Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Gösta Edströms väg 5B, VÄXJÖ

Modern 2:a med kanonläge precis vid universitet!

Pris:

1 650 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 047 kr/mån inkl. värme, sophantering och vindsförråd (vatten, hushållsström, TV/internet och hemförsäkring tillkommer)

Bostadsrättslägenhet - VÄXJÖ

Rum: 2 rok

Våning: 6 av 6 , hiss finns

Byggår: 2018-2019

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Bo högst upp i bostadshuset och vakna upp till slående utsikt varje dag! Snart ges tillfälle att förvärva en modern tvåa med hög standard och härligt läge precis vid Linnéuniversitet och med cykelavstånd till centrum. Bostaden stod klar förra året och nyproduktionskänslan dröjer sig kvar. Här har du ett kvadratsmart boende med bra förvaringsmöjlighet i flertalet garderober och ett vindsförråd en halvtrappa upp. Vidare erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättmöjlighet samt en trevlig balkong med fantastisk utsikt. I föreningen finns samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Vid Wälludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Madelene Gunnarsson

  Mäklarassistent

  Mobil: 0705-14 40 21

  madelene.gunnarsson@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   RUMSBESKRIVNING

   ENTRÉ / HALL Välkomnande hall med plats för kläder i en garderob. Här finns även ett städskåp. Genomgående vitmålade väggar med ekparkett på golv. KÖK Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och skapar en härlig umgängesplats. Köksinredning från HTH, vitt kakel ovan arbetsytan och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning bestående av spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys samt diskmaskin. Spotlights under överskåpen och infällda. I anslutning till köket finns plats för matbord. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet vid kök och matplats. VARDAGSRUM Rymlig sällskapsyta som bjuder in till umgänge med nära och kära. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. BADRUM Lyxigt, helkaklat badrum utrustat med spegelskåp, badrumskommod, toalett, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Kakel i vitt utförande på väggarna och klinkers på golv. SOVRUM Rofyllt och harmoniskt sovrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Möjlighet att ha dubbelsäng i sovrummet om så önskas, sängen på bilden är 120 cm bred. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl garderob med skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong överbyggd med tak.

   Bostad

   Boarea

   50m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   6 av 6 , hiss finns

   Andel i föreningen

   0,84699%

   Andel av årsavgift

   0,84699%

   TV och internet

   Internet och TV via Telia, fiber. Tillkommer och debiteras via månadsavin, obligatorisk tillägg, 220 kr/mån. TV, ca 24 kanaler: SVT 1, SVT 1 HD, SVT 2, SVT 2 HD, Barnkanalen, Kunskapskanalen, SVT 24, TV 3, TV 4, TV 6, Sjuan, TLC, TNT, TV 8, Kanal 9, TV 10, TV4 Guld, TV 4 Film, Eurosport, Axess TV, MTV, Discovery-ID, TV 12, Discovery Channel, Kanal 11, Kanal 5, Kanal 5 HD, Kanal 9 HD. Internet ca 100/100 Mbits.

   Byggnad

   Byggår

   2018-2019

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Pelarsalen i Växjö

   Föreningens organisationsnummer

   769632-3463

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   89 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2018-2019

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen består av 89 lägenheter som är fördelade i tre huskroppar. Byggnaderna är miljöcertifierade och har klass silver. Detta innebär att byggnaderna ha god komfort, tillräckligt med dagsljus, god ljudmiljö, ventilationssystem som ger god luftkvalite och att energianvändningen är kontrollerad och låg mm.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en föreningslokal med övernattningsmöjlighet.

   Parkering

   Det finns 45 parkeringsplatser i föreningen. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kostnad 400 kr/mån.

   Försäkring

   Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg från 2018 som fortfarande gäller.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gösta Edströms väg 5B, VÄXJÖ

   Kommun: Växjö

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 650 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 047 kr/mån inkl. värme, sophantering och vindsförråd (vatten, hushållsström, TV/internet och hemförsäkring tillkommer)

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 410 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 220 kr/månad

   Vatten & avlopp: 190 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Individuell mätning av hushållsström och vatten. Avstämning mot faktiskt förbrukning. Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftskostnaden är individuell kan variera beroende på förbrukning.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Liknande bostäder