Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Serafimervägen, Växjö

Brf Arken - Bostadsrätter med fantastisk sjöutsikt!

Pris:

2 595 000 kr

Månadsavgift 4 233 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 3 rok

Våning: 2 av 4 , hiss finns

Byggår: 2019-2021

Boarea: 80,1 m2

Nu bjuder vi in dig till ett av Växjös bästa lägen, nya kvarteret Arken vid Trummens strand. Närmare vattnet kan du inte komma! Husen står direkt vid sjön och förenar ett bekvämt och stilfullt boende med fantastiska utsikter över den vackra omgivningen. Alla bostadsrätter i Brf Arken i Växjö får en fantastisk sjöutsikt! Du bor granne med prisbelönta Linnéträdgården och har nära till både universitetsområdet och centrum. Hemma på gården skapar vi kvalitet och grön trivsel med gemensamma ytor, lekredskap och utemöbler för samvaro. Lägenheterna är välskräddade treor och fyror mellan 77 och 93 kvadratmeter, alla med egen balkong eller uteplats och med fina vardagsdetaljer såsom walk-in closet och vädringsbalkong. Inredningen har valts med omsorg och känsla för att du ska få ett högklassigt och hållbart boende. OSTÖRDA GAVELLÄGENHETER MED EN FANTASTISK UTSIKT ÅT TRE HÅLL Ostörda gavellägenheter med utsikt åt tre håll Bakom de livliga fasaderna finns smart uttänkta treor och fyror, alla med hög klass på inredningen. Tack vare husens T-form är de flesta lägenheterna fristående, utan vägg till grannen. Varje lägenhet har en stor uteplats eller balkong, och några är dessutom försedda med en praktisk vädringsbalkong. Fönstersättningen är välbalanserad och ger dig utsikt åt tre väderstreck. Många av hörnrummen har ljusinsläpp från två håll så att du kan fånga solen medan den vandrar över kvarteret. STOR KLÄDKAMMARE OCH SVENSK KVALITETSINREDNING Alla lägenheter är inredda med klädkammare, några så stora som 5 kvm. Här håller du med lätthet ordning på plaggen! Egen tvättmaskin och torktumlare ingår i standarden. Lägenheterna är fullt utrustade med svenska kvalitetsvaror, bland annat fina kök från Ballingslöv med Electrolux vitvaror. Dessutom ingår alltid ett eget förråd.Bostadsrummen är klädda med snygga golv av slitstark ekparkett. De helkaklade badrummen har skön golvvärme och är färdiginredda med tidlösa badrumsmöbler från IFÖ. Sätt din egen prägel på ditt boende genom vårt tillvalssortiment! Preliminär inflyttning våren 2021. Varmt välkommen att läsa mer på vår hemsida www.gbjbygg.se eller hör av dig direkt till Åsa Carlson eller Fredrik Hansen. Se kontaktuppgifter nedan. Åsa Carlson 076-871 17 03 asa.carlson@gbjbygg.se Fredrik Hansen 070-520 09 70 fredrik.hansen@gbjbygg.se

Läs mer

Pris

2 595 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Alla lägenheter har balkong alternativt uteplats

   Bostad

   Boarea

   80,1m2

   Våning

   2 av 4 , hiss finns

   Andel i föreningen

   3,17%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Byggår

   2019-2021 Planerad inflyttning mars 2021

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Arken

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   30 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019-2021

   Byggår kommentar

   Planerad inflyttning mars 2021

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Serafimervägen, Växjö

   Kommun: Växjö

   Område: Trummens Strand

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 595 000 kr

   Månadsavgift: 4 233 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 668 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Övrigt: 668 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Månadsavgiften inkluderar värme. Driftkostnaden avser hushållsel, kall- och varmvatten och är en uppskattad summa och varje bostad har separat mätning.

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder