Djurgårdsgatan 30A, Linköping

2 195 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Sön 19 Maj 17:00 - 17:30

   Öppen visning men anmäl Er gärna!

   Anmäl till visning

   Adress

   Djurgårdsgatan 30A - Linköping

   Kommun

   Linköping

   Boendeform

   Bostadsrättslägenhet

   Byggår

   1929

   Boarea

   70m2

   Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

   Våning

   2 av 3 , Hiss finns inte

   Rum

   2 rok varav 1 sovrum

   Avgift

   3 600 kr/mån

   I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättsförsäkring och kabel-TV.

   Utgångspris

   2 195 000 kr

   31 357 kr/m2

   Charm på 2 rum och kök!

   VÄLKOMNA ATT HÖRA AV ER FÖR ATT BOKA TIDIGARE VISNING! Välkommen till denna stilrena och välplanerade tvåa i området Kanberget. Här bor du mitt i stan, men med känslan av en privat omgivning och ett lugnt och vackert kvarter från början av 1900-talet. Här blandas det gamla, charmfulla med det nya, moderna. Lägenheten är renoverad med stilrena materialval. Det vackra ljusinsläppet i kombination med det ljusa golvet skapar rymd. Här finns stora sällskapsytor, ett personligt kök med god förvaring och arbetsyta, ett rymligt sovrum samt ett stort badrum. Njut av dagen och kvällen på balkongen. Ett stenkast från lägenheten ligger vackra Trädgårdsföreningen. En kort promenad tar dig till affärer och Linköpings kärna där du hittar allt du kan önska i en fartfylld stad. Du har cykelavstånd till universitetsområdet samt gångavstånd till sjukhuset.

   Ansvarig mäklare

   Mathilda Raninger

   Reg. Fastighetsmäklare

   0709-89 00 09

   mathilda.raninger@lansfast.se Läs mer om Mathilda

   Extra kontaktperson

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-05-19 17:00:00 2019-05-19 17:30:00 40 Bostadsvisning Djurgårdsgatan 30A, Linköping 58,40403555, 15,61466747 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Interiör

   Hall En välkomnande, rymlig hall som leder dig vidare in i lägenheten. Ljusa väggar och vitlaserat trägolv som ger en härlig känsla av rymd. Sovrum Detta sovrum är tilltaget till ytan och ger plats åt diverse önskvärd möblering. Stilen i lägenheten följer med i form av furugolv och originallister. Ett rejält fönsterparti genererar ett generöst ljusinsläpp. Träpanel på väggen -17. Utgång till balkong. Vardagsrum Bostadens hjärta. Ett inbjudande vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Originallister vilket bidrar till den äldre charmen. Förvaringsmöjligheter finns i den stora klädkammaren. Kök Estetiskt mycket tilltalande och renoverat kök -16 med mycket av den gamla inredningen bevarad. Trägolv, vitt kakel och laminatbänkskiva. Köksutrustning bestående av kyl, frys, micro, ugn, diskmaskin, fläkt och spis. Stort skafferi. Badrum Rymligt, badrum med härligt ljusinsläpp, vitt kakel och plastmatta på golvet. Utrustat med handfat, toalett -19 och duschvägg -19. Trägolv och gamla spegeldörrar i hela lägenheten.

   Övriga utrymmen

   Till lägenheten hör ett källarförråd ca 4 kvm. Tillgång till gemensam tvättstuga i huset.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1929

   Föreningen har genomfört relining av byggnadens stammar under våren 2017, samt installerat säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. Balkonger renoverades 2018. Fönster målade 2015.

   TV

   Grundutbud av kabel-TV ingår i månadsavgiften.

   Bredband

   Fastigheten är ansluten till fiber via stadsnätet. Varje bostadsrättsinnehavare kan själv teckna avtal med valfri leverantör.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong med fritt läge.

   Bilplats

   En parkeringplats kostar 350 kr, just nu är det ingen före i kö.

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Driftkostnad:

   272 kr/månad

   Elkostnad:

   272 kr/månad

   Total driftkostnad:

   272 kr/månad

   Personer i hushållet:

   2 st

   Andel i föreningen:

   11,4795%

   Andel av årsavgift:

   Uppgiften har ej gått att få fram

   Pantsättning:

   Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-17

   Pantsättningsavgift:

   465 kr

   Överlåtelseavgift:

   1 163 kr

   Betalas av köpare

   Förening

   Föreningens namn:

   Brf Eldaren 7

   Lägenhetsnummer:

   1102

   Antal lägenheter:

   13

   Antal lokaler:

   0

   Allmänt om föreningen:

   De boende hjälps åt att klippa gräsytorna kring fastigheten under sommarmånaderna. Städning av trapphus och snöskottning sköts av en extern firma.   Energideklaration

   Energiprestanda:

   157 kWh/m2 år

   Status:

   Utförd

   Deklarationsdatum:

   2010-05-24

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor