Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Förmansgatan 4, ÖREBRO

Högst upp finns nu den rymligaste 1,5 i huset till salu!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 2 218 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ÖREBRO

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 6 , hiss finns

Byggår: 2020

Boarea: 52 m2

Perfekt planerad samt den rymligaste 1,5:an i föreningen är nu till salu. Låg månadsavgift, stora fönster, generös takhöjd är trevliga attribut och ett kombinerat kök/vardagsrum med sovalkov ger mer plats för exempelvis matbord samt extra förvaring. Lägenheten högst upp i denna länge ger det fritt från springande grannar ovanför! Högst upp i huset finns även en gemensam takterrass med växthus. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och ip-telefoni (fiber). Materialvalet i kvarteret Österport andas naturlighet och hållbarhet. Det gör inte bara att hus och lägenheter blir vackra. Det minskar också underhållet för dig som ska bo här. Österport - en ny stadsdel som blir en förlängning av Öster, Örebros mest populära stadsdel. Österport blir en grön och levande stadsdel med klassisk arkitektur i modern tappning. Husen byggs kring kvartersgårdar, en generös park löper genom hela området och i gatuplan samsas caféer och butiker för dig och dina grannar. På taken finns såväl gemensamma som privata takterrasser med utsikt över Stadsparken, Svartån och centrala Örebro. Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. petter.hedstrom@lansfast.se för mer info!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Petter Hedström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0704-54 19 00

  petter.hedstrom@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör:

   HALL: välkomnande hall med klinker samt ljusa väggar. Hatthylla samt skjutdörrsgarderob WC/DUSCH: helkaklat badrum med dusch med vikdörrar,wc, handfat med kommod, kombimaskin samt tvättavdelning. VARDAGSRUM/SOVALKOV: parkettgolv med ljusa väggar. Garderob samt linneskåp. Utgång till BALKONG. KÖK: parkettgolv med ljusa kökssnickerier, kakel som stänkskydd, bänkskiva i laminat. Rostfri maskinell utrustning som består av kyl/frys, spishäll, spisfläkt, ugn, mikrougn samt diskmaskin.

   Bostad

   Boarea

   52m2 (Enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   5 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   4-1501

   Andel i föreningen

   1,17%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Samtliga lägenheter har 1 förråd som finns i källaren, källaren nås via trapphuset eller hiss. Cykelförråd finns också i bostadshusets källare. Övrigt byggnad: Cykelförråd samt miljöstation finns på entréplan samt förråd för barnvagn och rullstol. I källarplan finns lägenhets- samt cykelförråd.

   Byggnad

   Byggår

   2020

   Energideklaration

   Energideklaration behövs ej

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas isoler

   Ventilation

   FTX - till och frånluft med värmeväxling

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Österport 1 Örebro

   Föreningens organisationsnummer

   769628-9631

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Förmansgatan 4, ÖREBRO

   Kommun: Örebro

   Område: Centralt Öster

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 2 218 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Örebro

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 4 i Örebro, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Örebro!

   Läs mer

   Bobutiken i Örebro

   Hitta din mäklare i Örebro

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder