Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Österleden 54B, Växjö

Österleden 54B

Pris:

1 095 000 kr

Utgångpris eller högstbjudande

Månadsavgift 1 921 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet 1000 Mbit/s samt bostadsrättstilläggsförsäkring

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 1 rok

Våning: -1 av 3  (Våningsplan -1 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1967-69

Boarea: 34 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Kvadratsmart 1:a med stor uteplats! Kort cykelavstånd till centrum och närhet både mataffär och Fyllerydsskogen. Låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-TV och internet. Bostaden fördelas över ca 34 kvm och bjuder på ett väl tilltaget allrum med plats för favoritsoffan, TV-möbel, matbord och säng. Vidare finns här ett trivsamt kök med utgång till uteplatsen samt ett badrum renoverat år 2008/2009 i samband med föreningens stambyte. Stora fönster i österläge ger ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns övernattningsrum, samlingslokal, träningsrum, tvättstugor, grovtvättstuga samt kolonilotter. Föreningen har genomfört stora renoveringar de senaste åren, bland annat stambyte och byte av fönster. På Norr bor man med kort cykelavstånd till centrumkärnan samtidigt som Fyllerydsskogen nås på promenadavstånd. I närområdet finns matbutik.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Madelene Gunnarsson

  Stylist/Mäklarassistent

  Mobil: 0705-14 40 21

  madelene.gunnarsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   RUMSBESKRIVNING

   ENTRÉ / HALL Välkomnande hall med plats för jackor och skor till vänster. Ytterligare förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. ALLRUM Väl tilltaget allrum med plats för både favoritsoffan, TV-möbel, soffbord och säng. Stora fönster i österläge ger ett härligt ljusinsläpp. Fondtapet och vitmålade väggar. På golvet ekparkett. KÖK Trivsamt kök med väggfast arbetsbänk/barbänk. Köksinredning i vitt utförande och kakel ovan arbetsytan. Maskinell utrustning bestående av spis, fläkt och kyl/frys. Fönster i österläge och utgång till altanen. Fondtapet och vitmålade väggar. Ekparkett på golvet. BADRUM Till vänster om entrén finns badrummet, renoverat i samband med föreningens stambyte år 2008-2009. Utrustat med spegelskåp, handfat med underskåp, toalett och dusch med vikbara duschväggar. Våtrumstapet på väggarna och våtrumsmatta på golvet.

   Uteplats/Balkong

   Stor altan i österläge som sommartid blir en härlig extra plats att vistas på. Plats för både matbordsmöblemang och soffgrupp.

   Bostad

   Boarea

   34m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   -1 av 3  (Våningsplan -1 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1145

   Andel i föreningen

   0,14671%

   Andel av årsavgift

   0,13283%

   TV och internet

   Internet via Net at Once, ca 1000mbit ingår i månadsavgiften. TV, ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ett grundutbud av TV-kanaler igår i månadsavgiften

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Tranbäret 1

   Byggår

   1967-69

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-06-13
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 125 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Fagrabäck i Växjö

   Föreningens organisationsnummer

   729500-1536

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   330 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1967-69

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, gästrum (hus 66A), samlingslokal (hus 50B) och grovtvättstuga (hus 62). Föreningen har också övernattningsrum, vävstuga, bastu och motionsrum/gym. Tvättstugor finns i följande hus: 48B, 48G, 52C, 52E, 62B (grovtvätt), 62C, 62E, 64A, 64F, 66A och 66F. Välskötta och trivsamma innergårdar. Här finns gräsytor för kubbspel, sittbänkar och lekplats för de minsta. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att hyra kolonilott.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019: Införande av passagesystem för entré, källardörrar, miljöhus 2017: Nya lekplatser 2015: Tilläggsisolering av vindar 2014: Garage (7 platser) 2013: Ombyggnad värme och ventilation 2013: Fönsterbyte 2013: PCB-sanering av fönster och entréer 2013: Carportar 2012-13: Bytt armaturer för belysning till lågenergilampor 2011: OVK (ventilationskontroll) i samtliga hus 2009-10: Relining av markavlopp 2008-09: Stambyte och badrumsrenovering 2008: Energideklaration 2007-08: Omläggning av tak Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning. Föreningen diskuterar frågan om att byta lägenhetsdörrarna till säkerhetsdörrar (uppgift inhämtad från föreningens informationsblad 2018).

   Parkering

   Det finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser för boende och besökare. Det finns garage och carport via separat kösystem.

   Föreningens hemsida

   www.fagraback.net

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Österleden 54B, Växjö

   Kommun: Växjö

   Område: Norr

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 095 000 kr
   Utgångpris eller högstbjudande

   Månadsavgift: 1 921 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet 1000 Mbit/s samt bostadsrättstilläggsförsäkring

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-02-06

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 189 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 189 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang för hushållsström. Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende avtal samt förbrukning.

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Liknande bostäder