Grytängsvägen 34 C, Örebro

2 150 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Grytängsvägen 34 C - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017 / 2018

  Boarea

  109m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Lillån

  Avgift

  4 423 kr/mån

  Utgångspris

  2 150 000 kr

  19 725 kr/m2

  Nybyggt radhus med fantastisk utsikt över ängar i söder.

  Nybyggt radhus med fantastisk utsikt över ängar i söder. Entreplan värms med vattenburen golvvärme samt övervåning med radiatorer. Här finner vi 3-4 sovrum samt 2 duschrum varav ett med badkar. Framför huset finns utöver en stensatt parkeringsplats som ingår i avgiften även förråd. Välkommen på visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  HALL med klinkergolv samt skjutbara garderober. KÖK med parkettgolv, spishäll, ugn, kyl + frys samt diskmaskin. VARDAGSRUM med parkettgolv samt utgång till uteplats med trätrall. TVÄTTSTUGA / PANNRUM med klinkergolv. DUSCHRUM med kakel/ klinkers. Wc samt tvättställ. ÖV: ALLRUM med parkettgolv. SOVRUM 1 med parkettgolv SOVRUM 2 med parkettgolv. SOVRUM 3 med parkettgolv. BADRUM med kakel /klinkers. Badkar, wc samt tvättställ.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017 / 2018

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump

  Uteplats/Balkong

  Altan med trätrall i söderläge

  Bilplats

  1 st parkeringsplats framför huset.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 800 kr/månad

  Elkostnad:

  800 kr/månad

  Uppvärmning:

  800 kr/månad

  Renhållning:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  1 800 kr/månad

  Kommentar:

  Bostadsrättshavarna svarar själva för kostnaderna för hushållsel, värme, sophantering, samt TV, bredband och IP-telefoni. Fiber finns indraget, man väljer själv vilken leverantör och upplägg man vill ha

  Andel i föreningen:

  7,1429%

  Andel av årsavgift:

  7,1429%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017 / 2018

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Lillåhöjden

  Lägenhetsnummer:

  8

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor