Ekholmsvägen 74A, Linköping

1 595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ekholmsvägen 74A - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  83,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Ekholmen

  Avgift

  3 699 kr/mån

  inkl. värme, vatten, tv, el och bostadsrättstillägg

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  19 102 kr/m2

  VÄLPLANERAT MED PLATS FÖR HELA FAMILJEN

  Nu finns ett av Ekholmens bästa lägen till salu! Här bor du helt insynsskyddat i en välplanerad lägenhet med utsikt över fotbollsplanerna nedanför. Lägenheten bjuder på tre välplanerade sovrum, ett ljust kök med plats för middagsbord, en gästtoalett samt ett helkaklat badrum med badkar. Ljusinsläppet är generöst i alla rum och ytskikten är genomgående fräscha, så här är det bara att flytta in. Dessutom bjuder lägenheten på en inglasad balkong med mysigt läge in mot innergården. Allt detta tillsammans med en mycket låg avgift - Här kommer ni trivas! I månadsavgiften till föreningen ingår förutom värme, vatten och kabel-tv även hushållselen. L21 Ekholmen är en mycket välskött och populär bostadsrättsförening. Läget ger en kort promenad till vårdcentral och Ekholmen Centrum med god service som mataffärer, Apoteket, Systembolaget och andra butiker. Här finns även bra busskommunikationer till centrala Linköping. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Charlotte Hägg Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0703-45 15 15

  charlotte.haggnilsson@lansfast.se Läs mer om Charlotte

  Extra kontaktperson

  Per Lindgren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0705-15 35 25

  per.lindgren@lansfast.se Läs mer om Per

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1972-1975

  TV & bredband

  Bredband via fiber genom valfri leverantör genom Utsikt (TP-uttag ansluts med nätverkskabel CAT6). Tv via fiber genom Comhem genom tre hål i väggen vid TV-uttaget.

  Uteplats/Balkong

  Inglasad balkong in mot gården.

  Bilplats

  Garage går att hyra för 350 kr/mån. Kö till garageplats. Parkeringsplats går att hyra för 150 kr/mån. Kö till parkeringsplats. För att ställa dig i kö till parkeringsplats/garage kontakta Riksbyggen.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  150 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Total driftkostnad:

  150 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  0,24872%

  Andel av årsavgift:

  0,24872%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-08

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF L21 Ekholmen

  Lägenhetsnummer:

  329

  Antal lägenheter:

  456

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Antal lägenheter: 456 stycken Antal flerbostadshus: 29 stycken Antal tvättstugor: 10 stycken Antal cykelhus: 8 stycken  Gjorda renoveringar:

  Föreningen bytte garageportar under 2016. Säkerhetsdörrar till lägenheterna samt postfack i entréplan installerades under 2015. Takbyte och dräneringsarbete har utförts i föreningen under 2013/2014. För mer utförlig information se "Underhållsplan" i föreningens årsredovisning.  TV/Internet:

  Bredband via fiber genom valfri leverantör genom Utsikt (TP-uttag ansluts med nätverkskabel CAT6). Tv via fiber genom Comhem genom tre hål i väggen vid TV-uttaget.  Annat:

  Föreninglokalen är belägen på Ekholmsvägen 50 C och kan bokas för medlemmarna för t ex barnkalas, fest och övernattning. Priser för bokning finns på föreningens hemsida. Det finns 10st tvättstugor med adress Ekholmsvägen 38C, 40C, 56C, 58C, 64C, 70A, 72A, 78C, 86C och 92C. I föreningen finns tre st återvinningsrum. Föreningen har också ishockeyplan, basketplan och bouleplaner. Soprum finns i separat byggnad.


  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  141 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-11-28

  Primärenergital:

  141 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor