Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Norregårdsvägen 17 A Lgh 1202, Växjö

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 739 kr/mån inkl. värme, vatten, hushållsström, kabel-TV och bostadsrättstillägg

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 0 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1971

Boarea: 63,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till Norregårdsvägen och denna mysiga 2:a på Hov! Här bjuds du på ett stilrent boende med hög trivselfaktor. Boytan på ca 64 kvm erbjuder utöver inglasad balkong, ett helkaklat badrum med egen tvättmöjlighet, fullt utrustat kök samt ett rymligt sovrum och ljust vardagsrum. renoverat i samband föreningens stambyte 2015-2016. På Hov har man kort cykelavstånd till centrum och närhet till flera busslinjer. Det är genomgående ett lugnt och trivsamt område. HSB Brf Norregård är en välordnad förening där månadsavgiften inkluderar nästintill allt; värme, vatten, kabel-TV (grundutbud via Com Hem) och hushållström. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   RUMSBESKRIVNING

   ENTRÉ / HALL Välkomnande och ljus hall med god förvaringsmöjlighet i form utav flera fasta garderober. Målade väggar med klinkers på golv. VARDAGSRUM Rakt fram från hallen öppnar det stora och ljusa vardagsrummet upp sig. Med plats för soffgrupp TV-möbel och matbord bildar vardagsrummet en riktigt härlig umgängesplats. Snyggt laminatgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet nås den inglasade uteplatsen - ett fint extra rum som verkligen förlänger och tidigarelägger sommarhalvåret. KÖK Köket är trivsamt och bjuder in till matlagning och mysiga middagar. Köksinredning i vitt utförande och grått kakel ovan arbetsytan och bänkskiva av ek. Utrustat med av spishäll, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt kombinerad kyl/frys. Plats för matbord för 4 personer vid fönstret. Ljusa väggar och snyggt laminatgolv i mörkt utförande. BADRUM Tar vi direkt av till höger vid entrén finner vi badrummet. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2015 och ger en lyxig känsla. Stilrent med vitt kakel på väggarna och svart klinkers på golvet. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, WC, tvättmaskin och dusch med vikbara duschdörrar av glas. SOVRUM Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Sovrummet nås från både köket och vardagsrummet vilket gör rummet öppet och luftigt. Ljusa väggar med laminatgolv.

   Uteplats/Balkong

   Stor inglasad uteplats i härligt solläge. Här kan man verkligen njuta och ha det gott. Plats för sittgrupp och tillhörande bord. Ett stort plus är att det går att öppna upp och gå ut från uteplatsen, något som gjordes som en tillval när balkongerna byggdes.

   Bostad

   Boarea

   63,5m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   0,52022%

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten finns ett förråd, beläget i samma trappuppgång en våning upp (våning 2). Det finns gästrum (hus nr 3 och 5), samlingsrum (hus nr3), pingisrum och snickarrum för föreningens boende. Cykelkällarförråd och sopsortering i miljöhus. Tvättstugor finns i hus 3, 5, 13 C och 17 C. Grovtvättstuga finns i hus 5.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Ryssjan 2

   Byggår

   1971

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 150 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Norregård i Växjö

   Föreningens organisationsnummer

   729500-4993

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   184 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1971

   Äger föreningen marken

   Ja

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2018: Belysning 2017: Passersystem/porttelefoni 2017: Renovering av tvättstugor 2016: Utökning av parkeringsplatser 2016: Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) 2015-2016: Stambyte 2011: Stenläggningen bakom garagen har tagits bort 2010: Underhåll vissa stammar hus 5 B 2010: Byte av frånluftsfläktar i taken 2009: Automatiska dörröppnare 2009: Obligatorisk ventilatinskontroll 2008-09: Energideklaration 2008: Utbyggnad och inglasning av balkonger 2006: Renovering av samtliga tvättstugor 2005: Skärmtak över källartrappor. Ny utemiljö 2004: Byggt miljöhus samt cykel- och MC-garage 2004: Ny fönster, balkongdörrar och bågar. Uppgraderat kalev-tv-nätet 2001: Förbättrning av kallvattenledningarna. Byte av värmeväxlare (varmvatten) 2000: Takrenovering. Bredbandsinstallation. Informationen är hämtad från HSB Brf Norregårds årsredovisning.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns samlingsrum och hobbylokaler (hus nr 3) för föreningens boende. Cykelkällarförråd finns även i hus 3 och sopsortering i miljöhus sker vid garagen. Tvättstugor finns i hus 3, 5, 13 C och 17 C. Grovtvättstuga finns i hus 5.

   Parkering

   59 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Kostnad 250 kr/mån. 94 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Kostnad 100 kr/mån. 18 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö. För besökande finns det gästparkeringar, kostnad 2 kr/timmen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Norregårdsvägen 17 A Lgh 1202, Växjö

   Kommun: Växjö

   Område: Hov

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 739 kr/mån inkl. värme, vatten, hushållsström, kabel-TV och bostadsrättstillägg

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 250 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Hemförsäkring tillkommer och bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Liknande bostäder