Objektbild

Johan Peters Väg 60, Växjö

Bostadsrättsparhus på Östra Lugnet med kanonläge!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris eller högstbjudande

Månadsavgift 4 472 kr/mån inkl. carport och förråd (värme, vatten hushållsström, sophämtning och TV/internet tillkommer)

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 4 rok varav 3-4 sovrum

Byggår: 2010/2011

Boarea: 105 m2

Tillfälle! Nu har vi nöjet att presentera ett av de omtyckta bostadsrättsparhusen på Johan Peters Väg! Här bor du med huskänsla, egen carport, två stora uteplatser och trädgårdstäppa med fritt läge. Toppenläge högst upp på gatan! Planlösningen fördelas över ca 105 kvm. Entréplan bjuder på fina umgängesytor i ett modernt kök med tillhörande matplats samt ett stort vardagsrum. Här finns även ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela entréplan. På övre plan finns tre trevliga sovrum, ett helkaklat badrum och ett allrum/Tv-rum. Möjlighet att göra om allrummet till sovrum för familjen som behöver fyra sovrum. Utomhus finns underbara uteplatser. Från vardagsrummet nås en insynsskyddad uteplats och en fin trädgårdstäppa. Svårslaget läge då trädgården gränsar mot en stor grönyta. Vid entrésidan finns en stor stensatt uteplats i solsäkert söderläge. Lugnt, tryggt och barnvänligt område. Närhet till skola, förskola samt vardagsservice vid Hovshaga centrum. I närområdet finns även Helgasjöns pärlor, fina motionsstråk och Evedals badplats. Bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift 4 472 kr

Budgivning pågår

Budhistorik

Budgiv. Datum Bud

1 25/02 kl: 09:53 2 350 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Kim Gromer

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-50 62 26

  kim.gromer@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  RUMSBESKRIVNING

  ENTRÉ Vi parkerar bilen i carporten precis utanför bostaden och välkomnas in i bostaden av en ljus entré. Entrén som möter oss medger plats för jackor och skor i en praktisk skjutdörrsgarderob till höger. Plats för mindre sitt-eller förvaringsmöbel i hallen. Precis innanför ytterdörren ligger klinkergolv i mörkt utförande. Vidare in i bostaden ligger snygg vitpigmenterad askparkett på golvet. Golvvärme i hela entréplanet (vattenburen) och radiatorer på övre plan. KÖK Modernt och trivsamt kök som bjuder in till matlagning! Köksinredning i vitt utförande från Marbodal, glasmosaik ovan arbetsytan och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning i rostfritt bestående av spishäll, fläkt, inbyggnadsung, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Spotlights under överskåpen samt i taket ger trevlig belysning. I anslutning till fönstret i söderläge finns en trivsam matplats. Vitmålade väggar och vitpigmenterad askparkett på golvet. VARDAGSRUM Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matbordsmöblemang. Härligt ljusinsläpp från stora fönster i norrläge. Rogivande utsikt över trädgården och skogen. Målade väggar i vitt och i en varmgråkulör. På golvet ligger vitpigmenterad askparkett. BADRUM 1 Stilrent helkaklat badrum utrustat med badrumskommod, spegelskåp, toalett och dusch med vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin, torktumlare. Förvaringsskåpet ingår EJ. I badrummet sitter även fjärrvärmeväxlaren. Kakel på väggarna och klinkers med skön golvvärme på golvet. FÖRRÅD Under trappan finns ett praktiskt förråd. ÖVRE PLAN Vi tar trappan upp till övre plan och möts av en ljus hall med plats för mindre sitt-eller förvaringsmöbel. Vitmålade väggar och vitpigmenterad askparkett på golvet. BADRUM 2 Bostadens andra badrum går också i stilrent utförande med vitt kakel på väggarna och klinkers i grått utförande på golvet. Utrustat med badrumskommod, spegelskåp, dusch och badkar. ALLRUM Ljust och trivsamt allrum med plats för soffa, TV-möbel och en skön fåtölj. Fönster i norrläge. Ljust målade väggar och vitpigmenterad askparkett på golvet. SOVRUM 1 Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaringsmöjligheter i tre garderober. Ljusinsläpp från fönster i norrläge mot trädgården. Målade väggar och vitpigmenterad askparkett på golvet. SOVRUM 2 Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Plats för kläder i en garderob. Fondvägg med kart-motiv och målade väggar i grått och vitt. Fönster i söderläge. Vitpigmenterad askparkett på golvet. SOVRUM 3 / KONTOR Till höger direkt när vi kommit upp för trappan finns ett trevligt sovrum/kontor. Förvaringsmöjligheter i två garderober. Fönster i söderläge. Målade väggar i en grå kulör och vitpigmenterad askparkett på golvet

  Uteplats/Balkong

  Utomhus finns härliga platser som förgyller tillvaron. Uteplats 1: Vid entrésidan finns en stor stensatt uteplats i söderläge. Trevlig inramning av trädgårdshäckar. Uteplats 2: På baksidan finns ett stort soldäck och en härlig trädgårdstäppa, norrläge. Sommartid kan du njuta av kvällssolen här. Lugnt och trevligt läge då trädgården gränsar mot en stor grönyta och en lummig skog. Mark i anslutning till bostadsrätten: Upplåtelseform, nyttjanderätt eller upplåten till lägenheten har ej gått att få fram. Föreningen äger marken som föreningens byggnader står på och trädgården används som den hör till bostadsrätten. Bostadsrättsinnehavaren sköter gräsklippning och all skötsel av häck och trädgård som är runt bostaden.

  Bostad

  Boarea

  105m2

  Areakälla

  Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0  (Bostadsrättsparhus med egen ingång) , hiss finns inte

  Lägenhetsnummer

  503

  Andel i föreningen

  5%

  Andel av årsavgift

  5%

  TV och internet

  TV via fiber, Wexnet. Även vanlig TV antenn för marksänd tv finns installerat. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Internet via fiber, Wexnet. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett stort isolerat förråd. Förrådet isolerades år 2018 och då installerades även rörelsedetektor för belysning i carporten.

  Byggnad

  Fastighetsbeteckning

  Appollo 1-4 och Månlandaren 1-6 i Växjö

  Byggår

  2010/2011

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd 2014-09-08
  Energiklass:
  Energiprestanda: 87 kWh/m2 och år

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns inte

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Hovs Kulle i Växjö

  Föreningens organisationsnummer

  769619-8329

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ej angiven

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  20 st

  Antal lokaler

  0 st

  Byggår

  2010/2011

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Hovs Kulle i Växjö består av 20 lägenheter i 10 hus.

  Parkering

  För besökande finns tre gästparkeringar.

  Försäkring

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Dina Försäkringar med tillägg för kollektivt bostadsrättstillägg (informationen är inhämtad från föreningens årsredovisning 2018)

  Östra Lugnet

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Johan Peters Väg 60, Växjö

  Kommun: Växjö

  Område: Östra Lugnet

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: 2 495 000 kr
  Utgångspris eller högstbjudande

  Månadsavgift: 4 472 kr/mån inkl. carport och förråd (värme, vatten hushållsström, sophämtning och TV/internet tillkommer)

  Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

  Driftkostnad: 1 759 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Uppvärmning: 694 kr/månad

  Elkostnad: 632 kr/månad

  Vatten & avlopp: 200 kr/månad

  Renhållning: 208 kr/månad

  Övrigt: 25 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang för fjärrvärme och hushållsström samt sophantering. För vatten debiteras varje månad 200 kr på månadsavin. Avstämning mot faktiskt förbrukning görs sedan via föreningen, i nuläget 2 gånger per år. Filterbyte tillkommer 1 gång per år, ca 300 kr. Kostnaden är redovisade under övrigt 300 kr/12 = 25 kr/mån. Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

  Antal personer i hushållet: 2 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Växjö

  Hitta din mäklare i Växjö

  Liknande bostäder