Irisgatan 20, Örebro

995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tis 23 Jul 17:00 - 17:30

   Öppen Visning - Välkommen!

   Anmäl till visning

   Adress

   Irisgatan 20 - Örebro

   Kommun

   Örebro

   Typ

   Flerbostadshus

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   Boarea

   67m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Område

   Mellringe

   Avgift

   3 141 kr/mån

   Inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

   Utgångspris

   995 000 kr

   14 851 kr/m2

   Ta klivet in i en välplanerad och ljus tvåa med balkong! En trevlig lägenhet om 67 kvm med fräscha ytskikt och fönster i flera väderstreck. Mycket smakfullt kök renoverat -11 med vita spegelluckor samt vacker mosaik över bänkskiva i granit. Detta kök erbjuder full maskinell utrustning i rostfritt utförande. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i nordväst med härlig kvällssol. Sovrum med laminatgolv, målade väggar samt garderob. Här finns ett badrum med våtrumsmatta på golv och vägg, badkar, toalett, tvättställ samt tvättmaskin. Separat WC finns. Klädkammare. Bostadsrättsföreningen Slånbäret är en förening med god ekonomi. I avgiften 3 141 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt att det gör en avsättning till inre reparationsfonden med 110 kr/mån. I denna fond finns idag 9 107 kr. Förråd finns. I närheten finns ICA Eko-Hallen, skola, dagis, vårdcentral, pizzeria och fina grönområden. I Varbergaskogen finns motionsslingor. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. Bra bussförbindelser till city. Varmt välkommen på visning!

   Ansvarig mäklare

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-23 17:00:00 2019-07-23 17:30:00 40 Bostadsvisning Irisgatan 20, Örebro 59,29360103, 15,16685605 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Hall

   Hall med laminatgolv och vitmålade väggar. Ingång till rymlig klädkammare.

   Kök

   Smakfullt renoverat kök -11 med vita spegelluckor och vacker mosaik över bänkskiva i granit. Full maskinell utrustning i rostfritt utförande. Laminatgolv och målade väggar.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med parkettgolv och tapet på vägg. Utgång till balkong i nordväst.

   Sovrum

   Sovrum med laminatgolv och målade väggar. Garderob.

   Badrum

   Badrum med våtrumsmatta samt våtrumstapet. Badkar, toalett, tvättställ samt tvättmaskin.

   Separat WC

   Separat WC med våtrumsmatta.

   Klädkammare

   Övriga utrymmen

   Det finns förråd. Tvättstuga finns i respektive källarutrymme. Grovtvättmaskiner finns i tvättstugorna Irisgatan 4, 18, 36, 44, 56, 74, 84 och 98.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1967-1968

   Ombyggnad år 1993 2001 ROT-renoverat med bl.a. nya badrum. 2005 renovering av balkonger och trapphus 2010 nya fönster och balkongdörrar 2011 postboxar i entréerna

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Uteplats/Balkong

   Balkong i nordväst.

   Bilplats

   P-plats utan motorvärmare 120 kr/månad (separat kö). P-plats med motorvärmare 195 kr/månad (separat kö). Garage 295 kr/månad (separat kö). Garage på parkeringstak 390 kr/månad (separat kö).

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   300 kr/månad

   Elkostnad:

   300 kr/månad

   Total driftkostnad:

   300 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   0,2742%

   Andel av årsavgift:

   0,2742%

   Reparationsfond:

   9 107 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Byggnad

   Uppvärmningssystem:

   Fjärrvärme

   Renoveringar:

   Ombyggnad år 1993 2001 ROT-renoverat med bl.a. nya badrum. 2005 renovering av balkonger och trapphus 2010 nya fönster och balkongdörrar 2011 postboxar i entréerna

   Övrigt:

   Genom föreningen har du tillgång till bland annat en samlingslokal, bastu, hobbyrum, pingisrum, vävstuga samt övernattningsrum.

   Förening

   Föreningens namn:

   HSB:s brf Slånbäret

   Lägenhetsnummer:

   7-2537-2-11-3

   Antal lägenheter:

   338

   Antal lokaler:

   9

   Allmänt om föreningen:

   Bostäderna byggdes åren 1967-1968. Ombyggnad år 1993. På fastigheten finns 5 bostadshus med tillsammans 50 trappuppgångar. Föreningens 338 bostäder fördelar sig enligt följande: 48 st 1 rok 38,5 m² 57 st 2 rok 66,0 m² 206 st 3 rok 82,5 m² 24 st 4 rok 110,0 m² 3 st 5 rok 128,0 m² Inom föreningen finns 9 lokaler, 151 p-platser och 138 garage.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor