Objektbild

Lärdomsgatan 1

SPEKTAKULÄR LÄGENHET MED BALKONG OCH HÄFTIGT LOFT

Pris

2 195 000 kr

Månadsavgift 2 410 kr/mån

Bostadsrättslägenhet

Projekt Brf Södra Boulevarden
Gå till projektet

Rum: 1,5 rok

Våning: 1 av 4  (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 45,9 m2

Spektakulär och välplanerad lägenhet på andra våningen med balkong. Det första du slås av när du kliver in i Södra boulevardens unika lägenheter är de 4,7 m(!) i takhöjd, det häftiga loftet och de exklusiva materialvalen, såsom ekparkett, marmor och vitvaror från Siemens. Väl inne i lägenheten når du via en vacker trappa loftet som kan nyttjas som sov- eller vardagsrum. Loftet ger lägenheten en effektiv planlösning med en full ståhöjd om 2,1 m. De stora, mäktiga fönstren skänker ett härligt ljusinflöde och skapar en unik känsla sällan skådat i Sverige. Samtliga lägenheter har balkong och på husets tak, som är ett Vallastadens högsta, finns vinterträdgård/takterrass för de boende att nyttja året runt. Fastigheten byggs helt i trä, med höga, stora fönster och din bostad kommer andas exklusivitet. Du bor utmed Lärdomsgatans boulevard eller Johannes Magnus vägs öppenhet och tillsammans med bostädernas utformning med högt i tak och loft får du underbar New York-känsla. Till storstadkänslan kan du lägga till närheten till naturen, många fina promenadstråk, Valla fritidsområde och parken Paradiset tillhör fördelarna i Vallastaden. För att inte tala om närheten till Linköpings citykärna med cykel. Har du bil så är denna fastighet som närmast områdets parkeringshus ”Flustret” – smidigt och enkelt! Länk till projektsida: http://www.lansfast.se/nyproduktion/ostergotland/linkoping/linkoping/brf-sodra-boulevarden/cmnyprod4ksbplia6jfpqf4e/ Mer info finns på http://www.sodraboulevarden.se Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en privatvisning på plats

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Albin Isaksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-162322

  albin.isaksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Josefine Ihreskog

  Mäklarassistent

  Mobil: 013-24 40 38

  josefine.ihreskog@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Interiör

  Köken består av släta luckor, vita eller grafitgrå, förmodligen med en pushfunktion. Bänkskivan är av natursten eller carrarramarmor. Enligt Linköpings Kommuns föreskrifter om aktiva miljöval följer vi Sunda Hus föreskrifter så långt det går och därför har vi valt blandare helt i rostfritt stål. Detta för att inte påverka ditt dricksvatten idag och inte göra åverkan på miljön i framtiden. Läs gärna mer om Sunda Hus på deras hemsida. Köken är även utrustade med kyl/frys, häll, ugn med microfunktion och diskmaskin, i de flesta lägenheter. I de allra minsta ger vi istället för diskmaskin plats för förvaring. Vi har lagt ner mycket arbete på att utforma köken till användarens fördel. Golvet är i ljus massiv furu, med undantag av bottenvåningens betonggolv, vilket inte bara bidrar till den rymliga känslan utan är helt underbar att gå med bara fötter på. Det är äkta genuin svensk fura vi talar om. De höga fönstren släpper in solen på sommaren och det efterlängtade ljuset på vintern - en bostad att trivas i, året om. Alla våra badrum har kakel och klinker. Till det kommer tvättmaskin och torktumlare, i flera lägenheter som kombimaskin. Det finns även tvättstuga i båda husen för de som föredrar att inte ha tvättmaskin i lägenheten.

  Bostad

  Våning

  1 av 4  (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  9-1102

  Andel i föreningen

  1,8793%

  Byggnad

  Byggår

  2019

  Energideklaration

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Södra Boulevarden

  Föreningens organisationsnummer

  769633-9220

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Nej

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  53 st

  Antal lokaler

  2

  Äger föreningen marken

  Nej

  Vallastaden

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Lärdomsgatan 1

  Kommun: Linköping

  Område: Vallastaden

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 2 195 000 kr fast pris

  Månadsavgift: 2 410 kr/mån

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt. Befintliga lån löses av säljaren på tillträdesdagen.

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Linköping

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder