Nygårdsvägen 2B, Rimforsa

1 750 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 23 Jun 13:00 - 13:30

    Öppen visning - anmäl dig för löpande information

    Tis 25 Jun 17:30 - 18:00

    Öppen visning - anmäl dig för löpande information

    Anmäl till visning

    Adress

    Nygårdsvägen 2B - Rimforsa

    Kommun

    Kinda

    Typ

    1 ½ plan

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Boarea

    114m2

    Areauppgifter enligt säljaren

    Våning

    0 av 0 , Hiss finns inte

    Rum

    5 rok varav 3-4 sovrum

    Område

    Rimforsa

    Avgift

    4 147 kr/mån

    I månadsavgiften ingår utöver av gemensamma anläggningar även VA och sophämtning.

    Utgångspris

    1 750 000 kr

    15 351 kr/m2

    Bo i smidig Brf vid Åsundens strand!

    Sällan ges möjligheten att få tag i en bostadsrätt i "Stöveln" men nu ges alltså chans till ett mycket bekvämt boende med härlig villakänsla intill vackra Åsunden! Bostaden har en optimal rumsfördelning i två plan. Med ett gott läge i utkanten av området. Ca 114m² i 2 plan, fördelat på 5,5 rok varav 3 sovrum som enkelt kan byggas om till 4. En perfekt oas för barnen att leka fritt och man kan spendera tid med familj och vänner i trädgården. Trevlig trädgårdstomt med dubbla uteplatser med både morgon och kvällssol. I trädgården finns blomrabatter, fruktträd, bärbuskar och möjlighet till trädgårdsland. Fiberanslutet. Parkeringsmöjligheter i garage/fd carport med fjärrstyrd port och intilliggande förråd. Barnvänligt och lugnt område med närhet till bad i sjön Åsunden och buss/tåg till Linköping. Gång- och cykelväg till skola (Förskola och 1-6) via strandpromenaden. Båtbrygga med garanterad båtplats, möjlighet till fiskerätt i Åsunden, vedeldad bastu på flytbrygga, lekplats, grillplatser, boulebana och mycket mer. Praktisk redskapsbod med förvaringsmöjligheter av trädgårdsgeråd och trädgårdsbevattning som ingår i månadsavgiften.

    Ansvarig mäklare

    Ann-Sofie Wissmar

    Reg. Fastighetsmäklare

    0703-84 79 13

    Ann-Sofie.Wissmar@lansfast.se Läs mer om Ann-Sofie

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-06-23 13:00:00 2019-06-23 13:30:00 40 Bostadsvisning Nygårdsvägen 2B, Rimforsa 58,12794031, 15,68482816 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-06-25 17:30:00 2019-06-25 18:00:00 40 Bostadsvisning Nygårdsvägen 2B, Rimforsa 58,12794031, 15,68482816 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréplan

    Härligt kök med upphöjd matplats framför burspråket. Grått klinkergolv i tuff kombination med de svart högblanka luckorna. Spishäll, inbyggnadsugn, fläkt samt side by side kyl/frys. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång mot altan i ljuvlig kvällssol. Stort sovrum med husets baksida, dubbelgarderob. Entréplanets andra sovrum ligger rakt över vardagsrummet. Rymligt likaså. Sjöutsikt! Badrum med kaklade väggar, plastmatta på golv, badkar, wc och handfat (originalutförande). Tvättstuga med plastmatta på golv, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

    Övre plan

    Det övre våningsplanet nyinreddes av säljarna sent 2000. Det finns fortfarande utvecklingsmöjligheter. Allrum i vinkel med parkettgolv och tapetserade väggar, har en ljuvlig sjöutsikt! I norr finns ett utrymme som förberetts med avlopp under parketten, detta gjordes eftersom flera hus har inrett ett badrum på övre plan. Det befintliga sovrummet har dubbla fönster så man skiljer lätt av det i två mindre sovrum om så önskas.

    Övriga utrymmen

    Det finns vedeldad bastu samt gemensamt förråd med gräsklippare och trädgårdsredskap

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1993

    Luftvärmepump 2009 Övervåning inreddes 2009-11 Altan framsida 2012 Altan baksidan längs med huset 2013 Fasad målad 2015 Ny ytterdörr 2017

    Uppvärmning

    Vattenburet - elpanna m återvinning, Luftvärmep.

    Bredband

    Tillgång till Bredband via ITUX. (www.itux.se)

    Bilplats

    Carporten har byggt som till garage och förrådet i bakkant finns fortfarande kvar. Altanen löper utmed långsidan som gör att man lätt och smidigt når till husets baksida.

    Vägbeskrivning

    Åk väg 34, vid rondellen kör mot Rimforsa, sväng höger in på Kalmarvägen, fortsätt ca 1 km, se våra skyltar. Välkommen

    Övrigt

    Som medlem i Brf Åsunden får ni ta del av facilitet utöver det vanliga: Barnvänligt och lugnt område utan biltrafik och med gångavstånd till skola, dagis, badplats, sporthall, mataffär, bank, resecentrum. Sjövatten på tomten sommartid ingår i hyran. Ca 150 m till Åsunden där föreningen har egen brygga med båtplatser, badmöjligheter och bastu. I föreningen finns även ett litet hobbyrum samt tillgång till trädgårdsverktyg, häcksax och gräsklippare. Föreningen har en egen hemsida, www.asunden.nu

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    2 869 kr/månad

    Försäkring:

    383 kr/månad

    Elkostnad:

    2 118 kr/månad

    Övrigt:

    368 kr/månad

    Total driftkostnad:

    2 869 kr/månad

    Kommentar:

    Övrigt avser kostnad för bredband.

    Andel i föreningen:

    3,26%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är inte pantsatt.

    Byggnad

    Fönster:

    2-glasfönster isoler

    Ventilation:

    Mekanisk frånluft

    Uppvärmningssystem:

    Vattenburet - elpanna m återvinning, Luftvärmep.

    Renoveringar:

    Luftvärmepump 2009 Övervåning inreddes 2009-11 Altan framsida 2012 Altan baksidan längs med huset 2013 Fasad målad 2015 Ny ytterdörr 2017

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Åsunden

    Lägenhetsnummer:

    2B

    Antal lägenheter:

    26

    Antal lokaler:

    0

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor