Ekhagagatan 72, Linköping

1 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Visning

Sön 20 Okt 12:30 - 13:00

Välkommen att boka dig på visning!

Tis 22 Okt 17:00 - 17:30

Välkommen att boka dig på visning!

Anmäl till visning

Adress

Ekhagagatan 72 - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

58m2

Våning

2 av 4 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Duvkullen

Avgift

3 559 kr/mån

inkl värme, vatten, tv och bredband. Beräknad el tillkommer med 250 kr/mån och korrigeras efter faktisk förbrukning.

Utgångspris

1 695 000 kr

29 224 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    TOPPFRÄSCH TVÅA MED HISS OCH BALKONG

    Välkommen till denna fräscha och mycket smart planerade tvåa om 58 kvm belägen på våning 2 av 4 i hus med hiss. Lägenheten byggdes ny 2017 och är genomgående i gott skick med stilrent kök, enhetliga parkettgolv, mysig balkong och stort helkaklat badrum. Lugnt läge med närhet till all service i Ekholmens centrum, samt täta bussförbindelser och bra cykelvägar till city.

    Ansvarig mäklare

    Robert Svahn

    Reg. Fastighetsmäklare

    0709-34 30 23

    robert.svahn@lansfast.se Läs mer om Robert

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-10-20 12:30:00 2019-10-20 13:00:00 40 Bostadsvisning Ekhagagatan 72, Linköping 58,3880769278898, 15,677490234375 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-10-22 17:00:00 2019-10-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Ekhagagatan 72, Linköping 58,3880769278898, 15,677490234375 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Rumsbeskrivning

    Hall med klinkergolv, garderob, städskåp och hatthylla. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning samt utgång till balkong med eftermiddagssol. Stilrent kök med vita släta köksluckor, grått kakel och svarta granitbänkskivor. Kyl/frys, ugn och micro i högskåp, induktionshäll, rostfri fläktkåpa och diskmaskin. Sovrum med parkettgolv och ett linneskåp. Stort helkaklat badrum med klinkergolv. Duschväggar i klarglas, handfat i vit kommod, spegel med belysning, handdukstork och wc. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Två garderober och ett linneskåp i anslutning till vardagsrummet.

    TV & bredband

    Tv och bredband via ComHem, 50 Mbit/s ingår i månadsavgiften.

    Läs mer

    Dokument - klicka för att ladda ner

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    350 kr/månad

    Försäkring:

    100 kr/månad

    Elkostnad:

    250 kr/månad

    Total driftkostnad:

    350 kr/månad

    Personer i hushållet:

    1 st

    Andel i föreningen:

    2,23%

    Andel av årsavgift:

    0,02229%

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-09-25

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Södra Ekhaga

    Lägenhetsnummer:

    1224

    Antal lägenheter:

    35

    Byggår:

    2017

    Antal lokaler:

    0

    TV/Internet:

    Tv och bredband via ComHem, 50 Mbit/s ingår i månadsavgiften.    Parkering:

    I föreningen finns 27 parkeringsplatser, varav 2 är handikapplatser. Dessutom har föreningen 3 p-platser vid skolan. En parkeringsplats kostar 250 kr/mån. Viss kö.    Gemensamma utrymmen:

    Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Föreningen har ett mindre cykelförråd på Ekhagagatan 70 och ett större cykelförråd på Ekhagagatan 72.    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor