Flygfältsvägen 11C, Karlskoga

350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Mån 25 Nov 16:30 - 17:00

Bokad visning - anmäl dig här

Anmäl till visning

Adress

Flygfältsvägen 11C - Karlskoga

Kommun

Karlskoga

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

54m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2,5 rok varav 1 sovrum

Område

Karlberg

Avgift

3 449 kr/mån

inkl värme, el och trappstädning.

Utgångspris

350 000 kr

6 481 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Välplanerad 2,5:a med balkong i populära Karlberg

   Välplanerad 2,5:a med fönster åt två håll i populära Karlberg. Bostaden erbjuder kök med separat matsalsdel som går att dela av för ytterligare ett sovrum. Ljus lägenhet där alla väggar tapetserades 2015 och badrummet totalrenoverades september 2019. I övrigt byttes vitvarorna i köket ut 2015. En mycket fräsch och trevlig lägenhet som är välplanerad med kök och matplats, vidare in till ett stort vardagsrum. Från hallen når du lägenhetens sovrum med garderob. Hallen är rymlig med garderob. Från hallen når man det fräscha badrummet. Lägenheten är placerad 1 trappa upp i fastigheten. Här har du närhet till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Lina Wreje-Larsson

   Fastighetsmäklare

   0704-152327

   lina.wreje.larsson@lansfast.se Läs mer om Lina

   Alla bilder

   Planritning

   Planlösning

   Visning

   Visning 1

   2019-11-25 16:30:00 2019-11-25 17:00:00 40 Bostadsvisning Flygfältsvägen 11C, Karlskoga 59,329841, 14,49836035 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Välkomnande hall med plats för avhängning till vänster och garderob till höger. Plastgolv och vittapetserade väggar.

   Badrum

   Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta och väggar. Utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp med belysning.

   Kök

   Stort kök med matplats (här kan man med fördel dela av rummet och göra ett till sovrum om man behöver) Köket har uppdaterade vitvaror från 2015 och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn.

   Vardagsrum

   Trevligt vardagsrum med balkong i söderläge med markis. Ljusmönstrade tapeter och trägolv.

   Sovrum

   Sovrum med plats för säng. Garderob. Plastgolv och ljusa tapeter.

   Övriga utrymmen

   Det finns cykelförråd, 2 st källarförråd som hör till lägenheten. Renoverad tvättstuga i källaren med torkrum.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1944

   Föreningen följer en underhållsplan och kommande års underhåll är: Utvändig upprustning av garage. Upprustning av dagbrunnar vid 3:an, 7:an, samt 11:an. Fasadtvätt, Renovering av tvättstugan, övergång till digital tv sändning. Målning av grund. Energideklaration och OVK besiktning.

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Balkong i söderläge.

   Bilplats

   15 garageplatser med separat kö. 48 parkeringsplatser med separat kö.

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   1,1264%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   474 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 185 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Fönster:

   2-glasfönster

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Föreningen följer en underhållsplan och kommande års underhåll är: Utvändig upprustning av garage. Upprustning av dagbrunnar vid 3:an, 7:an, samt 11:an. Fasadtvätt, Renovering av tvättstugan, övergång till digital tv sändning. Målning av grund. Energideklaration och OVK besiktning.

   Förening

   Föreningens namn:

   BRF Lången 3 Karlskoga

   Lägenhetsnummer:

   0092

   Antal lägenheter:

   96

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Föreningen äger fastigheten Lången 3 i Karlskoga kommun med 6 byggnader uppförda med 96 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1944. Fastighetens adress är Flygfältsvägen 3A - 13A i Karlskoga. För köp av bostadsrätten krävs medlemskap. Ingen medlemsavgift erfordras. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1185 kr som betalas av säljaren. Pantsättningsavgift: 474 kronor.   Gjorda renoveringar:

   1991 stambyte.   Annat:

   Inom föreningen finnes 5 hus med sammanlagt 96 bostäder.


   Energideklaration

   Energiklass:

   E

   Energiprestanda, specifik energianvändning:

   131 kWh/m2 per år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2018-10-01

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor