Anna Koskulls gatan, Växjö

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  Trummens Strand Etapp 3

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Anna Koskulls gatan - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  75m2

  Våning

  4 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  4 046 kr/mån

  Pris

  1 795 000 kr

  23 933 kr/m2

  Trummens Strand etapp 3

  Vid Trummens strand reser sig snart ett nytt landmärke för Växjö - fantastiska hus i massivträ med utsikt mot sjön och Teleborgs slott. I etapp 3 finns ettor, treor och fyror till i försäljning med beräknad inflyttning 2019-11-30. Lägenheterna är i storlekar mellan 31-123 m2 och flertalet av dem med utsikt mot Trummen. Dessutom har många lägenheter dubbla balkonger i två olika väderstreck. För dig som önskar en egen altan finns även ett fåtal lägenheter med både balkong och uteplats. Bostäderna ligger intill en ny parkmiljö och med snabb anknytning till city. Här bor du granne med den nya Trummenparken, och en bit bort tronar Teleborgs slott. Från kvarteret är det nära till skola, livsmedelsbutiker, gym, vårdcentral, ridklubb och mycket mer. Inredningsstandarden är i särklass. I köket finns bland annat rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, och spotlights under överskåpen. I badrummen finns inredning från IFÖ och komfortgolvvärme. I flera lägenheter finns dubbla badrum ett större samt en gästtoalett. Samtliga lägenheter har tillgång till ett eget förråd och en plats i parkeringsgaraget. En gemensam föreningslokal erbjuder festlokal med kök/bar, lounge och en övernattningslägenhet för gäster. Varmt välkommen att kontakta GBJ Bygg och Catharina Lundin Haglund för ett möte och mer information om Växjös nya waterfront! Telefon: 0709-14 80 55, mejl: catharina@gbjbygg.se

  Ansvarig mäklare

  Jonas Hellström

  Fastighetsmäklare

  0705-144633

  jonas.hellstrom@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,94%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Trummens Strand 3

  Lägenhetsnummer:

  31-1301

  Antal lägenheter:

  51

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  GBJ Bygg AB bygger nu 51 nya lägenheter i sjökvarteret Trummens Strand. Lägenheterna i Brf Trummens Strand 3 är mellan 31-124 kvm. Etapp 3 består av hus 3 och 6 och beräknas står klar för inflyttning 2019-11-30.  Gemensamma utrymmen:

  Festlokal med kök/bar, lounge och ett övernattningsrum för gäster plan 1 i hus 6.  Annat:

  Varmt välkommen att kontakta GBJ Bygg och Catharina Lundin Haglund 0709-14 80 55, catharina@gbjbygg.se för ett möte och mer information om Växjös nya waterfront!


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor