Objektbild

Trollbärsgatan 5, ÖREBRO

Enplansradhus i populär förening. Altan, soldäck och trädgård på baksidan med kvällssol. 3 sovrum.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 809 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ÖREBRO

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Byggår: 1964

Boarea: 95 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Eftertraktat radhus i ett plan i Nya Hjärsta, ca 4 km till city. Ljust och luftigt hem med ett fint ljusinsläpp från fönster i nock. Bostaden disponerar tre sovrum och en praktisk klädkammare. Entrén har ett mörkt klinkergolv och det finns en gästtoalett med likadant klinkergolv. Även badrummet är renoverat med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar. Här finns ett hörnbadkar samt tvättmaskin och torktumlare. Köket har mörkt klinkergolvet och det är en öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum. Från vardagsrummet utgång till altan , soldäck och den lättskötta trädgården. Det finns ett förråd på entrésidan samt ett trädgårdsförråd på baksidan. Till garage är det separat kö. Carportlängan har en egen samfällighet och även här tillämpas kösystem. Det finns en stor gästparkering. HSBs brf Trollbäret är en välskött förening med god ekonomi och låg månadskostnad. I avgiften på 3.809 kr/månad ingår vatten, värme, kabel-TV basutbud. I föreningen har man tillgång till tvättstuga samt en samlingslokal. Lugnt och barnvänligt område med närhet till mataffär, skola, förskola. Bra cykelväg till city samt närhet till busshållplats. Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklare Titti Plyhm för mer information, 0707644152 titti.plyhm@lansfast.se

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Titti Plyhm

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0707-644 152

  titti.plyhm@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall och gästtoalett

   HALL med svart klinkergolv och till vänster GÄST-TOALETT med svart klinkergolv, halvkaklade väggar, toalett tvättställ med underskåp, skåp och fönster.

   Badrum

   BADRUM renoverat 2015. Klinkergolv, vattenburen golvvärme, kaklade väggar, toalett, tvättställ, hörnbadkar med jets, 2 handdukstorkar, tvättmaskin och torktumlare, fönster för ljusinsläpp.

   Kök och vardagsrum

   VARDAGSRUM med ekparkett, tak till nock och härligt ljusinsläpp med nockfönster. Från vardagsrummet öppet mot matplatsen samt utgång till uterum och vidare soldäck. KÖK och matplatsen har samma svarta klinkergolv som ligger med från hallen. Laminerade köksluckor. Vitvaror; spis med elplattor från Electrolux, fläkt Husqvarna, kyl och frys från Bosch, diskmaskin Cylinda.

   3 sovrum och en klädkammare

   SOVRUM närmast entrén ligger ett mörkt laminatgolv, ljus tapet. SOVRUM bredvid badrummet har en ljus plastmatta och ljus tapet. KLÄDKAMMARE med nockfönster och ingång från två av sovrummen. SOVRUM med ljus plastmatta och ljus tapet.

   Uteplats/Balkong

   Veranda på framsidan. Altan samt soldäck och liten trädgård på baksidan. Gräsmatta, staket och buskar.

   Bostad

   Boarea

   95m2 (Areauppgifter enligt förvaltare)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   7-2528-2-38-5

   Andel i föreningen

   1,15408%

   Andel av årsavgift

   1,15408%

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   VRANGSÄLVEN 1

   Byggår

   1964

   Byggnadstyp

   1 plan

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-04-04
   Energiklass:

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Hsb Brf Trollbäret i Örebro

   Föreningens organisationsnummer

   775000-1088

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Fastigheterna byggdes 1964 och renoverades 1993. Föreningen består av 89 st radhus. 35 st 3 rok 26 st 4 rok 28 st 4 rok Inom föreningen finns 30 garageplatser, 1 miljöhus och 1 föreningslokal.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Trollbärsgatan 5, ÖREBRO

   Kommun: Örebro

   Område: Nya Hjärsta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 809 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

   Reparationsfond: 2 602 kr


   Karta & område

   Örebro

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 4 i Örebro, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Örebro!

   Läs mer

   Bobutiken i Örebro

   Hitta din mäklare i Örebro

   Liknande bostäder