Alpgatan 22A, Växjö

1 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 28 Jul 14:15 - 15:00

   Varmt välkommen med din anmälan!

   Anmäl till visning

   Adress

   Alpgatan 22A - Växjö

   Kommun

   Växjö

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Boarea

   67m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Öster

   Avgift

   3 975 kr/mån

   inkl. värme, vatten och parkeringsplats

   Utgångspris eller högstbjudande

   1 350 000 kr

   20 149 kr/m2

   Alpgatan 22A

   Fin 2:a på Öster! Kort cykelavstånd till både centrum och universitet. Lugnt och trivsamt läge. I avgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats. Bostaden bjuder på ca 67 kvm och fokus läggs på sällskapsytorna! Underbart vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här ett mysigt kök med plats för matbord, ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare. Mysig balkong i västerläge, perfekt att möta kvällssolen på. På Öster bor du med närhet till det mesta. I närområdet finns vårdcentral, pizzeria, simhall och gym. Centrum och universitet nås snabbt vi cykel. Gillar du att motionera finns fina motionsslingor i Fyllerydskogen. Varmt välkomne att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-28 14:15:00 2019-07-28 15:00:00 40 Bostadsvisning Alpgatan 22A, Växjö 56,874811394695, 14,8282274898194 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉ / HALL Välkomnande entré med plats för jackor och skor till höger. Plats för sitt-eller förvaringsmöbel lite längre in i hallen om så önskas. Längre in i hallen finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i en garderob. Vitmålade väggar och trägolv. KÖK Trivsamt kök med plats för matbord för fyra personer. Köksluckor i ljust utförande, kakel i vitt ovan arbetsytan och bänkskiva i laminat. Utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Bra förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Fönster i österläge bidrar med ljusinsläpp och trevlig utsikt. Tapet i grått utförande och ekparkett från år 2018 på golvet. VARDAGSRUM Underbart rum med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Fondvägg i grått och vitmålade väggar. På golvet ligger vacker originalparkett. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen belägen i ett härligt västerläge. SOVRUM Fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsbyrå. Ljusinsläpp från fönster i österläge. Vitmålade väggar och parkett på golvet. KLÄDKAMMARE I anslutning till sovrummet finns en klädkammare. Vitmålade väggar och plastmatta på golvet. BADRUM Badrum utrustat med spegelskåp, handfat med underskåp, toalett och dusch. Våtrumstapet och våtrumsmatta.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även gemensam tvättstuga utrustat med två tvättmaskiner och en torktumlare. Det finns torkrum med avfuktare i samma utrymme som tvättstugan. I källaren finns även plats för cyklar. Gemensam trevlig trädgård i västerläge för föreningens boende. Här finns även en gemensam grillplats. Trappstädning sköts enligt rullande schema.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1947

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Balkong i västerläge där du njuter av kvällsolen.

   Bilplats

   Till lägenheten hör en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   307 kr/månad

   Elkostnad:

   307 kr/månad

   Total driftkostnad:

   307 kr/månad

   Kommentar:

   Försäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

   Andel i föreningen:

   10,11%

   Andel av årsavgift:

   10,11%

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Byggnad

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Alprosen 17

   Lägenhetsnummer:

   4

   Antal lägenheter:

   11

   Antal lokaler:

   1

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen bildades 2018 och består utav 11 bostadsrätter och 1 mindre källarlokal som i dagsläget är uthyrd. Huvudbyggnaden är uppförd 1947, tillbyggd och renoverad 1993.   Energideklaration

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   100 kWh/m2 per år

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor