Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Vintervägen 7A, Växjö

Fantastisk 1,5:a med låg avgift i kanonförening!

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris eller högstbjudande

Månadsavgift 1 884 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet.

Bostadsrättslägenhet - Växjö

Rum: 1,5 rok

Våning: 3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1963

Boarea: 42,5 m2

Drömboende med centralt läge och låg månadsavgift i kanonförening! I avgiften igår värme, vatten, TV och internet! Bostaden är extremt välplanerad och med eget sovrum och separat fullutrustat kök känns bostaden som en 2:a. Köket är modernt och erbjuder diskmaskin och bra med arbetsytor. Lyxigt helkaklat badrum och stort allrum med plats för soffa, fåtölj och matbord. I anslutning till allrummet finns även ett sovrum/en sovalkov med plats för dubbelsäng alternativt säng och skrivbord. Genomgående ljus och harmonisk interiör. Till lägenheten hör ett förråd i entréplan. Stabil och välskött bostadsrättsförening. I föreningen finns gemensamma tvättstugor och samlingsrum med övernattningsmöjlighet. Föreningen har precis genomfört fönsterbyte.

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Daniella Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-94 96 66

  daniella.isaksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Madelene Gunnarsson

  Stylist/Mäklarassistent

  Mobil: 0705-14 40 21

  madelene.gunnarsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉ / HALL Välkomna till ett hem där hemkänsla och trivsel möter dig redan i ytterdörren! Det första som möter oss är en ljus och luftig hall med plats för jackor och skor till vänster. Ytterligare förvaringsmöjligheter i en praktisk garderob med spegelskjutdörrar till höger. I garderoben sitter Elfa-inredning som ingår i köpet. I hallen medges även för byrå eller sittmöbel om så önskas. Väggarna vitmålade med en snygg fondvägg i en varmgrå nyans. På golvet ligger ett laminatgolv i grått utförande. laminat. Laminatgolv i samma utförande återfinns i vardagsrum och sovrum vilket blir snyggt och enhetligt. KÖK Köket är modernt och fullutrustat vilket bjuder in till matlagning. Snygg vit köksinredning, mosaik ovan arbetsytan och bänkskivor i ek. Maskinell utrustning bestående av spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och kyl/frys. Spishällen installerades år 2019. Fina arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Väggarna vitmålade och golvet i klinkergolv. VARDAGSRUM Vardagsrummet som möter oss är stort och rymligt och passar för såväl festliga tillställningar med vännerna som för sköna lata söndagar i soffan. Plats för favoritsoffan, soffbord, TV-möbel, förvaringsbyrå och matbord 4-6 personer. Stora fönster skapar ett fint ljusinsläpp. Fondvägg av liggande vit träpanel samt målade väggar i en grå kulör. Laminatgolv i grått utförande. BADRUM Badrummet är helkaklat och ger en lyxig känsla. Föreningen genomförde stambyte år 2003 och då renoverade föreningen även badrummen. Ca år 2015/2016 adderas även nytt klinkergolv, duschväggar och handfat med tillhörande avställningsyta. Badrummet är utrustat med handfat, dusch med vikbara duschväggar, handdukskrokar och vägghängd toalett. Väggarna är av vitt kakel med en grå kakelboard och klinker i grått utförande på golvet. SOVRUM / SOVALKOV Mysigt och rofyllt sovrum med plats för säng, nattduksbord och sittmöbel/förvaringsbyrå. Sängen på bilden är en 160 cm säng. Vitmålade väggar och laminatgolv.

   Bostad

   Boarea

   42,5m2 (Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 3  (Våningsplan 3 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   900147

   Andel i föreningen

   0,43482%

   Andel av årsavgift

   0,435%

   TV och internet

   TV: Ett grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften via Com Hem. Internet: Internet via Bredbandsbolaget/Telenor ingår i månadsavgiften ca 250/250 Mbit .

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett förråd beläget i entréplan.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Korpen 7 i Växjö

   Byggår

   1963

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-06-11
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 142 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Munin i Växjö

   Föreningens organisationsnummer

   729500-1692

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   161 st

   Antal lokaler

   5 st

   Byggår

   1963

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Stabil och välskött förening.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har precis genomfört fönsterbyte.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens medlemmar tillgång till föreningslokal (med gästrum), cykelförråd, bastu och tvättstugor (Vintervägen 3B, 3E samt 5C)

   Gårdsplats

   Trevlig och väl tilltagen innergård.

   Parkering

   Fri parkering utmed Vintervägen och Vårvägen. Till garageplatsen är det separat kö, ca 300 kr/mån Till parkeringsplatsen är det separat kö, ca 75 kr/mån, parkeringsplats med motorvärmare ca 150 kr/mån

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vintervägen 7A, Växjö

   Kommun: Växjö

   Område: Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   Utgångspris eller högstbjudande

   Månadsavgift: 1 884 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV och internet.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-10

   Driftkostnad: 159 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 159 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftkostnad. Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Växjö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär.Omdu är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

   Läs mer

   Bobutiken i Växjö

   Hitta din mäklare i Växjö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder