Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Välleuddevägen 7B, Växjö

Pris:

1 670 000 kr

Utgångspris eller högbjudande

Månadsavgift 3 465 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 7 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 50 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en nyproducerad 2:a med hög standard och centralt läge mellan sjöarna! Planlösningen om ca 50 kvm är kvadratsmart och välplanerad. Här bjuds du på en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas på ett tilltalande sätt och skapar en härlig umgängesyta. Väl tilltaget helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Till lägenheten hört även ett vindsförråd. I föreningen finns samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Här bor du vackert beläget med naturen runt knuten och närhet till Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉ / HALL Vi tar hissen upp till andra våningen och välkomnas in i bostaden av en ljus entré som ger direkt inblick till bostaden. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. KÖK Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och skapar en härlig umgängesplats. Köket är modernt och fullutrustat och bjuder verkligen in till matlagning i goda vänners lag. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket finns plats för matbord. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet vid kök och matplats. VARDAGSRUM Plats för favoritsoffan, en skön fåtölj och TV-möbel. Härifrån når man utgången till balkongen. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. BADRUM Lyxigt, helkaklat badrum utrustat med spegelskåp, badrumskommod, toalett, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. SOVRUM Rofyllt och harmoniskt sovrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Möjlighet att ha dubbelsäng i sovrummet om så önskas. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

   Uteplats/Balkong

   Trevlig balkong som medger plats för sittmöbel eller loungegrupp.

   Bostad

   Boarea

   50m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   36

   Andel i föreningen

   0,84699%

   Andel av årsavgift

   0,847%

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb Brf Arkaden i Växjö

   Föreningens organisationsnummer

   769635-7255

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   59 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Arkaden består av två vackra trähus med 59 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rum och kök. Lägenheterna är utrustade med hög grundstandard. Samtliga lägenheter har en balkong eller uteplats med inglasning som tillval. Några av lägenheterna har även ett etageplan som kommer med en extra balkong. Arkaden byggs intill färdigställda brf Pelarsalen i Välle Broar, även kallat den moderna trästaden.

   Gemensamma utrymmen

   Tillgång till en gemensam föreningslokal med kök, lounge och övernattningsmöjlighet finns för era gäster.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Välleuddevägen 7B, Växjö

   Kommun: Växjö

   Område: Välludden

   Möjligt tillträdesdatum: 2 september

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 670 000 kr
   Utgångspris eller högbjudande

   Månadsavgift: 3 465 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 405 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 217 kr/månad

   Vatten & avlopp: 188 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Individuell mätning av hushållsström och vatten. Debiteras i efterhand varje månad på månadsavin. Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftskostnaden är individuell kan variera beroende på förbrukning.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Liknande bostäder