Ullavigatan 32B, Örebro

950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Tor 14 Nov

Bokad Visning - Ring Sofia Hjertqvist 0707-535 155

Anmäl till visning

Adress

Ullavigatan 32B - Örebro

Kommun

Örebro

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

54m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Väster

Avgift

4 886 kr/mån

Inkl. vatten, värme, bredband samt kabel-TV (basutbud)

Utgångspris

950 000 kr

17 593 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Tvåa på Väster på våning 3 av 3 med balkong i söderläge!

   Välkommen till Ullavigatan 32B och denna tvåa på våning tre av tre med fönster åt tre håll samt balkong i söderläge! Lägenhetens 54 kvm är välplanerade. Ljust arbetskök med gott om bänkyta samt fönster med härligt utsikt över diskhon. Matrum i direkt anslutning till kök. Vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Rymligt sovrum med parkettgolv och garderober. Badrum med kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. Månadsavgiften ligger på 4 886 kr och i den ingår vatten, värme, bredband samt kabel-TV (basutbud). P-plats med eluttag finns att hyra för 300 kr/mån (separat kö). Två förråd finns i källaren. Tvättstugan finns i föreningen. Populära Väster är en mycket omtyckt och trivsam del av Örebro med gångavstånd till City. På Ullavigatan 32B har du nära till matbutiker, restauranger och busshållplats med direktbuss till universitetet.

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-11-14 00:00:00 2019-11-14 00:00:00 40 Bostadsvisning Ullavigatan 32B, Örebro 59,28204595, 15,20198909 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré/Hall

   Entré med klinker på golv och ljusa väggar. Hall med parkettgolv och ljusa väggar.

   Kök

   Ljust arbetskök med vita luckor och vitt kakel över bänk. Målade väggar och parkettgolv. Utrustat med kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin.

   Matrum

   Matrum i anslutning till kök med parkettgolv och målade väggar.

   Vardasgrum

   Vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Ljusa väggar samt fotovägg. Parkettgolv.

   Sovrum

   Sovrum med parkettgolv och tapet på vägg.

   Badrum

   Badrum med vitt kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. Dusch, toalett samt tvättställ. Förberett för tvättmaskin.

   Övriga utrymmen

   Två förråd i källaren. Tvättstuga finns i Hertig Karls Allé 56A.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1943

   Uteplats/Balkong

   Balkong i söderläge.

   Bilplats

   P-plats med eluttag finns att hyra för 300 kr/mån (separat kö).

   Läs mer

   Dokument - klicka för att ladda ner

   Fakta

   Ekonomi

   Andel i föreningen:

   4,1691%

   Andel av årsavgift:

   4,6634%

   Reparationsfond:

   353 kr

   Pantsättning:

   Bostaden är inte pantsatt.

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Sälgen

   Lägenhetsnummer:

   9

   Antal lägenheter:

   0

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   Fastigheterna är uppförda 1943 och består av 2 st trevåningshus med 24 lägenheter. 18 st 2 rok 6 st 3 rok 7 st p-platser - sep. kö.   Gjorda renoveringar:

   Stambyte -92. Nya 3-glasfönster hösten -04. Nya säkerhetsdörrar -10. Balkongrenovering (något större balkonger nu) 2017.   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor