-stavs Kährs parkettgolv, sockel i ek, vit garderob enl ritning, kapphylla i ek och klädstång.

   Bostad

   Boarea

   60m2

   Våning

   0 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1001

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Varje lägenhet har fiberanslutning för anslutning av telefoni, bredband och tv. Nätverksuttag för anslutning finns på ett flertal platser i lägenheten.

   Övriga utrymmen

   Ett förråd på 4 kvm ingår till varje lägenhet och är beläget högst upp i byggnaden.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Kiosken 1

   Byggår

   2021/2022

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas isolerfönster

   Ventilation

   Mekanisk till och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Bostadsrättsföreningen Kiosken

   Föreningens organisationsnummer

   769635-1860

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Övrigt om föreningen

   Förråd Ett förråd på 4 kvm ingår till varje lägenhet och är beläget högst upp i byggnaden. Post & tidning Postfack för vanlig post finns på entréplan i trapphuset. Om du prenumererar på en morgontidning så levereras den till din lägenhetsdörr. Sophantering Sophantering finns i anslutning till fastigheten. Detta sker via en så kallad Molok. Återvinningstationer finner du i närområdet. Hiss Hiss finns tillgänglig för att bekvämt ta dig till och ifrån din lägenhet. Kall- och varmvatten Både kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften. Hushållsel & uppvärmning Uppvärmning ingår i månadskostnaden och sker via gemensam anslutning till fjärrvärme. Till- och frånluft styrs via ett centralt FTX-aggregat.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   17 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2021/2022

   Äger föreningen marken

   Ja

   Parkering

   Det finnas ett antal parkeringsplatser i anslutning till fastigheten att hyra. Det kan även finnas möjlighet att hyra parkering i något av de intilliggande parkeringsgaragen.

   Föreningens hemsida

   www.brfkiosken.nu

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rönnbärsgatan, Vimmerby

   Kommun: Vimmerby

   Område: Centralt

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 650 000 kr

   Månadsavgift: 3 494 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Vimmerby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sevedegatan 34 i Vimmerby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vimmerby!

   Läs mer

   Bobutiken i Vimmerby

   Hitta din mäklare i Vimmerby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder