Objektbild

Källgatan 3A, LULEÅ

Stor gavel tvårummare om 78 kvm med öppen spis och inglasad balkong!

Pris:

1 850 000 kr

Månadsavgift 3 608 kr/mån Inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV.

Bostadsrättslägenhet - LULEÅ

Rum: 2 rok varav 1-2 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1949

Boarea: 78 m2

Nu finns denna modernt renoverade tvåa(fd. trerummare) till försäljning! Bostaden är belägen på husets andra våningsplan med en yta om hela 78 kvm. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och kontorsdel alt. extra matplats, fint mörkare parkettgolv som löper hela vägen från hallen, fönster i olika väderstreck tack vare det fina gavelläget. Lyxigt med en eldningsbar öppen spis i vardagsrummet för extra värme eller som hög mysfaktor. Från rummet har man även utgång till den inglasade balkongen med för- och eftermiddagssol. Köket renoverades 2015 då även det fd. sovrummet öppnades upp och gjordes om till ett rejält kök med stor yta för matplats, perfekt vid middagsbjudningar. Vitt högblankt kök med vitvaror som integrerad diskmaskin, extra stor häll, fläkt, kombi kyl/frys, micro och pyrolysugn. Även badrummet är fräscht med vit våtrumsmatta på väggar och nymålad matta på golv, inredd med WC, takdusch, tvättställ med förvaringsskåp men även handdukstork. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och två garderober för förvaring. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i flertalet rymliga garderober. Till lägenheten finns även ett större vindsförråd men även ett matkällarförråd. Lägenheten går enkelt att bygga om till en trerummare igen genom att bygga upp en vägg vid matplatsdelen i köket. Låg månadsavgift om 3 608 kr inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV. Stabil förening med flertalet gemensamma utrymmen så som bastu med relaxrum, tvättstuga, övernattningsrum och cykelförråd. Ägaren har parkering som kan överlåtas till köparen om 100 kr/mån inkl. el. Mycket populärt bostadsområde beläget på Bergviken med närhet till bussförbindelser, Luleå centrum men även LTU, café, förskola, skola, restauranger, kiosk, mataffär, fina promenadstråk och mycket mer.

Läs mer

Pris

1 850 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Tor 02 December

  17:00 - 17:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Mån 06 December

  16:30 - 17:00

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Milla Barsk

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-55 02 76

  milla.barsk@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Källgatan 3A till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    ALLMÄN BESKRIVNING AV INTERIÖR

    HALL Här välkomnas man av ett vackert parkettgolv som slipats, pigmenterats och lackats i en mörkare ton. Vita väggar som bryts av med en fondvägg. Plats för hatthylla men även flertalet garderober som extra förvaring. KÖK Det rejäla köket där man även öppnat upp väggen från det fd. sovrummet ger ett socialt kök med plats för en större matgrupp för middagsbjudningar men även annan möblemang. Köket renoverades 2015 i vit högblank köksinredning med vit akrylbänkskiva och svart folierad glasskiva vilket ger ett lyxigt intryck. Vitvaror som integrerad diskmaskin, extra stor induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, inbyggd micro men även pyrolysugn i bekväm arbetshöjd. Snyggt vitt laminatgolv och vitmålade väggar. Två fönster ger ett fint ljusinsläpp i det stora öppna rummet. Önskar man göra om matsalsdelen till ett andra sovrum är det enkelt att bygga upp en vägg igen. I köket rymmer man då fortfarande ett mindre matbord men i vardagsrummet finns ytterligare möjlighet för större matgrupp intill fönstret där det är inrett som kontor idag. SOVRUM Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. I rummet finns även en fristående garderob men även yta för ytterligare förvaring eller möblemang. Vitt laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster i fritt läge. VARDAGSRUM Generöst vardagsrum som bjuder på ett läckert parkettgolv, öppen spis, fönster i olika väderstreck och utgång till balkong. Här finns väl tilltagna ytor med gott om plats för större soffgrupp, tv-möblemang, men även yta för extra matplats eller kontorsdel. Vitmålade väggar och mörkare parkettgolv. Den extra känslan som öppna spisen ger är ovärderlig, besiktigad och godkänd för en brasa dessutom! Högt och fint läge på andra våningen ger utsikt över innergården. BADRUM Yteffektivt badrum med fräscha ytskikt och nyare inredning som tvättställ med förvaringsskåp, spegel förvaringsskåp, takdusch, handdukstork, wc och hyllplan. Ljus våtrumsmatta på väggar och gråmålad matta på golv november 2021. BALKONG Stor balkong i härligt solläge med sol från för- till eftermiddag. Inglasad med öppningsbara glaspartier. Fräscha golvplattor av plast. Här rymmer man en del möblemang som cafébord med stolar samt ytterligare annan möblering. Belysning och eluttag finns.

    Bostad

    Boarea

    78m2

    Våning

    2 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    201

    Andel i föreningen

    0,035%

    Andel av årsavgift

    0,03494%

    TV och internet

    Kabel-TV via ComHem(basutbud) ingår i månadsavgiften.

    Byggnad

    Byggår

    1949

    Byggnadstyp

    Flerfamiljshus

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2016-02-26
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Fönster

    2+1 glasfönster

    Ventilation

    Mekanisk

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Gillet nr 15

    Föreningens organisationsnummer

    797000-0084

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    35 st

    Antal lokaler

    0 st

    Byggår

    1949

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Föreningen äger och förvaltar fastigheten Gullvivan 11. På fastigheten har under år 1949 en hyresfastighet uppförts med adress Sjögatan 8A-D och Källgatan 3 A-B. De olika lägenhetstyperna är fördelade enligt nedan: 1 rok 3 st 2 rok 16 st 2,5 rok 3 st 3 rok 13 st

    Föreningens ekonomi

    Det kommer att ske en avgiftshöjning år 2022, ej klart med hur stor den blir.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2021 fläktsystem 2019 tak och skorstenar är reparerade 2018 byte av takfläktar, köksfläktar, andra köksrenoveringar. Byte rörelsedetektorarmaturer och lås i alla ytterdörrar samt kablage. 2009 relining i hela huset är utfört Planerade renoveringar 2022 Fiber från Lunet Laddstolpar för elbilar + Solceller på taket – under upphandling.

    Gemensamma utrymmen

    I källarplan finns gemensam tvättstuga med torkrum intill. Bastu med dusch och relaxrum. Cykelförråd. Övernattningsrum för uthyrning. Hobbyrum.

    Gårdsplats

    På gården finns en gemensam grillplats att nyttja för föreningens medlemmar.

    Parkering

    Parkeringsplats med motorvärmare 100 kr / mån inkl. el. Kort kö. 6 st garageplatser om 350 kr / mån. Separat kö. På föreningens innergård finns ett flertal gästparkeringar.

    Försäkring

    Föreningens fastighet är försäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättsinnehavaren tecknar egen hemförsäkring samt bostadsrättstillägg.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Källgatan 3A, LULEÅ

    Kommun: Luleå

    Område: Bergviken

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 850 000 kr

    Månadsavgift: 3 608 kr/mån Inkl. värme, vatten, hushållsel och kabel-TV.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-23

    Karta & område

    Luleå

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmantorget i Luleå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Luleå!

    Läs mer

    Bobutiken i Luleå

    Hitta din mäklare i Luleå

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder