Objektbild

Rundquists Väg 24, Växjö

Rundquists Väg 24

Pris:

1 495 000 kr

Utgångpris eller högstbjudande

Månadsavgift 3 367 kr/mån inkl. sophantering, förråd och carport (värme, vatten, hushållsström samt TV/internet tillkommer)

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 2  (Marklägenhet med separat ingång. ) , hiss finns

Byggår: 2015

Boarea: 67,5 m2

Nu finns möjlighet att flytta in i en kanonfin rymlig 2:a i markplan med väl tilltagen uteplats placerad på ett av de bästa lägena i Vikaholm. Här bjuds du på ett modernt boende med hög standard, egen ingång och uteplats i solsäkert söderläge. Gavelläge och föreningens härliga grönyta precis utanför bidrar med frihetskänsla. Lugnt och insynsskyddat läge. Cykelavstånd till Linnéuniversitetet. Kök och vardagsrum förenas i en öppen yta och bildar en härlig umgängesplats som gör det lätt att trivas och längta hem. Vidare finns här ett sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring eller möblering, ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en rejäl klädkammare. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett utvändigt förråd. På trivsamma Vikaholm bor du i vackra naturomgivningar med promenadavstånd till Södra Bergundasjön, gym, pizzeria och livsmedelsbutik. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via goda bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 8 min, behagligt cykelavstånd till Universitetet. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, vårdcentral, skola och närhet både centrum och natur. Sammantaget ett riktigt fint boende som passar såväl gammal som ung. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 08 Mars

  10:30 - 11:15

  Välkommen att boka dig på visning!

  2020-03-08 10:30:00 2020-03-08 11:15:00 40 Bostadsvisning Rundquists Väg 24, Växjö 56,8375512925031, 14,7966760233122 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Ansvarig mäklare

    Kim Gromer

    Fastighetsmäklare

    Mobil: 0705-50 62 26

    kim.gromer@lansfast.se

    Planritning

    Värdera din bostad kostnadsfritt*

    Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

    *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Rumsbeskrivning

    ENTRÉ/HALL Redan när du tagit första steget in i bostaden möts du av hemtrevlig känsla. Det första som möter dig är en ljus entré med vitmålade väggar och laminatgolv. Plats för kappa, skor och sittmöbel. Blickar du framåt möts du av en hall som leder dig vidare in i bostaden. KÖK Köket förenas i en öppen planlösning med matplats och vardagsrum vilket gör det lätt att trivas och umgås i detta hem. Köket är modernt, stilrent och lättarbetat. Snygg vit köksinredning från HTH, väggpanel i vitt utförande och laminatbänkskiva. En fin detalj i köket är att man har en extra arbetsbänk som skapar både förvaringsmöjligheter och ramar in köket på ett snyggt sätt. Maskinell utrustning i rostfritt bestående av; induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, hel kyl och hel frys. Hel kyl och frys är ett tillval. Maskinell utrustning av märket Siemens. Plats för förvaring i både över- och underskåp. Underlimmad diskbänk. I anslutning till köket finns en mysig matplats för 6-8 personer. Fönster i söderläge. Fondvägg i mörk kulör som bryter av snyggt mot vitmålade väggar. På golvet ligger laminatgolv. VARDAGSRUM Vardagsrummet medger plats för favoritsoffan, tv-möbel och ett par sköna fåtöljer. Här har även nuvarande bostadsrättsinnehavare byggt en trevlig halvvägg, perfekt för TV:n. Vitmålade väggar och laminatgolv. Från vardagsrummet nås soldäcket beläget i ett solsäkert söderläge. BADRUM Badrummet är stilrent och ger en lyxig känsla. Väggpanel i ljust utförande på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Utrustning bestående av handfat med underskåp, spegel, dusch med vikbara duschväggar och WC. Här finns också tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. SOVRUM Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbel och skrivbord. Stora fönster bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och laminatgolv. KLÄDKAMMARE I anslutning till hallen finns en rejäl klädkammare. Vitmålade väggar och laminatgolv.

    Uteplats/Balkong

    Stort tralldäck i söderläge där du kan möta solen i solstolen och ha trivsamma grillkvällar. Plats för soffgrupp och sittplats för många. Staket runt uteplatsen byggdes år 2019. Föreningens grönyta precis utanför och gavelläge bidrar med frihetskänsla.

    Bostad

    Boarea

    67,5m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 2  (Marklägenhet med separat ingång. ) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    514

    Andel i föreningen

    4,3032%

    Andel av årsavgift

    4,30315%

    TV och internet

    Internet via fiber, Wexnet. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren. TV via fiber, Wexnet. Bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

    Övriga utrymmen

    Till lägenheten hör ett förråd. Det finns miljöhus och teknikhus. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning avseende interngata och vissa grönytor (delas med Brf Vikaholms Allén 2 och Brf Vikaholms Allén 3).

    Byggnad

    Byggår

    2015

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2019-06-24
    Energiklass:
    Energiprestanda: 98 kWh/m2 och år

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Ventilation

    Mekanisk till-och frånluft med värmeåtervinning

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Vikaholms Allé 2

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ej angiven

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    20 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    2015

    Äger föreningen marken

    Ja

    Parkering

    Till lägenheten hör en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

    Vikaholm

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Rundquists Väg 24, Växjö

    Kommun: Växjö

    Område: Vikaholm

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 495 000 kr
    Utgångpris eller högstbjudande

    Månadsavgift: 3 367 kr/mån inkl. sophantering, förråd och carport (värme, vatten, hushållsström samt TV/internet tillkommer)

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-05-23

    Driftkostnad: 832 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Uppvärmning: 380 kr/månad

    Elkostnad: 200 kr/månad

    Vatten & avlopp: 252 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Individuell mätning av värme, vatten och hushållsström. Varje lägenhet har egen mätare. Försäkring tillkommer. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

    Antal personer i hushållet: 1 st

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Bobutiken i Växjö

    Hitta din mäklare i Växjö

    Liknande bostäder